Mario^^ Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Znachi, ako neko nije primetio... overite lika koji predstavljao Luxemburg... ajde razumem da neka drzava ima losije neka bolje igrache... i da mnoge GOSU-i lako dobijaju, ali ovo stvarno... Ako je bilo kvalifikacija u Luxemburgu, ne zelim da znam kakvi su ostali ;) http://www.eurobattle.net/forum/attachment...=&postid=239562 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 koji master :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 rofl mao sto nisam rodjen u luxermburgu cenim da im je to i jedini igrac :) ovo je stvarno strasno :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FastAbuse Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Ovo je krajnje zalosno. Kao da mu je 4.-5. partija u zivotu (sigurno i jeste) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 ali on je video singapur a mi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 (edited) Kako njega savrseno boli patka,odigrao 3 partije u zivotu,dobio boranje iz Luxemburga(ako je uopste i bilo qualija) i otisao za Singapur... Edited November 23, 2005 by Gr@sSh0pp3R Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 ma daj bre sta se uzbudjujete! To je bilo ono kao nismo nasli nikoga za Wc3 ajde kume odigraj 3 partije idemo u singapur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Dosta je reci 19 apm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 kako lik savija ^^ neznam dali ste snimili da je lik 75-to godiste Quote it's time to raise the Flag of Hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 koji mikro OO Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 da ne verujesh da takvi likovi odu na wcg.....bruka [:(!] [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 koja legenda 2000 golda na kraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babusnica Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 U pitanju su teshki poremecaji.... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 pa mislim ono razumite nekog ko ne igra.... sta ja znam.. ja sam na bnetu cesto nailazio na slican "nivo" nije mi toliko smesno kako igra ovaj lik, posto je ocigledno da ne zna... ali mi je bilo smesno sa kakvom ozbiljnoscu onaj elf pristupa zadatku, mislim nije mogao da zna sa kim ima posla... ali ono AOW na pola puta do ekspanzije.. sakriveni hunter's hall... fast exp sa elfom.... ono covek krenuo k'o da mu je protivnik Sky ili ToD, a ne neki bezveznjak.... ocekivao sam barem neki komentar kad je video protivnikovu bazu, nema ni LOL, ni heheheh.... :D samo udri. Ko zna sta li je mislio u tom trenutku Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Mislio je o tome da je na WCG-u, i da mu se jebe da se zajebava . Extra shto se tiche ovog lika. Pa, samo razmislite malo. Lik je najgori noob, a otishao je u Singapur za dzabe. Seva mu paja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Ali kada sam video da vodi futmene sa difens modom hteo sam da padnem sa stolice od smeha! ovaj je ko onaj lik iz etiopije sto je plivao na olimpijadi i zamalo da se udavi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 ovaj je ko onaj lik iz etiopije sto je plivao na olimpijadi i zamalo da se udavi! Taj rad... rofl mao sto nisam rodjen u luxermburgu cenim da im je to i jedini igrac :) ovo je stvarno strasno :) Verovatno bi bio josh gori od njega ili josh verovatnije,ni bi ni igrao warcraft ^^ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 ovaj je fenomen,doduse oni imaju normalan net a mi qcinu steta sto bosna nije imala qlf za singapur pa da i ja vidim sveta :) Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 (edited) Ma selim se ja u Luksemburg xD Evo josh jedan rep od tog lika, btw bacite pogleda na apm http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=23315 Edited November 23, 2005 by FistBorn Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 slobodno, igraces wcg za 5 godina, i to ako ti daju drzavljanstvo. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 slobodno, igraces wcg za 5 godina, i to ako ti daju drzavljanstvo. ← jbg kad je bosnija zaostala (mada scg nije daleko ali ipak se drzi jer ima dosta vise igraca),btw I was born in Sarajevo! Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Ma selim se ja u Luksemburg xD Evo josh jedan rep od tog lika, btw bacite pogleda na apm http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=23315 ← ja ne bi imao nista protiv da igram war kao on i da svake godine putujem na wcg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Kako je GodLike taj Prenapeceni Gosu iz luxemburga...Ovog lika bi i ja pobedio sa fontana rushom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 ehem nije me mrzelo pa sam skupio sva njegova remek-dela sa zadnjeg WCG evo su: http://www.mlavaparty.com/dileja.rar ostavite neki komentar.... nisam sve odgledao, mrzelo me - a ima ih 5 Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts