Chobo_Freeman Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 (edited) Hmm ne znam za vas ali loshmi je u pravu :),secam se ja na ladderu orkovi vs philobta posto su svi znali da igra CLa poceli su da koriste Sha kao prvog heroja samo vs njega itd itd :)...kao sto mi svi znamo da ce ghost uvek uzeti MK-a :) ,pa ja npr kada igram vs njega idem late altar :),kao sto znamo da ce shraky igrati 90% Wardena i da ce vladica igrati tenkice :D E sada za josh neke prisutne,to jest vladicu koji ne razume neke stvari i lupa gluposti :) E ovako philbot ima SKILLA i extra je igrac,ali ne najbolji, eto toliko,ali ima dosta skilla,sto se i vidi u njegovim partijama... Edited December 12, 2005 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 (edited) U stvari ovde je najverovatnije zabuna oko toga shta kome znaci High Skill ja sam mislio da kad kazem high skill mislim najbolji u svojoj rasi i zato kazem da to Phil nije(nije ni blizu) ....ako vama sintagma Highskiller nesto drugo znaci onda ops....sjebo sam se.... @grinder Edited December 12, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 pa biti high skiller neznaci biti nabolji sa svojom rasom, gluposti, znaci samo je grubby high skiller, a duck, zacard, farseer i ostali nisu :), lol po meni je philbot definitivno high skiller, par puta ga taktika proda pa izgubi i od losijeg igraca ali o5 relativno je nov na vrhu scene i ima jos vremena da se pokaze, slazem se sa vladicom da se na lanu pokazuje skill ali o5 to sto je popusio od insomnije svakako ga ne cini losijem igracem, a manite se tih taktika prica, ghostova igra i dan danas prolazi kod mnogih od nas, isto kao sto philbotova prolazi kod mnogih high skillera, stoji da su ostali high skilleri mozda overall bolji igraci od njega jer su se vise pokazali ali to neznaci da ih philbot nemoze sabiti, mislim ako bi tako gledali sta onda zacarda, moon-a, ili neko drugog igraca cini high skillerom kada u vise pokusaja nisu uspeli da se prilagode philbotovoj igri i sabiju ga T_T ← lol pa i sad ghostova taktika prolazi vs nekih od nas decko vam skace po lobanji :) znaci da ga ja nisam zadnja 3 tura izbacio opet bi vas sve pojeo :) tt Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 neka to sad Vladice...kao da ga je nisam DOBIO.... ^^ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Uuuuuuuuu Ghoste de si bre....... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 (edited) im watching you guys mrzim ovu lizalicu =/ Edited December 15, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Sto bi rista rekao: " so many times i'm watching u" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 .... and now i fell in love with you? Tako zavrshava? :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts