Jump to content

Just a frienldy online chat

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Auh,tako kompleksne textove,kako li ih nisam razumeo?

Daj covece,sta lupas majke ti?

Teme o kojima pevaju su iste,bio to Kamelot ili bem li ga...

A ACDC-u stvarno niko ne moze da prismrdi

Objasni mi shta je to kod ACDC toliko neprismrdljivo??? Muzika? Ne, njih sam svirao prvih par meseci kada sam uzeo gitaru.. jebena 3 riff-a... Vokal?? Upravo je neko govorio o "vrishtanju" u death metal bendovima, vau... ovo nije vrishtanje... Textovi??? ne daj bozhe nikome

"I keep a stiff upper lip

And I shoot from the hip

I keep a stiff upper lip

And I shoot

And I shoot

Shoot from the hip"

own3d-3.jpg

^^ [claps] [claps]

Ne sudi o knjizi po njenim koricama...

Da :) mozhda mache uzhiva :)

shalim se, slazhem se

ej, nasao si jedan text od milion... to ne moze tako... treba bar 10 20 tekstova pa da vidimo kakvi su...

inace, najveca posecenost nekom rock/metal koncert je upravo bila na ac/dc-ov u moskvi ako nisam pogresio... mozda i jesam, nisam siguran

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

znachi te predrasude mi idu na qrac, - ne pijem, ne pushim, ne drogiram se...

Nikad, ali nikad se ne raspravljaj sa ribama oko muzike! Pod jedan - cemu? Pod dva - tako neces nista dobiti :) Sledeci put kazi da slusas svasta, zajebi branjenje stavova i slicno, nikad neces nikoga promeniti, to je kao kad bi mene nagovarao da navijam za Zvezdu, oce to :))

Osim toga proci cete to uniformisanje. Ja slusam svasta od metala: Nightwish, Iron Maiden, Panteru...sto ne znaci da mi smetaju MTV hitovi i ostalo. Pored toga sto niko ne provaljuje na osnovu mog stila oblacenja sta slusam. Jednostavno treba imati svoj stil.

Liberate tutame ex infernis!

ccc kako beskorisna rasprava :))Rancide isqliraj..ti imas svoj stav i boli te paja..metalci slusajte metal i qlirajte...Bre ljudi sto niste ko ja..slusate sve i bole vas paja da se svadjate sa nekim + mozete da odete na svaku zurku i da vam bude do jaja

P.S. NE slusam narodnjake i ove nase "zabavnjake"...jbg sve mora da ima granicu :))

Mrzi me...

ccc kako beskorisna rasprava :))Rancide isqliraj..ti imas svoj stav i boli te paja..metalci slusajte metal i qlirajte...Bre ljudi sto niste ko ja..slusate sve i bole vas paja da se svadjate sa nekim + mozete da odete na svaku zurku i da vam bude do jaja

P.S. NE slusam narodnjake i ove nase "zabavnjake"...jbg sve mora da ima granicu :))

onda sam ja kao ti. slusam sve ali ne volim rap, ipak imam i ja granicu ;)

ali skoro svaka rasprava je naizgled beskorisna. ali nije tako...

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

ej, nasao si jedan text od milion... to ne moze tako... treba bar 10 20 tekstova pa da vidimo kakvi su...

inace, najveca posecenost nekom rock/metal koncert je upravo bila na ac/dc-ov u moskvi ako nisam pogresio... mozda i jesam, nisam siguran

Mislim da je na tom koncertu bilo 0.5 miliona ljudi i koncert nije bio samo AC/DC-ov.Koncert je biJo zajednichki sa Panterom i josh dve grupe mislim.

.

E ovako, Rancing Blade(i ostali koji misle tako) ako vie ne mozete da shvatite nesto necu ni ja da se mucim da objasnjavam...

Tako da cu ja sada ovo sve da isqliram, a vi nemojte nikada da pricate sa nikakvim metalcem/metalkom zato sto su drogerasi, niti reperom zato sto je isto tako drogeras, fenserom/fenserkom zato sto je gay/qrva i onda ce vam ostati mnogo ljudi da pricate sa njima...

know what ya know and not what ya hear!

smorrioR @ Last.fmmusic.gif | smorrioR @ deviantART dev_love.gif

I see through beheaded faith the other side…

Times without hate, new children kill the fears, sorrow mother deliver no tears

Feed your soul and mind

And disya spiritual wickedness we override

... The power of mind!