Lucky Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Koji naslov, covece ;) eNivejZ, priblizhava se vikend kada ce reci ko dobija pozivnicu da ucestvuje na Svetskom prvenstvu u Japanu, pa cisto da malo iznova krenemo u tu spiku. Sta mislite, kakve su nam sanse? Ono sto mi je posebno interesantno jeste sto je Sinalco tj. Si&Si platio kaparu od 500.000 dolara za ucestvovanje. Bas me interesuje sta je KSSCG morao da da zauzvrat? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Realno , ja bih hteo da "pauziramo" ovo prvenstvo , da se srede stvari u savezu , da se raspravi sa igracima i da se pokazemo na olimpijadi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Samo ćemo se obrukati tamo, ko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 ma ja bi voleo kad bi dobili divlju kartu i poslali klince kao shto je neko onomad rekao :) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 A ja utripovao da smo vec ispushili za taj wild card. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 navijam da dobijemo wild card. nikada nije dobro propustiti veliko takmichenje. treba natji dobrog selektora, izbaciti par trulih jabuka i opet tjemo biti respektabilna ekipa. stanje u kosharkashkom savezu je ochajno, ali malo je sportova gde nije tako, ali barem imamo talentovane igrache kao u malo kojem drugom sportu. sho se shansi tiche italijani i koreja idu sigurno(iz finansijsko geografskih razloga), ostaje da se nadamo da tje jevropa dobiti 3 mesta(na rachun portorika) te da tje nashe zlato vredeti vishe od argumenata koje eventualno mogu da iznesu pre svega turci i rusi, a zatim i hrvati. Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 voleo bih da ne odemo Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Ono sto mi je posebno interesantno jeste sto je Sinalco tj. Si&Si platio kaparu od 500.000 dolara za ucestvovanje. Bas me interesuje sta je KSSCG morao da da zauzvrat? :) udarili su svim igrachima sinalco zhig na chelo cenim da ce vishe nashih ljudi pratiti pripreme nego samo takmichenje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2005 Author Report Share Posted November 25, 2005 udarili su svim igrachima sinalco zhig na chelo cenim da ce vishe nashih ljudi pratiti pripreme nego samo takmichenje.. Ili umesto onog "OLE" ili sta vec kad krece tekma vicu "SINALCO" (... je moj dobar drugar). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 I pored toga shto Bora Stankovitj nije nishta gurao, dobili smo wild card. Kapiram da su ocenili da je bolje da nam daju shansu da se josh vishe izblamiramo, nego da nas oshamare, pa da se mozhda i trgnemo. ;) Pored nas pozive su dobili Portoriko, Turska i Italija. Zhreb za grupe je 15. januara u Tokiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ok,sad vec mozhe proteklo evropsko da se prokomentarish "ma bitno je da smo se mi kvalifikovali na sp" Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ne mogu da verujem da ga je koreja izduvala... Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2005 Author Report Share Posted November 26, 2005 Juju ... dobismo a? Barem tih pola miliona sinalca nije otislo za dzabe ;) E sad ce biti zanimljivo videti sta ce uraditi vrli poznavaoci basketa kod nas i u kakvom cemo stanju otici tamo. Najiskrenije se nadam da na spisku nece biti nijedan "poznat" igrac, vec se drzhim one moje da ce uzeti sve neke mlade vesele zeljne dokazivanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 pa dobro,dobili smo to pravo da igramo na svetskom,i sta sad???ko ce da igra???ko ce biti selektor???ko ce i kako vratiti ugled nasoj zemlji,sto se tice basketa:)???ima vremena do svetskog,ali da li je to dovoljno za tvrdoglave srbe,i lenje crnogorce? Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Najiskrenije se nadam da na spisku nece biti nijedan "poznat" igrac, vec se drzhim one moje da ce uzeti sve neke mlade vesele zeljne dokazivanja. ← Sumnjam u to. Ne mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 Ma i ja isto, al' kao, ja bih vol'o ... ;) Kapiram da ce opet iznova ista pricha da se provrti, ali ajde, mozhda se dosete i neceg pametnog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts