fatboy Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 U Petak, 25. Novembra u emisiji CLUBNIGHT ugostili smo Novosadski DJ dvojac DJ Lemona i Cell D-a, koji su nastupili ispred ekipe Baseline Crew koja inace broji 4 clana. Kao i uvek, predstavili smo par novih elektronskih muzickih izdanja i poklonili 2 CD-a nasim slusaocima, a nasi gosti su odradili dva jednocasovna live mixa, u kojima su preovladjivali DnB sa primesama brazilskih ritmova, dok je u drugom delu dominirao beskompromisni breakbeat. Zahvaljujemo se momcima iz Baseline ekipe, a vama ostavljamo linkove za download njihovih setova: DJ Lemon: http://users.hemo.net/nigger/Setovi/Clubnight13-DJLemon.mp3 DJ Cell D: http://users.hemo.net/nigger/Setovi/Clubnight13-CellD.mp3 A evo i fotografija iz naseg studija: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 chekaj taj dj lemon stvarno postoji mislio sam da je on plod krukove mashte =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ima nekoliko dj lemona.... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 nije loša drumba, brejkbit ću poslušati sutra.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Taj UrbanBug ima redakciju negde u bigzu, moracu da izvalim 'di je ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 nema sta da izvaljujesh :) samo pitaj cika crnju! predzadnji sprat... ako se dobro secam...bili smo tamo 2 puta u zadnjih metar dana... mogo bi u sledecem broju da padne koji red o RUR-u... ;) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 nema sta da izvaljujesh :) samo pitaj cika crnju! predzadnji sprat... ako se dobro secam...bili smo tamo 2 puta u zadnjih metar dana... mogo bi u sledecem broju da padne koji red o RUR-u... ;) Sto da ne, urbani smo, a imamo i bugove, barem na forumu, nikad to ne mozhe da radi bas sve kako treba ;) BTW, predzadnji sprat je bas onako malo blesava odrednica, jer ne znam da li mislis na spratove do kojih stizhes liftom (do 7.) ili i na "kulu" koja ima jos 2 sprata. Plus, levo ili desno krilo, i to je vazno znati :) Ali hvala za hint, kapiram da ces posle ovih redova mozda znati jos bolje da pojasnis :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 skinuh sada od Cella ovo .. iako u poslednje vreme ne slusham dram ovo njegovo me je oduvalo .. ko tinejdzer sam se osetio .. sav ritopek ! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 4, 2005 Author Report Share Posted December 4, 2005 Sto da ne, urbani smo, a imamo i bugove, barem na forumu, nikad to ne mozhe da radi bas sve kako treba ;) BTW, predzadnji sprat je bas onako malo blesava odrednica, jer ne znam da li mislis na spratove do kojih stizhes liftom (do 7.) ili i na "kulu" koja ima jos 2 sprata. Plus, levo ili desno krilo, i to je vazno znati :) Ali hvala za hint, kapiram da ces posle ovih redova mozda znati jos bolje da pojasnis :) jaoo, ka bi se tacno setio, a bio sam opet pre par dana, mislim da je predzadnji sprat liftom... sa strane, pitaj samo u radio venusu, pokazace ti gde je ulaz, nego Laki, trebo si da mi vidis facu kad sam ugledao prokleti RUR logo na papirima na zidovima tamo, oma sam se dao u poteru i stigo do nekog tajanstvenog RUR ofisa u onom hodniku....gledam ne verujem...otkud ovi ovde, sta taj Laki radi na ovakvom mestu, kupuje nuklearke od rusa....ugovara moldavke za Kjota ? Nazalost bilo je locked.....a bilo mi zao da ko selja isaram papir na vratima hemijskom olovkom u stilu "nigga waz here" ...mislim, nasi smo... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 nego Laki, trebo si da mi vidis facu kad sam ugledao prokleti RUR logo na papirima na zidovima tamo, oma sam se dao u poteru i stigo do nekog tajanstvenog RUR ofisa u onom hodniku....gledam ne verujem...otkud ovi ovde, sta taj Laki radi svaka cast niggeru, pravi si herlok sholms ;) na ovakvom mestu, kupuje nuklearke od rusa....ugovara moldavke za Kjota ? psssst ... Nazalost bilo je locked.....a bilo mi zao da ko selja isaram papir na vratima hemijskom olovkom u stilu "nigga waz here" ...mislim, nasi smo... Sledeci put se najavi kad dolazis pa da neko tamo bude, da te ugostimo kako prilici ;) Nemamo sarme i pechenje, al' naci cemo vec nesto. Inache kul, sad znam i tacno gde su, manje vise, tako da nema problema sto se toga tiche. A za sve vas koji dodjete a nas nema napravicu sanduche, i pored okachiti prazne papire + olovku ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts