Jump to content

danas 5. decembra

Recommended Posts

pa po njegovim postovima, non stop je kod tebe.. :)

Stvarno jeste. Izdrzavam ga vec tri godine, pizda mu materina! :)

Jebote noodlU ova tvoja riba mi je ekstra poznata ... Il sam se ja neshto istripovao ... Deder pitaj je u koju je osnovnu ishla :)

Uzicka republika. Blokovi.

Ma sta ti je Draganche, eno tamo je noodle pocheo da postuje "kroz" Ajkulicu u onom sportskom topicu, tamne su to radnje.

Nista ne priznajem! [}:)]

Stigao mi snimak sa Studia B na DVD-u!

Kao sto rekoh na muzika forumu, tek sad vidim koliko su bile dobre dve stvari - ozvucenje i ribe. :)

^^E nema! :)

Sve u svemu, za koncert je prodato preko 1500 karata sto znaci da je otprilike toliko ljudi i bilo tamo.

Sam koncert je doneo par iljada evra, ali je zato doneo i nevidjeni medijski BUM.

Od tada, do danas je leglo preko 80k evra!

Eto sta rade mediji, zna Laki sto se zamajava sa novinarstvom. :)

Uglavno, sada ostaju samo uspomene na tu divnu energiju sa certa (a meni ostaje i poneki kontakt ;) i osecam da cu snimak ubuduce gledati milion puta!

A kad se vratim pravimo novi! ;)

ja dajem manageru 100 din ...

ajde ko ce vise :D:D

a marku svaka casto ako ostatak novca pokloni nekome... stvarno ce pokazati da je covek

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

slazem se...

ali ja ne bih prosledio kes dalje ja bih sacuvao za sebe... :D sala naravno... mada ima i takvih ljudi

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."