Jump to content

AUTOBUS

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja sam imao toliko dozivljaja u tom autobusu da je to neverovatno.

Prva glupost koju sam video je da je 31 bio toliko pun da je lik visio bukvalno iz autobusa i sad krece ono najjace, lik tako visi bukvalno se drzi jednom rukom za onu sipku i autobus na slaviji pocne da skrece naglo i neka baba ga rokne stapom i lik ispadne iz autobusa izlomi se ko picka...

Sledeca scena vozim se sa autobusom 16, krenem da izlazik i vidim coveka koji bukvalno skoro pao sa sedista i ono sto je drzao u ruci sad je po podu rasuto i niko nista ne radi po tom pitanju. Ja mu pridjem da izvrsim prvu pomoc posto sam morao da prodjem advanced prva pomoc zbog ronjenja(jer imam 3 zvezdice w00t), kad ono lik mrtav, ja kazem ljudima covek je mrtav zovite hitnu pomoc ovo ono i tad sofer zaustavi i svi se skupe da vide kako izgleda mrtav covek....

STRASNO jebeno niko ga nije ni primetio a kad neko kaze da je mrtav svi se okupe, neverovatno sta se ovde dogadja...

Inace ti autobusi su stvarno katastrofa i da se ja pitam nesto uveo bi u svaki autobus jedno ili 2 kontrolera posto 99% ljudi nema kartu!

SCJP.png

Prva glupost koju sam video je da je 31 bio toliko pun da je lik visio bukvalno iz autobusa i sad krece ono najjace, lik tako visi bukvalno se drzi jednom rukom za onu sipku i autobus na slaviji pocne da skrece naglo i neka baba ga rokne stapom i lik ispadne iz autobusa izlomi se ko picka...

Sledeca scena vozim se sa autobusom 16, krenem da izlazik i vidim coveka koji bukvalno skoro pao sa sedista i ono sto je drzao u ruci sad je po podu rasuto i niko nista ne radi po tom pitanju. Ja mu pridjem da izvrsim prvu pomoc posto sam morao da prodjem advanced prva pomoc zbog ronjenja(jer imam 3 zvezdice w00t), kad ono lik mrtav, ja kazem ljudima covek je mrtav zovite hitnu pomoc ovo ono i tad sofer zaustavi i svi se skupe da vide kako izgleda mrtav covek....

STRASNO jebeno niko ga nije ni primetio a kad neko kaze da je mrtav svi se okupe, neverovatno sta se ovde dogadja...

Inace ti autobusi su stvarno katastrofa i da se ja pitam nesto uveo bi u svaki autobus jedno ili 2 kontrolera posto 99% ljudi nema kartu!

SCJP.png

eeeee pa vi vidite u Pancevu,mesecna 915dindzi...i ima ucenicka ili radnicka,a radnicka je jos skuplja...pa vi vidite koliko ste srecni...;)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Posle me ljudi pitaju shto preferiram da idem taksijem...

pa verovatno te pitaju zbog toga shto taj taxi koshta... svako normalan "preferira" taxi

@karte u prevozu

shta se tripujete za te kontrole i karte? ja platjam k'o debil kartu pa se onda vozim autobusima u kojima ne mozhe da se otvori prozor (ili zatvori), u kojima nema shipke da se uhvatim za nju nego treba da levitiram, autobusa nema dovoljno ili nisu lepo rasporedjeni po linijama, red vozhnje se NE poshtuje (mislite da gsp nekom platja kaznu za to?) pa se zilion puta desi da na putu do stanice vidim 3 73-ojke na semaforu (naravno propustio sam ih a nisam u fazonu da kuckam na vrata i molim vozacha da otvori) jedna do druge... pa sledetju chekam 25-30 minuta opushteno... itd, itd

uz sve to naleteo sam na gomilu idijotskih scena sa tim kontrolama i zhao mi je bilo tih ljudi shto su ih "uhvatili" zbog nachina na koji se ponashaju sluzhbenici.

nema vishe, okrenuo sam dugi list, ne platjam karte dok ne vidim promene a vi shto bi voleli da vidite i muriju sa svakom kontrolm mozhete da ga duvate samo... ionako kerovi smaraju sa svih strana, previshe ih ima a nishta ne rade pametno.

meni je u basu najgore leti,one sipke su tako MASNE da je to strasno...ogadi mi se zivot kad ih dodirnem...onda ja lepo raskoracni stav,malo se ljuljam,ali prezivim...

a tek leti busevi koji prolaze pored ade,...strasno,puni su peska,smrde,puni vode:),sranje nevidjeno...

vid'o sam deda mraza

@ Ramirez: Pa pazi... usluga je takva, kakva je. Niko ne kaze da je gsp savrshen, ali treba da naplacuje usluge. Mislim, jednostavno je, oces da se vozis busem, plati kartu, lepse ti je da ides peske, idi peske i ne morash nishta da platis... vrlo jednostavno...

