WickedWitchOfTheWest Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 @byp cuti, josh se premishljam, imam vremena do nedelje... @kuchk1c4 bolje navijaj za njega, jer ja sam ta koja kochi... POMAGAJTE!!! Shta da radim?!?!?!?!?!? Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 nema tu pomotji....to morash sama da ischistish u glavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 @WickedWitchOfTheWest-jel za onog komsiju sto si vise kod njega nego kuci? [smajli3] Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) @WickedWitchOfTheWest-jel za onog komsiju sto si vise kod njega nego kuci? [smajli3] ← Jock... za Nishliju, a on ce mi biti kum :o) edit/ on mi je zaista samo naj drugar, mislim taj komshija Edited January 15, 2006 by WickedWitchOfTheWest Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Hahaha,e svaka ti cast na odgovoru!Mislim na ovaj odgovor pre edit-a. Pa nek je sa srecom,vidim vec si odlucila.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Ma gde odluchila... Nemam pojima shta cu... Ali hvala u svakom sluchaju! Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Pa sto nisi razmisljala o tome dosad?Nemoj mi samo reci da nisi mogla da pretpostavis dace do toga doci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Nisam ni u snu mogla da zamislim neshto tako... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 pa ono pogledaj to ovako ti imas ono 30-tak el tako? Ako ga odbijes on ce se smoriti samo tako, ne verujem da ce pitati drugi put... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Kojih 30 bre?! Tek 28 :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 ma. udaj se za njega. i rodi mu petoro dece. i zivite lepo do kraja zivota. mislim. volis ga? samo o njemu caspri na ovom forumu. kapiram da sa dvaes osam neces imati ne znam koliko sansi za tako nesto. ne shvati me pogresno. nemoj da se udas za njega zbog tih "sansi". vec zato sto ga volis. ne? ae bre. ;>. ocemo svadbu. ne veruem da se prica prica o svadbi na forumu u kontekstu "da li ili ne" ;>. vrh. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Ok dobro 28 :P ne mogu bas sve da pamtim :) aj samo cu te citirati sta si juce rekla... Ima i dobre sise, a bogami i sve ostalo :P ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 ma. udaj se za njega. i rodi mu petoro dece. i zivite lepo do kraja zivota. mislim. volis ga? samo o njemu caspri na ovom forumu. kapiram da sa dvaes osam neces imati ne znam koliko sansi za tako nesto. ne shvati me pogresno. nemoj da se udas za njega zbog tih "sansi". vec zato sto ga volis. ne? ae bre. ;>. ocemo svadbu. ne veruem da se prica prica o svadbi na forumu u kontekstu "da li ili ne" ;>. vrh. ← da ga volim, volim ga, to stoji ali imam jedan problemchic vec sam jednom proshla kroz neshto shto lichi na brak, tako da mi je sad malo frka a to za shanse, ne marim previshe, ionako sam govorila kako se nikada necu udati, chak sam se sa bratom i kladila i sad treba da izgubim 50 evara :o) hm? mozda vam i ispunim zelju, pa napravim neko ludenje shizenje obavesticu vas u nedelju :o) @stator Hvala na podsecanju... pametno sam to rekla... :o0 Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 pa ebiga. ako se plasis tj. frka ti e. ebiga. znas. ja zivim na 14. spratu. soliteru. i sad. jednom sam se zaglavio u liftu. pa mi bila frka. e pa sad. da li trebam da idem svaki dan peske na 14. zbog te frke ili treba da rizikuem pa udjem u jebeni lift i odvezem se ko covek? hm. mislim. poredjenje je banalno. al znas ono. da bi dobila nesto moras malo da rizikues, al, cini mi se da e tako sa svim stvarima u zivotu. mozes da sedis i pustas da sve ode. a mozes i da malo mucnes glavom i skontas kako nije sve tako crno. ne znam kakvu si frku prezivela. i to. tako da nisam kompetentan. uostalom. nisam kompetentan uopste. al nekako imam veciti filing u glavi da na kraju sve bude kako treba. sta god da se desi. ;>. i sto e najstrasnije. kapiram da vise rizikues ako se ne udas za njega, nego suprotno. ti njega znas. znas njegove kvalitete i mane. kapiram da nema razloga da se nesto promeni prema tebi u tom braku. uostalom. serem. neam pojma ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Ma hvala u svakom sluchaju na savetima, podrshci i svemu sad cu lepo da sednem i razmislim o svemu imam vremena do nedelje :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Ko je previ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Udaj se zeno, otkucava ti tikataka. Moja baba se udala sa 15. @topic...Neverovatno :) Odlucio sam da ajde stavim svoj legalni HL2 Collectors edition. Procedura traje vec sad preko 1 sat... instalacija HL2 Tj steama neke silne provere, ukucavanja, pregledi hdd-a sad mi aktivira product, vec dobrih 20 min "creating local cache" Pa jesu oni bre normalni??? Treba jebeni faks i postidplomske+cisco akademija da se ovo govno instalira??? Bogamu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 kakva crna savetovalishta za brak, dodjite na rur:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 al nekako imam veciti filing u glavi da na kraju sve bude kako treba. sta god da se desi. word. samo bez tenzije...sta god da odlucis, neces pogresiti : )) laganica... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Da se ja vratim ukratko mojoj zgrozenosti :) Ajde evo nakon sat i 16 minuta zavrsena instalacija. Sada kada sam pokrenuo hl2 trazi 44 min!!!! da skine update. (256 kabl) Kako cu slatko ovo obrisati. @vestica....ako zoves nekog sa rura na svadbu, ne zovi kalaveru i fleku...opet ce se potuci oko bidermajera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 @Bajp @Stator @Veca sve su ti rekli ova dvojica, a ni Igor nije promasio tako da... ja volim lozovachu, jagnjetinu i neke tinejdz deverushe, ostalo je opcionalno. i reci sta oces: toster, blender, neku umetnicku sliku, televizor? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 weco otvori topic da to demokratski izglasamo :) nego vratih se sa ćaletovog posla,sve skinuo što mi je trebalo i još malkice pa pada format c...ne mogu više da ga slušam kako se muči :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Ja sam ti vec rekao - kapiram frku i sve.I josh neshto rurovci, give her a break.Bash joj je frka a folira se osmesima.Udaj se . Jer ti njega volish.Bar se meni cini da ovo nisu tvoji (LIBAN) ni moj (JAPAN) crush .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Evo posle duzeg vremena se vrcem! Sve ok ja na raspustu Mare je ok! Sve vas pozdravlja i tako! Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 @pER tU aMOR verovatno hocu, samo da se sve kockice sloze... i zovem vas sve, prvo na momachko veche hehehe, pa onda na svadbu :o) @kuchk1c4 da mi budesh deverusha? :o) @kolega Ignis Dei za tebe sve spremno, a shto se onoga shat hocu tiche, moze neki komp :o) @corey glazash za? :o) @bane znash i sam... prichali smo danas... i spremaj igraonu za loodenje shizenje :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts