Jump to content

area 51 na google earth

Recommended Posts

Sad offtopicujem, mada se i to mozhe nazvati "area 51". Danas sam gledao u Dnevniku da Srbi sa Kosova koriste Google Earth da izvale da li su im kutje "u zivotu". Slozili smo se doduse da su fotke matore jedno 2-3 godine (jel tako beshe) ili sam nesto pobrkao ali je sistem posmatranja krajnje prost

- Ako se "crveni", znaci da ima krov, najverovatnije je ostala citava

- Ako je "sivo ili crno", kutje vishe nema.

:(

užasna priča za kosovo :(

ramize, različite su starosti fotke za različite krajeve, recimo beograd je bio iz 2003. poslednji put kad sam gledao (sudeći po stanju gradilišta oko arene), al čujem da su u međuvremenu ubacili svežije varijante.. mrzi me da proveravam.

nisu ubacili svezhije - izvali se po novoizgradjenom bulevaru koji ide paralelno sa jurija gagarina.

btw chitao sam negde da su na svakih par dana uploadovali teritoriju preko koje je Katrina proshla da bi ljudi videli u kom su im stanju kuce..

nadasve zanimljiv program, ali ako je ovo stvarno area 51, chinjenica je da tamo vrshe tajna istrazhivanja, chega, ne znamo, ali sudetji po pistama, neke vojne letelice i sl. ali ipak, ne znam kako nije izbachena?? btw, idem na antarktik da trazhim pale UFO-ove  [haha2]

da su tamo tajna istrazivanja ti sada nebi imao pojma za area 51... verovatno ima area 43265 za koju niko ne zna (ako uopste tako nesto ima) gde vrse ta hmmmm taaaaajna istrazivanja... kad bi betmen mogao samo da ih SREDI

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...