Klinac Balavac Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 (edited) Domaći šampon Potrebno je: -5 kesica čaja od kamilice -četiri kašike narendanog što čistijeg sapuna (palmolive, dove i sl) -jedna i po kašika glicerina (ili vazelina, nisam siguran) Pola litre vode nek uzavre, potopite kesice kamilice u vrelu vodu 15 min. Izvadite kesice, dodajte sapun i glicerin. Mešajte da se izjednači. Nalijte u neku bocu koja se dobro zatvara, po mogucnosti ne plastičnu. Čuvajte na tamnom i hladnom mestu. Ovaj šampon, divno miriše i veoma je nežan i prosvetliće kosu. Crna kosa dobija bakarni sjaj, plava je ko da je opaljena suncem. Pink je skrooooz cooool! Edited November 24, 2005 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Zaboravio si majonez i ad kapi ... vidi se da si jos uvek klinac ... balavac ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Jebote, on ima 22k postova... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Jebote, on ima 22k postova... Kada bi postovi mogli da se trampe za sistematsko unistavanje kompleksa, iste sekunde bih se odrekao svih da ti poklonim jedan "tretman"! :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Tretman je kod mene, cisto da se ne zbuni. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Pa nece valjda kod zekija da ide, mucenik? Bilo bi mu poslednje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Necemo tako... Kupio sam Timebland u Merkatoru. Hvala ti. Vidis kakav sam ja covek. Kazem i hvala. A ti u tanku zicu udaras... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 PINK DO TOKIJA, KOSOVO DO KRAJA GODINE!!! Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 (edited) Oce, oce, samo shiptarima... Ekspeditivno Edited November 25, 2005 by nickwood Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Necemo tako... Kupio sam Timebland u Merkatoru. Hvala ti. Vidis kakav sam ja covek. Kazem i hvala. A ti u tanku zicu udaras... Pa k'o ti rek'o za timberland a? ;> Odnosno "Timebland" ... sad mi je jasno zasto si ih tako malo platio. Kao i one patike "Reuback" ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 A bilo mi nesto cudno... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts