Highl1 Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 Da sam na mestu ekipe 4k odigro bih cw iz postovanja prema tim likovima ... A i da im ne vrate tag ko da je bitno 4k je 4k ma kako god se zvao... Ne verujem da im sad tolko znaci da bi se lomili da dodju do toga... ← kog poshtovanja? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Pa brate kad su se ljudi tolko iscimali oko toga, znaci da im je stvarno bitno da igraju protiv 4k ekipe(sto je normalnim ljudima apsurdno), treba da ih ispostuju i igraju vs njih... mislim ljudi su znali da ce sve ovako jadno da bude, al ipak su uradili to sto su hteli samo da bi igrali, kako kazu najbitniju stvar u njihovoj 5 godina staroj newb karijeri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 shta su se iscimali, chekali da se disbanduje da ga reguju. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 shta su se iscimali, chekali da se disbanduje da ga reguju. ← pa oni su se jedini toga setili kolko ja vidim ( jedini nenormalni)... mislim ako su spremni da ih izbace iz bugarske lige zbog toga, nek im bar pruze to malo zadovoljstva koje su trazili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ne kontam te imbaboy , al dobro...Mislim ne vidim shto bi igrali sa njima kad su ih ovi prakticno ucenili , ajde da su ih lepo zamolili , nego kao " a oni nece hteti da igraju sa nama , aj im uzmemo clan tag i ucenjujemo ih" , bezveze , NE treba da odigraju cw... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FastAbuse Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Bugari nisu uradili nista nedozvoljeno. Uzeli su taj tag sasvim normalno. Kako lepo kazu: da bi nesto dobio moras nesto i da das po meni je sasvim ok sto to traze. Sta ce Grubbya i kompaniju kostati da odigraju taj cw? Nista. Samo ce se ovima ostvariti san da igraju protiv njih. To nema cenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ok , ako vi mislite da je u redu. To ono po principu "i dont see your name on it" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ok , ako vi mislite da je u redu. To ono po principu "i dont see your name on it" ← ma dobro to nego da mi urezemo 27.11.2005. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Bugari nisu uradili nista nedozvoljeno. Uzeli su taj tag sasvim normalno. Kako lepo kazu: da bi nesto dobio moras nesto i da das po meni je sasvim ok sto to traze. Sta ce Grubbya i kompaniju kostati da odigraju taj cw? Nista. Samo ce se ovima ostvariti san da igraju protiv njih. To nema cenu ← Slazem se. Al ako budu igrali, bilo bi ok da im vrate tag Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 ne i onda ce da igraju sa bugarima i bugari ce da ih ishakuju i pregaze pa cemo da se onda smejemo! Grubiju i kompaniji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ako bude 4k imao imalo mozga ponosa itd ( ovo ne znachi da ih cenim kao ljude bla bla bla nego jednostavno iz ciste profesionalnosti , ako je uopste ima ) nece odigrati sa njima .... Tako bi ja uradio , da nisam skrenuo levo kod Nisa ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 najace bi bilo da ih bugari izlevate hehe da odigraju i da kazu e ipak nemoze 4k nazad :) hehe Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Ne bih igrao pa ne znam, dzukele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 reci to neki fakeri i sada loze da su bugari,a u stvari koreanci igraju umesto njih i ono na cw-u bruka, bio bi LOL Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 reci to neki fakeri i sada loze da su bugari,a u stvari koreanci igraju umesto njih i ono na cw-u bruka, bio bi LOL ← Mislish OMG? Taj neki rad... Nego, ja podrzavam Bugare, realno. Likovi su skroz legalno uzeli tag, i ne bi uopshte morali da ga vrate (ko jebe mater Kingsima shto ne vode rachuna) i ne traze nishta osim sat vremena (i manje, poshto ce partije da traju po 7-8 minuta) zivota tamo nekih likova. Skroz su neflamerski post ostavili i samo traze taj CW i vratice 4K tag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Poshto vidim da sam jedan od retkih koji su prochitali ceo ili skoro ceo topic... ovaj lik sa pochetka, nekih 10,15 postova kasnije kaze da ce vratiti tag samo da ga kontaktira neko iz 4K... a da li ce odigrati sa njima neka sami odluche... Dakle, to vishe nije ucena... tako da sam ja ZA taj cw :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Mislish OMG? Taj neki rad... Nego, ja podrzavam Bugare, realno. Likovi su skroz legalno uzeli tag, i ne bi uopshte morali da ga vrate (ko jebe mater Kingsima shto ne vode rachuna) i ne traze nishta osim sat vremena (i manje, poshto ce partije da traju po 7-8 minuta) zivota tamo nekih likova. Skroz su neflamerski post ostavili i samo traze taj CW i vratice 4K tag. ← Potpuno se slazem, al kad pogledas i da im ne vrate tag, a hoce 100%, bwsl ili 4gl, 4k ili nesto drugo, igraci su isti... jebes ime klana : / Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 haha taj neki rad ^^ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 reci to neki fakeri i sada loze da su bugari,a u stvari koreanci igraju umesto njih i ono na cw-u bruka, bio bi LOL ← A Grubija kao moze da dobije neki koreanac...mda:)..ok mozda 2 :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 i sta je bilo jesu ovi prihvatili "izazov" Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 da da prihvatili su izazov!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 da da prihvatili su izazov!!!! ← Do jaja jedva cekam da vidim riplejeve :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 (edited) Nuke je prichao na wc3l-players kanalu da ce mozda i da odigraju, ali u sastavu NuKe, JuniOr, LaWn i KaJ. Opet ce dobiti, realno . Edited November 30, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Nuke je prichao na wc3l-players kanalu da ce mozda i da odigraju, ali u sastavu NuKe, JuniOr, LaWn i KaJ. Opet ce dobiti, realno . ← realno njih 3 bi sabio i goga 3v1 tako da... realno bugari ce se oduseviti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Poshto si pocheo u januaru kao shto si negde vec rekao, kapiram da ne znash. NuKe je stvarno losh i ovo za Gogu stoji, ostala trojica su bili dobri (posebno KaJ, koji je realno bio mnogo dobar, a i LaWn nije bio daleko). JuniOr je bio dovoljno dobar. Mogu da dobiju i u ovom sastavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts