bolkonski Posted March 10, 2006 Author Report Share Posted March 10, 2006 Nemam reci da opisem uzbudjenje dok sam gledao ovaj trailer, mislim ne znam zasto, ali se toliko przim na ovo da me je sramota od samog sebe, al nek ide zivot! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 nista...moracu da instaliram neki torent ...nema vise leba ovako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Pa ako ti je bash mrsko, mogu ja ovaj od 30MB da okacim na net, nije neki problem, al' kontam da ces ti lakse instalirati torrent :) BTW, odlicni komentari nakon odgledanog trejlera, bravo! ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 sad sam ga odgledao... ja taj film moram da pogledam O.o Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Ono beshe izlazi u maju? Jedva cekam, X-men mi je omiljena comic-to-movie franshiza, jedina ciji je drugi deo bolji od prvog. Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Tako je, u Maju ... jos nema najava nasih kad ce da otkupe, ali ako se ne varam, drugi deo je bio isto na fazon "svetska premijera", ili makar u isto vreme kada i u svetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts