Axe_of_Blood Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Evo poshto je sve do sada bilo lagano za vudua i ostale aae recite mi ovo. Pesma je ishla u reklami za film "APOKALIPSA DANAS"svako go iole gleda rts1 je morao da je chuje ae ako neko zna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 the doors - the end ako i nisu stavili tu pesmu, neće škoditi da je skineš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 o bozhe,nije valjda da i on vrti huggs n kisses :((( lol,sad mi se ogadila tako dobra pesma. :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 (edited) Da ne zna neko kako se zove stvar koja ide u filmu Collateral kad ulaze u disco da ubiju azijata, baš tada nastaje Tom Cruise frenzy? Mnogo dobro zvuči ali nigde nisam uspeo da nadjem naziv. Edited February 9, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 ^ Neo imaš čokoladu za ovo. Ozbiljan sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Ready Steady Go. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 jel zna neko ime pesme i izvodjaca,valjda neki tehno sta znam.samo ce cuje smeh,hahahaha,i tako ide u nekoj melodiji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 hahahaha :)))) probaj Claude van Vonstroke-Deep Throat Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe_of_Blood Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 the doors - the end ako i nisu stavili tu pesmu, neće škoditi da je skineš To je to hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Jel zna neko kako se zove pesma, house neki, refren ide "This is not Milano, this is not Chicago, this is not New York..." itd., uglavnom lik nabraja razne gradove... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 pesma se zove "this is not miami", a autor je valjda sander kleinenberg. :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Hvala, to je to... :)) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 juce kad je pustila sisata drolja tu pesmu bilo mi kul :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=mGFCKEeKdYY Igra se sa pionirima ortak. Nisam stigao da ga navatam, tako da bi bio zahvalan onome ko mi kaze ime numere :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 (edited) @gruja: Nemam pojma koja ti je ono pesma. Bash sam pokushavao da je nadjem :*( Bilo bi lepo da okachish neki deo pesme ili da josh malo objasnish pesmu... @stalja: Herd And Fitz Feat Abigail Bailey - I Just Can't Get Enough (Freemasons Remix) EDIT: A ova druga je Dirty Old Ann - Turn Me On (Full Vocal Club Mix) Bozhe kako su lepe dvestotkice :) Edited February 13, 2007 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Bozhe kako su lepe dvestotkice :) Da znas da jesu, pre sam gajio neku vrstu antipatije prema njima... I onda otisao probao znaci ne da lepo rade nego ne znam :) Pionir je pionir u svakom slucaju Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 evo link machko samo sam zaboravio da smanjim kvalitet pa je minut i 20sekundi tesko megabajt,ali jbg,valjda ti nece biti mrsko...totalno je lud vokal http://download.yousendit.com/00B3038B183C1500 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 JEBEM TI PESMU GRUJO!!! INACHE JE EXTRA A ZOVE SE: DJ Ozi - Juicy Pen Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 pesma je zaista vrh ceo dan je pevam :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 (edited) jel zna neko :D koja je ovo pesma .. peva je deniro i u vezi je one pesme 'suze' od marcela koju je snimio sa edo majkom , a trebao je sa njim.. ugavnom vredja marcela i ako neko zna gde ima da se skine sem dc++ i limewire i tih programa.. na nekoj stranici ili tako nesto Edited February 24, 2007 by xLo.MaRe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 vudumane ili bilo koji poznavalac hausa: pesma ide nesto tipa: pressure*, pressure*, pressure*... and we won't stop! bla bla bla pressure* zvuci kao da izgovara 'push up' bla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 mushki ili zhenski vokal? Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Mushki vokal ja mislim, bash sam ja sad hteo da pitam koja je to pesma, al me daki pretekao :) Elem, htedoh da pitam za josh jednu pesmu, refren ide "Sweet dreams bla bla history...". Eto :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Brate zar nije bilo logicno da probash da potrazish pesmu sa nazivom sweet dreams ?:D Brate zar nije bilo logicno da probash da potrazish pesmu sa nazivom sweet dreams ?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 @Goga Nemam gde da trazhim, ni p2p ni torrenti mi ne rade... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts