Rakija Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 (edited) Zanima me vase misljenje koji server po vama ima najvise retosa ,noobova ninja lootera i sl ? za mene je definitivno Dragonmaw u zivotu nisam igrao sa vise paraliza i debila nego na prokletom Dragonmaw.Cak 19 ljudi u ignore listi. I nedo vam bog da tamo rerolujete novog lika najebali ste 100% Sva sreca pa mi je main na shadow moon.Samo sam napravio warloka malo iz zeza na dragonmaw(imam i rogue-a ali ga nisam igrao 100 god) i evo za 2 dana 19 ljudi u ignore listi zbog debilizma, ninjovanja i sta ti ja znam.Uzas! Edited December 3, 2005 by Rakija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Koje si ti god? Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 l2p Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 lmao Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Koji server ima najvise retarda/noobova/ninja ? svaki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted December 4, 2005 Author Report Share Posted December 4, 2005 @teach zajebi me tvog sarkazma ,ako oces da napusavas ljude nadji drugo mesto.Inace godina imam 22 eto ispunio sam ti zelju jesi srecan sad ? Samo sam hteo malo da osvezim listu tema posto su zadnjih 20 topika bili e kako da platim preko kartice ,e pao ragnaros ,e funny klipovi ,e kako da budzim druida i sta ti ja znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 opusti se bre covece i uzivaj ... svako ima svoj stil humora, ne obaziri se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 stvarno na dragonmawu ima retarda, ali zato kad imash grupu ljudi ili guild koje znash i koji su ok, onda ti lepo puca k. Tjst, retardi mogu samo da ti se sagnu kad prodjesh pored njih. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 procenat retarda je konstanta, tako da ih uma vishe na full serverima, ali tamo manje boli jer je vetji broj "normalnih" ljudi...na low serverima chesto si uputjen na ogranichen broj ljudi koji oce u neku instancu i to je problemchitj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Jel neko pomenuo Haumarush!? Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 blizard je unistio taj server Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Kako mislis da ti neko odgovori na ovako pitanje ? Taj bi morao da igra na svih 2303213 servera.A svako igra na max 4-5 ... Ne znam bash shta si hteo da pitash al ajde... Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Jel neko pomenuo Haumarush!? ← taj server je unishten cim je otvoren. Umesto da spoje vishe low pop servera u jedan oni prave pustare... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 ja volim pustaru :) Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Cudi me da je na skoro svaki novootvoreni server bila omogucena migracija, medjutim ne i na Haum. Bedak. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 @teach zajebi me tvog sarkazma ,ako oces da napusavas ljude nadji drugo mesto.Inace godina imam 22 eto ispunio sam ti zelju jesi srecan sad ? Samo sam hteo malo da osvezim listu tema posto su zadnjih 20 topika bili e kako da platim preko kartice ,e pao ragnaros ,e funny klipovi ,e kako da budzim druida i sta ti ja znam ← zajebi me tvog sarkazma Stvarno me je interesovali koje si god kada si postavio ovakav topic ako oces da napusavas ljude nadji drugo mesto Napushio si sam sebe postavljajuci ovakav topic Inace godina imam 22 Dokaz da godine nisu toliko bitne eto ispunio sam ti zelju jesi srecan sad What a question is that... Samo sam hteo malo da osvezim listu tema posto su zadnjih 20 topika bili e kako da platim preko kartice ,e pao ragnaros ,e funny klipovi ,e kako da budzim druida i sta ti ja znam Ne morash da mi se pravdash... btw opasno si je osvezio Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts