Lucky Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Sigurno znate na sta mislim. Recimo, ako odaberete da vam pozadina ekrana bude crna, a onda stavite neki wallpaper, oko slova ikonice pojavice se pravougaonik crne boje, sto izgleda uzasno. Pre se u Win98 koristio onaj transparent program da se to sredi, ali je WinXP to uspesno prevazisao pa to ima od pocetka. E sad, ja imam problem da sam na neki cudan nacin to uspeo da "ukljucim" i sada ne mogu da iskljucim, i nervira me taj pravougaonik, pa dajte pomoci. Prilicno sam siguran da to ima veze sa Control Panel > System> Advanced > Performance, i tu sam ukljucio apsolutno sve efekte, ali jos uvek je isto. Sta propustam, pomazhite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 (edited) He, koliko platis za resenje? :-) Takodje bi trebalo i da ti se pokvari kvalitet wallpapera, ako je neka slika, that is. Problem je u Active Desctopu, koji treb iskljuciti, ako se dobro secam...potrazi te opcije, ja sad nesto ne mogu :-( EDIT: Cini mi se da je to dispProps./desc/customize desc/web pa iskljucis sve.. ali ne mogu sad da se setim... gl Edited December 11, 2005 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 11, 2005 Author Report Share Posted December 11, 2005 Hm, ako je verovati windows operativnom sistemu, problem je bio u stavciu "Lock desktop items" bas u okviru tog "web" dela. Potpuno bezveze, pishe da je ta opcija za nesto deseto, ali cini se da radi! Hvala puno! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 (edited) Jest da je reshena stvar ali ja sam ovako otklanjao problem :) Edited December 12, 2005 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 12, 2005 Author Report Share Posted December 12, 2005 E pa to je ono sto sam rekao da meni ne radi. Znaci to setovanje u ovom slucaju nema apsolutno nikakve koristi, kao ni sva druga, ali hvala u svakom slucaju, cak si i sliku napravio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Jbt, meni je tako stajalo nekih mesec dana, pa sam malo i navikao...Gadna stvar, tj extremna glupost, narocito zato sto osetno sjebe kvalitet slike na desktopu... glupi win :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts