Jotzkann Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 shto je ovo'?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 i eto mene ponovo u taliji... kmeeee ( )... ← Khm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Dosta neta za danas, idem u Lalalend ©by Lucky Za 9 sati pocinje posao na kom nemam net........grrrrrrrrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 migsa, pozdravi svestenstvo btw, evo kuckam... pravim neke planove za buducnost... i so far mi se mnogo svidja kako plan napreduje :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ^^ jesi se na*beep* majke onima za onaj rechnik..tj vujakliju?? Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 NEKI BOLID JE POCEO DA BUSI U 8.00 UJUTRO. *&$!@%$(*!*^&%! I probudio me je iz carstva snova :( mrzim sto zivim u zgradi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Na poslu kao i uvek... Vrshim psihichke i fizichek pripreme za dolazak druga iz Novog Sada, jer on kad dodje nastaje havarija... :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Ustao,idem kasnije da vidim šta ima da se čalbrcne čim malo više ogladnim pa posle na bazen da se istrošim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 u ime naroda uterujem neke pare nevaljalim firmama. samo opusteno... lep dan danas. nema guzve, svi lepo raspolozeni, nista nije HITNO, gole dedamrazice idu mejlovima, kafica, cigarica, pogled na suncani NBgd. drzavna sluzba... u dobrim ste rukama jedino me smara sto me cirilica nesto baguje, ali me mrzi da se bakcem sa restartom. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Opet na poslu. Vec mi je dosadno. Sad cu da krenem da izuchavam nove programchice dok imam vremena za bacanje... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Znaci poceo si da pusis u kancelariji :) Koliko je proslo, 2 meseca, 3? :) ← izdrzao sam prve 2 nedelje... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ustao...jeo...slusham apocalypticu...malo overavam forum...idem posle do planinarskog drushtva pa na neki frp...pa do drugarice na neku bleju..sve u svemu ispunjen dan :D Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ^^ svaka chast...baci bre te cigare koji ce ti qratz..trujesh sebe i okolinu i plus bacash pare za to :P Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 E svaka ti chast! Ja pokushavala par puta da prestanem da pushim,ali mi nikako ne polazi za rukom. Uvek mi se desi neshto, shto me kao natera da zapalim cigaru. Drzim ti placheve da izdrzish. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Juche sam stao na vagu posle nekoliko godina i zabezeknuo se Ne, ne smem da kazem koji trocifren broj sam video... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Hteo da odem do bazena da malo plivam (dž termin za školarce) ali prevelika je gužva i zaboravio sam knjižicu :)) ionako ne bih ulazio koliko ima klinčurije koja je došla samo da se brčka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Opet u vojsci. Tako bi mogla da se zove moja knjiga, letopis, tako nesto. Sve u svemu dobro je, mozda me ovo malo utera u red, a verovatno nece. Moram da postavim jednu vrhunsku ingame fotku, Lucky i ja kako cenimo umetnost. Zivi bili! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 'ebale vas cigare... Zar svet ne bi bio lepsi bez njih?:D Gledam sta cu da radim danas... Wep dan:) Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 opet na faxu...dobro, barem je brz net:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 bio na treningu, jurim neku kombi-firmu da bih ostvario garanciju, čekam da keva spremi njoke. život. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 bio kod ortaka po nove anime,i dalje me boli noga,malo cu da ucim pa da pocnem da gledam Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ok kapiram da sam naucio valjda lekciju. Sjebo sam gentoo totalno sada nece ni da se upali. Ne znam ko me je vukao za nos da nesto cackam kada mi je sve super radilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 sinoc malo izasla u setnju sa deckom i prodjemo pored biJoskopa,kad ono daje se narnija jos uvek...napolju ledara,a unutra topla prazna sala : )) simpaticna bajkica,malo vise za decu... sad jedem neku tortu sa cokoladnim kremom koju je baqta pravila za bozic i tako malo...uzivam... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Trayim god of war na netu, do veceras ce mi ugraditi adsl,pa sam sav happy Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! Ako nesto radi ne popravljaj ga! ← Nije ni blizu 100x. Kucaj ti toga josh geeche. :))) ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts