Jump to content

Jessica Alba NUDE !!! :)))

Recommended Posts

Pa mozda je i dobro sto je popio ban, te fore smaraju, i stvarno ih je bilo milion, tako da vise nisu nikome smesne ( cast izuzetcima koji se svaki put mogu smejati istoj stvari ). A ako su admini nastavili da prate warn, onda je ovo samo "bila kap koja je prelila casu" ako je lik vec pre ovoga smarao.... Tako da, sto se mene tice, pravila foruma su tu da bi se postovala, a ne da budu samo jos jedan topic koji niko ne cita ili na kome budzi postove ...

-In the church they say to forgive...

-Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ...

juvefan9ds.gif

----------------------------------------------------------------------

jddrinker5js.png

Bas je glupo, posebno sto je ovakvih fora bilo milion, i sad odjednom na RuR forumu koji je u principu jedan najzanimljiviji/najliberalniji forum sprovodimo pravila :(

Sad kao ono fora, aj se izivljavamo na sasukeu i kiliju.

Ovako ... moj ugao gledanja, iako ne znam kako je izgledao originalni Gotenksov post:

1. Ovakve fore su dementirane, trebalo bi da ne postoje.

2. Na ovakve fore sam inace prilicno dzampi, jer znam kako brojni ljudi na njih reaguju, not a priti sajt.

3. Covek je suspendovan na tri dana, uozbiljite se ljudi, nije banovan zauvek. Dok sutra budete citali forum, vec ce biti tu :)

4. Ne znam da li je mislio dobro ili loshe, ali smo o ovome vec pisali nasiroko kada su prethodni fazoni slicnog tipa bili aktuelni.

5. Jedino u cemu Goti mozhe da nadje svoju "odbranu" jeste cinjenica da je stavio u topic "Ovo je ono sto iskache, uplasice vas" itd itd. Ako je to uradio, onda ne vidim koja je poenta sto je uopste ostavio topic, jer mu je ubio smisao. Ako nije ostavio, onda ne vidim sto bi se ti Igore previse trtio, ovo je najretardiranija od svih fora koje cak nisu ni smesne, mogu imati samo gore posledice.

6. Da, suspendovao bih i mauda da je postovao ovako nesto, tj. podigao mu warn na odgovarajuci nivo sto bi dovelo do suspenzije ako je "nakucao" nekoliko prethodnih, ja nemam tih problema.

kao sto kaze igor ovakvih gluposti je bilo na milion i nikad niko nije popio ni warn ni suspenziju

Meni je jasno da je vama Gotenks dobar drug, i drago mi je zbog toga, ali jesu ljudi kaznjavani zbog ovoga, i to je ja mislim zapravo jedna od glavnih "kazni", ako tako mogu da kazhem, jer je fora retardirana, ponovio bih. Dalje, nemam nista protiv Gotija, covek vise nije u fokusu kao glavni problem, niti se iko izivljava na njemu, ne vidim sta se lozhite.

Zapravo sam mu u nekoj PM diskusiji rekao da cu mu smanjiti warn level posto se ponudio da pomogne Noodle-u i deli letke, lepi plakate, sto ja izuzetno postujem i cenim, a kada sam se vec uhvatio Marka, mislite li da bi bilo zgodno da je on otvorio link?

sa moje strane gledista ban je zasluzen i treba sluziti na primer drugima... pogotovo ovaj temp ban ;)

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

samo da se nadovežem na lakija, neke bitne činjenice:

- nije stavio upozorenje, samo je napisao da ugasimo zvuk

- istina je da je ranije bilo ovakvih fora na pretek, ali kada ste videli poslednju? ja sam lično našao&obrisao desetak u poslednjih nekoliko meseci, i upozorio one koji su ih okačili da to više ne rade

- 101% sam siguran da sam gotenksu to uradio bar jednom, a možda i dva puta

- igore, mauda i gotenksa ne možeš porediti jer maud nikada ne bi okačio ovako imbecilan topik. da maud postuje kao što sada postuje (dakle u granicama normale) i onda se napije i okači debilan topik, opet ne bi bio banovan, jer bi mu to bio prvi prekršaj otkako je ovde. s druge strane, da je maud napucao sebi 40% warn-a za dva meseca i onda okačio ovakav topik, bio bi suspendovan na tri dana

toliko od mene.

Brate poceli ste stvarno da preterujete i mnogo da se izivljavate.

Da je recimo, sta ja znam, maud ovo postovao, da li bi i njega isto tako skenjao?

Bas je glupo, posebno sto je ovakvih fora bilo milion, i sad odjednom na RuR forumu koji je u principu jedan najzanimljiviji/najliberalniji forum sprovodimo pravila :(

Sad kao ono fora, aj se izivljavamo na sasukeu i kiliju.

Nabicemo ih na kol** [haha2]