NemaN!-!-! Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 e vako :) na accountu imam lvl 60 mage-a (solidna oprema) i lvl 38 druida... za koliko bi to moglo da se proda ?...i zanima me ...kad bi mage imao high warlord gear sa ironbark staff & shits :) kolika bi tad bila cena... ? fala unapred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 3000 dinara max... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Brate gledah na Ebay....prodaju se acc i po 300$ pa vi vidite....idite overite ak mi ne verujete o.O Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 neco. cemu ovo pitanje, da neces mozda da prestanes? haha, lol, rofl Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 ma naloziop se kad je video da sam ja izbrisao WoW pa kao oce i on ( A josh se vishe nalozio kad sam mu pokazao Ebay ;)) Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 (edited) haha, i ti si ga izbrisao samo do prvog jer si ispucao sve megabajte na adsl-u, noob, uzmi flat, haha, a sad kriziras pa blejis po forumu jer ti ne skida skoro nista, lol, rofl, haha edit: docices ti meni prvog i traziti update-ove, noob!!!!1111, hehe Edited November 27, 2005 by /7ETPOC Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 so true.... Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 e vako :) na accountu imam lvl 60 mage-a (solidna oprema) i lvl 38 druida... za koliko bi to moglo da se proda ?...i zanima me ...kad bi mage imao high warlord gear sa ironbark staff & shits :) kolika bi tad bila cena... ? fala unapred :) ← Brate samo da znas...Nije to toliko lako prodati.Ako malo bolje pogledas , videces da jedino mozes da uzmes pare ako imas epic set iz Bwl-a / mc-a epic wpn i naravno mounta.I to je pitanje dal ce neko da kupi ... Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 ma naloziop se kad je video da sam ja izbrisao WoW pa kao oce i on ( A josh se vishe nalozio kad sam mu pokazao Ebay ;)) ← znao sam da je video od nekog,jer njegov viskoki iq to ne moze sam da smisli... btw...evo ocu ja da qpim donesi mi danas u skolu,dacu ti pare,OK??? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 ljudi samo pitam ne pada mi na pamet da prodam wow... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 znao sam da je video od nekog,jer njegov viskoki iq to ne moze sam da smisli... btw...evo ocu ja da qpim donesi mi danas u skolu,dacu ti pare,OK??? ← Dobrivoje, samo sam pitao za cenu nisam rekao da prodajem....daleko od toga :P nisam video ni od koga samo sam pitao MENTOLU RETARDIRANI ZA KOLIKO MOZE DA SE PRODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Dobrivoje, samo sam pitao za cenu nisam rekao da prodajem....daleko od toga :P nisam video ni od koga samo sam pitao MENTOLU RETARDIRANI ZA KOLIKO MOZE DA SE PRODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← ... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 omg gde bre kopash ove slike Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Jel ima ovde moderatora?Mogao bi da padne neki ban. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
uBAH Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 @ NemaN: @ ep1c: @ cosmiC: Quote Pita Nemanja Vidic Fergusaona : Sefe jel mogu da igram u subotu? Ne znam Nemanja Vidicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts