Debeli Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Izvini Drashko, ali sada ja tebe treba da popravljam - snimila je bar dva fina filma: Girl, Interrupted i Life or Something Like It... Ali ovo shto je u poslednje vreme snimala je sachuvaj me Boze... ← овај први филм је просек, јес да је добила Оскара за њега, љуби је мајка и заслужила је, али је филм просек. овај други нисам гледао цео, сморио ме. не кажем да је она лоша глумица, далеко од тога, само су јој филмови крш. можда су јој Хакери и најбољи филм... а она ту изгледа као ружно паче, хихихихи... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Stvarno mislim da treba ceniti tuđ ukus, međutim, Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 odbila je sarliza.. nece ni jedna koka da radi sa onim nubtardom. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 22, 2005 Author Report Share Posted December 22, 2005 e stvarno lik izgleda ko neko ko vilama prevrtje stajsko djubrivo kad Bond vodi neku cicu na jahanje....tj savrshen je za neupadljivog hitmana, ali iako je bond ubica ovaj lik nije bond... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts