Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Smrz'o se juche k'o 'chka (u Moskvi -15 i severni vetar), pio chaj svo veche i kljukao se vitaminima. Sad ustao, popio kaficu i spremam se da idem u kupovinu. Josh nedelju dana do polaska u BG...

@Igz: ako ti je dovoljan jedan "incident" da "magija prodje", onda znachi da je nisi ni voleo... Ne znam koliko ste zajedno (kapiram da niste dugo), ali znam sigurno da je strpljenje jedna od najvaznijih stvari u mushko-zenskim (i obrnuto) odnosima.

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

- Uvatio sam cartoon network na satelitu neki poljski ako sam uspeo da protumacim po reklamama :) I ono sada mi do jaja to sam oduvek zeleo, ne znam zasto jer ne gledam TV ali da kazem da je neostvareni fetish iz dedinjstva.

- Ukrali mi sestri novcanik u kojoj je bila markica za prevoz i naravno sada JA moram da idem da se bijem sa kinezima da joj izvadim drugu povlasticu argh!!! Mrzim markice...

- * Ljudi imamo veliki problem neko je stumpf-ovao strumpfetu bez strumpf gumica?!?!

* Mrzim strumpf gumice!

statore, tablete za dan posle mogu da se popiju 72h nakon odnosa

koshtaju oko 500-600 din u ns u apoteci. verovatno je i u bg tako

statore, zar kurton na obelisku nista ne govori, zar tolike anti bezkondoma kampanje nista ne govore... ??? ccc danasnja omladina

( [;)] )...

Edited by darijan

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

ume msn messenger da razveseli čoveka u rano subotnje jutro... :)

Bole 10.12.2005

12:33: (sn)(sn)(sn)

12:33: tri slepa puza

12:33: tri spela pza

12:33: jure kao ludi

12:33: jure kao ludi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...