Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ustanes ujutru u 8 i pocnes da ucis u 9.

sednes nad knjigu, prodje 15 min., ti shvatis da si procitao 2 reda, ustaje ti se da radis nesto drugo, ne ustanes.

prodje jos pola sata, sad je vec neizdrzivo, secas se milion stvari koje bi sad radije radio, ali i dalje ne ustajes.

posle 2 sata i procitane 2 strane, sa radoscu konstatujes da ti se pisa, pa odlazis u wc. sve odugovlacis, tako da se nad knjigu vracas posle 20 min.

do kraja dana pravis jos nekoliko polusatnih pauza, da jedes, da pijes vode, da neodlozno pozoves nekoga telefonom... ali sve u svemu nad knjigom si proveo 5-6 sati i procitao si 3 stranice, ali nisi nista naucio.

Ali jebeno skroz tačno [:0] samo ja nikako da uđem u kondiciju već 10 godina

Migsa sto stavi Agnus Dei za titulu...cccc...bozije jagnje a? E bre...zabode damidzi nick...srami se...krades zaebanog dj-a :D

ahahhahahah ne ne ne...

zelim da se zalim... admin Ivan mi je izmenio titulu... u : Agnus Dei

zahtevam da se samobanuje na 3 dana... tolko ce mu trebati vremena da ukapira da nije lepo menjati tudje titule... nismo vishe u dark ejdzu, to se tad radilo sad su nas mudraci naucili... kako i shta!

zahtevam pravdu... !!!

krvna osveta! Vendeta!!!

by MiGsa

btw. ponos mi zabranjuje da menjam tu titulu... to ce morati ivan da uradi. [:D]

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Uf... Po podne doshla sa puta... u kutji me sachekao haos, kao da ziwim sa nekom ziwtinjom, a ne sa bratom... Ne smem samog da ga ostawim ni 3 minuta, a da ne naprawi neko chudo...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Neshto me zajebavaju drajveri za novu grafichku (lepo pishe ne skidati sa DL acceleratorom) pa sam sad preshao na sporiju, ali kvalitetniju metodu ...

Doneli mi matorci iz bg-a domace pite sa sirac, neke razhnjice (uzheleh se dobroh roshtilja, jebem ti francusku i fast food) i 3l jorguta, pa sam se onako lepo nahasao ..

Izmerio kilazhu i zaprepastio se - 100 kg. kuku ..

šetao krajem slušajući metaliku, video ludaka koji je pokazao prstom na bilbord i pitao zašto je ne jebem i beskućnika koji spava u zavetrini klupe ko siv-a.. onda sam došao kući, blejuckao, pa sat i 20 minuta objašnjavao boletu problematiku aviona na traci (na kraju je shvatio delimično)..

sve u svemu, jedan krajnje veseo dan, al' drago mi je da mu je kraj.. sutra idem u teretanu, pa posle keva pravi štrudlu..

ahahaha...trebalo bi da odem da uplatim prvu ratu za pariz za novu dinu....

mislim da tje biti krajnje dijabolichno u parizu...jelisejska polja, ja pijan, svi pijani, meeeeeeeeeeerde...lol

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...