@Rockdudbg: Neznam neshto za to leto, ali znam da mi te shipke itekako smetaju zimi kad u tramvajima nema grejanja ujutru, a morash da se drzish za shipku, a nemash rukavice... zaledi ti se ruka... [:)]

Inache, volim kada vozach vozi malo brze i ne smara mnogo, ali neka stvarno preteruju kao na primer juche u nekoj 46-ci... Lik je vozio ko debil, seche ljude, pretiche na semaforu, vozi po tramvajskim shinama ko manijak plus kako je vozio po shinama oce na semaforu da skrene levo a pored jos 2 trake iz njegovog pravca i jos 2 trake u suprotnom... ma ne mogu da vam opishem kakvo je to guranje... I ja bash kad sam izlazio iz autobusa chujem nekog cigu, tachno je ovako rekao : "Ajde bre pushi kurac, kako tako vozis!?" Mislim se jbg, izlazim sad... neznam shta je bilo kasnije unutra, video sam da je samo ciga otishao do vozacha... [:0][:D]

Brate kad mi neko "ne da" da sidjem dole (pod uslovom da je musko), obavezno zabodem laktom u ledja i onda rasprava. Jos ako sam "in the mood" moze i neka pegla da nastane, ali je uvek do jaja da se istreses na random lika na ulici kog neces videti u zivotu ni jednom.

[roflmao]

busevi u ns-u smrde, al retko ima neke guzhve, i dosta su redovni, tako da , nemam nekih negativnih mishljenja.A da, i mesechna karta za sve linije je 364din .shto je relativno dzh.

znam bio sam par puta u ns-u... autobusi su krajnje... JADNI... : (

Brate u Bg je 650 mesecna pa ti vidi

cuti poskupeli su sad... -.-

jos malo pa cu i ja da pocnem da se shvercujem...

najjaci trip je bio kad je moj ortak jednu kartu koristio par meseci... drzi je u dzepu i kad vidi kontrolu cap overi je :)

U 65-ici ujutru je užas...

a jebiga :/

ja ulazim kod politehnichke... ujutru je pichkolom opsti... 71 pun , 72 pun , 75 pun sa bezanije :/ , 77 ima 3 stanice pre moje i napuni se o_O ( ispred studenjaka najvise udje ) , 82 je isto pun a 76-ica ide na svaku prestupnu godinu...

ja fakticki moram da VISIM prvu stanicu dok se ne isprazni bas kod fontane i opstine...

shit happens [roflmao]

Sledeca scena vozim se sa autobusom 16, krenem da izlazik i vidim coveka koji bukvalno skoro pao sa sedista i ono sto je drzao u ruci sad je po podu rasuto i niko nista ne radi po tom pitanju. Ja mu pridjem da izvrsim prvu pomoc posto sam morao da prodjem advanced prva pomoc zbog ronjenja(jer
Edited by Sasuke-kun

http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om

Paladins are gay

Blizzard loves paladins

Therefore, Blizzard is gay

ja ulazim kod politehnichke... ujutru je pichkolom opsti... 71 pun , 72 pun , 75 pun sa bezanije :/ , 77 ima 3 stanice pre moje i napuni se o_O  ( ispred studenjaka najvise udje ) , 82 je isto pun a 76-ica ide na svaku prestupnu godinu...

ja fakticki moram da VISIM prvu stanicu dok se ne isprazni bas kod fontane i opstine...

Jbg, ja sam ranije i

vozim kola... boli me pendula [:D]

bah bus samo gledam u filmovima... (naravno daleko je to od istine al ono... ako nije predakleko furam peshke... ) a buseve sve vishe i vishe izbegavam... (pricam za bg) u rome... pa ebem li ga ishao sam busom ukupno 4-5 puta... sad da dodjem do grada picim metroom.. [|)]

al nazalost nisam nikog zgazio kolima... :/

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

gotenkse, a da prepešačiš tu jednu stanicu?

nemam vremena : (

to jeste dobro resenje ali ja jednostavno nemam vremena...

skola pocinje u 07:45 , put traje od 7-12 minuta a ja sam na svojoj stanici u 07:30 - 07:35 ...

edit: ako stignem na stanicu ranije otrchim do pohorske na praznu 16-icu i sedim lepo boli me kurac ^^

Edited by Sasuke-kun

http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om

Paladins are gay

Blizzard loves paladins

Therefore, Blizzard is gay

Sledeca scena vozim se sa autobusom 16, krenem da izlazik i vidim coveka koji bukvalno skoro pao sa sedista i ono sto je drzao u ruci sad je po podu rasuto i niko nista ne radi po tom pitanju. Ja mu pridjem da izvrsim prvu pomoc posto sam morao da prodjem advanced prva pomoc zbog ronjenja(jer  imam 3 zvezdice w00t), kad ono lik mrtav, ja kazem ljudima covek je mrtav zovite hitnu pomoc ovo ono i tad sofer zaustavi i svi se skupe da vide kako izgleda mrtav covek....

Kako kenja