Jump to content

Bugari opet jashu :)

Recommended Posts

Da sam na mestu ekipe 4k odigro bih cw iz postovanja prema tim likovima ...

A i da im ne vrate tag ko da je bitno 4k je 4k ma kako god se zvao...

Ne verujem da im sad tolko znaci da bi se lomili da dodju do toga...

kog poshtovanja?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa brate kad su se ljudi tolko iscimali oko toga, znaci da im je stvarno bitno da igraju protiv 4k ekipe(sto je normalnim ljudima apsurdno), treba da ih ispostuju i igraju vs njih... mislim ljudi su znali da ce sve ovako jadno da bude, al ipak su uradili to sto su hteli samo da bi igrali, kako kazu najbitniju stvar u njihovoj 5 godina staroj newb karijeri... [:I]

shta su se iscimali, chekali da se disbanduje da ga reguju.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Bugari nisu uradili nista nedozvoljeno. Uzeli su taj tag sasvim normalno. Kako lepo kazu: da bi nesto dobio moras nesto i da das po meni je sasvim ok sto to traze. Sta ce Grubbya i kompaniju kostati da odigraju taj cw? Nista. Samo ce se ovima ostvariti san da igraju protiv njih. To nema cenu

Slazem se. Al ako budu igrali, bilo bi ok da im vrate tag [:D]

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Ako bude 4k imao imalo mozga ponosa itd ( ovo ne znachi da ih cenim kao ljude bla bla bla nego jednostavno iz ciste profesionalnosti , ako je uopste ima ) nece odigrati sa njima ....

Tako bi ja uradio , da nisam skrenuo levo kod Nisa ...

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

reci to neki fakeri i sada loze da su bugari,a u stvari koreanci igraju umesto njih i ono na cw-u bruka, bio bi LOL

Mislish OMG? Taj neki rad... [:)]

Nego, ja podrzavam Bugare, realno. Likovi su skroz legalno uzeli tag, i ne bi uopshte morali da ga vrate (ko jebe mater Kingsima shto ne vode rachuna) i ne traze nishta osim sat vremena (i manje, poshto ce partije da traju po 7-8 minuta) zivota tamo nekih likova. Skroz su neflamerski post ostavili i samo traze taj CW i vratice 4K tag.

Mislish OMG? Taj neki rad... [:)]

Nego, ja podrzavam Bugare, realno. Likovi su skroz legalno uzeli tag, i ne bi uopshte morali da ga vrate (ko jebe mater Kingsima shto ne vode rachuna) i ne traze nishta osim sat vremena (i manje, poshto ce partije da traju po 7-8 minuta) zivota tamo nekih likova. Skroz su neflamerski post ostavili i samo traze taj CW i vratice 4K tag.

Potpuno se slazem, al kad pogledas i da im ne vrate tag, a hoce 100%, bwsl ili 4gl, 4k ili nesto drugo, igraci su isti... jebes ime klana : /

reci to neki fakeri i sada loze da su bugari,a u stvari koreanci igraju umesto njih i ono na cw-u bruka, bio bi LOL

A Grubija kao moze da dobije neki koreanac...mda:)..ok mozda 2 :)

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

Poshto si pocheo u januaru kao shto si negde vec rekao, kapiram da ne znash. NuKe je stvarno losh i ovo za Gogu stoji, ostala trojica su bili dobri (posebno KaJ, koji je realno bio mnogo dobar, a i LaWn nije bio daleko). JuniOr je bio dovoljno dobar. Mogu da dobiju i u ovom sastavu.