Kal1mero Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 pa svi su bili u fazonu da imaju neka brza imena mracna jebacka...ali ne i smekerska kao sto je kalimero mislim ne znam ko se nije nasmejao kad je prvi put procitao...a nik mi je pao napamet tako sto kao mali bili su crtani filmovi na politici recimo subotom nekih 4 sata i nekad bi bio i taj sa kalimerom koji je uzgred bio najgori crtani u istoriji crtaca...pa me je toliko nervirao da mi je ostavio veliki bol....i onda da to ne bih zaboravio ja sam ga uzeo :Da mogla je biti tako zanimljiva prica.....da je neko drugi ispricao....neko pismeniji skolovaniji...neko ko nije retard..totalni retard Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 (edited) po koji put ide ova tema? _Silent_ - uglavnom sam koristio oruzja sa prigushivachima u CS-u, a _ _ dodao da bih lakshe nashao nick kada pritisnem tab Inache, ne volim previshe da kucam po forumu, niti 'galamim' uzivo, tako da bi ovaj nick bash odgovara... A nije ni chest Edited November 29, 2005 by _Silent_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 e bash sam razmisljao da otvorim ovakvu temu, na svakih 6 meseci je must have jedan ovakav topik! ;) sajro = cyro = nishta! :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Simon Templar, a.k.a. Saint iz serije (Roger Mur), a kasnije i filma (Val Kilmer), samo shto je bilo josh par sejntova u q3 u kijevu, pa sam dodao "1" 98'e i veliko N ;]] ← E sada si me razocarao za sve pare :( Ja sam mislio da si po ovome uzeo nick! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 suboticu, jel imas rodbinu u zharkovu? ← da :) imam tetku Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Tiger ,rodjen u godini tigra po kineskom 21 eee to vec ne mogu reci ,pritom nije velichina polnog organa :) ← I.Q. ?;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 gotivim vodu u cvrstom stanju,ne znam zasto ali bi mogao da se igram sa ledom po ceo dan,obozavam zimu etc. ;)))))))) prvo mi je nick bio "ICe" i onda mi je odjednom palo na pamet "AyS",kako i zasto-nemam poJma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 A ja sve ovo vreme mislio da se lozis na Ajs Nigrutina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Heroes of might and magic ,svima nama dobro poznata igra (nadam se ), e pa u jednom od heroes chronicles-a ima jedan heroj koji se zove killgor(specijalnost Behemoti) i tako sam se prvo potpisivao u MP igrama dok jednog dana jedan decko poznatiji kao Cartman nije u igraonici mi predlozio da se potpishem killygor ← killgor je bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 A ja sve ovo vreme mislio da se lozis na Ajs Nigrutina :) ← kakav crni nigrutin,ne mogu da ga podnesem ! :D inace nick mi je od '98 :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Hahahha, koji put.... Nik PesmA-mrTve-Dece je zato sto sam sanjao neshto slichno... i dan danas me zovu "Pesmo..." Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 29, 2005 Author Report Share Posted November 29, 2005 Ajde de, ne ljutite se na ovekinda. Novi sam na forumu pa mi se učinilo da bi bilo zanimljivo da pitam ovo. Iam jako zanimljivih priča... Saint, ruska, khkh ukrajinska, škola omiljenog nam sporta... Bravo. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Hahahha, koji put.... Nik PesmA-mrTve-Dece je zato sto sam sanjao neshto slichno... i dan danas me zovu "Pesmo..." ← ja sam samo mislio da ti slusaj najtvish Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Sta sve mozes u Denveru kad si mrtav - Stiv Busemi to mi je bio prvobitni pseudonim iz vremena trackera i modula pa se kasnije preselio na mp Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Hahahha, koji put.... Nik PesmA-mrTve-Dece je zato sto sam sanjao neshto slichno... i dan danas me zovu "Pesmo..." ← A remedy kako je nastalo? i opiši san leba ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 nemoj opisivati san leba ti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Zovem se Dejan pa je logicno ZeRoX nick koji koristim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 @Darijan : Ta pesma najtvisha se zove Dead Boy's Poem... @ostali: Remedy je zato sto mi se svidja kako zvuci... prosto. Nik je nastao kao posledica banovanja nicka "Pesma-mrtve-dece" s raznih chatova, foruma.... gistro bolestan nick. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 E sada si me razocarao za sve pare :( Ja sam mislio da si po ovome uzeo nick! ← zamalo, al' nije ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 (edited) Ja izgleda imam najgluplji nick na ovom forumu "Seth" je poteklo od ove reference. "Fix" je engleska rec za popraviti,uzeto jer sam u datom trenutku birao jednu od profesija u jednoj igri gde je glavni posao bilo popravljane stvari. Mada "Seth Fix" je samo jedan od dva main nick-a koja posedujem. Ljudi me vise znaju pod nick-om "Pekar" nego pod imenom Aleksandar. Edited November 29, 2005 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shlaymara Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 dobio sam nick zato sto imam obicaj da u cs prvu zrtvu obelezim zelenim splatt spray logom, pa pomalo lici na...a ovako me zovu skraceno Shlaymi.ne smeta mi, mada kod vecine izaziva gadenje narociti kod osoba suprotnog pola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 pekar je do jaja nadimak, gotivim te zanatske.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 vodoinstalater..? Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 hvala,hvala :) Cisto da se zna da i jesam pekar tj. to mi je posao,hehehe Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 pa baci neku vrelu kiflu jbt. shto se shtekash? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts