Jump to content

syndrome

psy

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Znate kako, prestao sam da igram WoW, evo vec ima 2 meseca otprilike. Ponekad me uhvati kriza (dok ne izadju DnL i PiratesOfB.S) i hteo bih da odigram nesto online a da je u rpg fazonu. Srecom, postoji ovaj deo foruma gde se okupljaju igrachine WoWa i onda mi se prevrne zeludac i setim se zasto sam uopste i prestao da ga igram.

2 stvari:

- Srbi u 1 guildi, nemoguce, nazalost, iz prostog razloga sto je ovo zemlja egoista gde su svi naj naj, svi su selektori i politichari, i u ovom slucaju pro igrachi i guild masteri, i naravno, poltroni do bola sve dok ne osete makar malo vlasti ili nadmocnosti u bilo kom pogledu u odnosu nekog drugog (pogotovo "brata Srbina"). Ovde se ogradjujem u mojoj izjavi, jer ponekad, ponekad, to moze da uspe ali samo u nekom normalnom okruzenju poput EVEa (valjda)

- killYg0r (po prichi gore navedenoj a i po njegovim odgovorima) - tipichan primer korova koji je u MMORPG svetu izrastao posle nadjubrivanja stajskim djubrivom zvanim WoW. Ovo sam namerno napisao (uopste me zabole za WoW, Killija, iteme, i necije bubice) jer je to trolovanje, iliti flamovanje, ako cemo taj zargon, ili na nashki pljuvanje i poseravanje dotichnog. I ovakav tip razgovora nije dolichan ovom forumu, ili ovom delu foruma. Vidi se da je CS imao velikog uticaja po tom pitanju. Kao sto je recheno, postoji ignore (meni je na hamiju prijavilo da ne mogu vise da addujem playere u ignore listu, bila je full) pa ako vam neko smeta, caos. Prosirivati diskusiju, koja se pretvori u pljuvanje, ovde, na forumu je veoma glupo i nedolichno ali i to je nepostovanje prema ljudima koji su ga napravili. Imate problema u guildi - imate valjda sajt te guilde. Imate problema sa nekim igrachem - upozorite prijatelje na njega i ignore. Kraj priche. Beskonachna prozivka izgubi smisao posle par postova.

Znate kako, prestao sam da igram WoW, evo vec ima 2 meseca otprilike. Ponekad me uhvati kriza (dok ne izadju DnL i PiratesOfB.S) i hteo bih da odigram nesto online a da je u rpg fazonu. Srecom, postoji ovaj deo foruma gde se okupljaju igrachine WoWa i onda mi se prevrne zeludac i setim se zasto sam uopste i prestao da ga igram.

2 stvari:

- Srbi u 1 guildi, nemoguce, nazalost, iz prostog razloga sto je ovo zemlja egoista gde su svi naj naj, svi su selektori i politichari, i u ovom slucaju pro igrachi i guild masteri, i naravno, poltroni do bola sve dok ne osete makar malo vlasti ili nadmocnosti u bilo kom pogledu u odnosu nekog drugog (pogotovo "brata Srbina"). Ovde se ogradjujem u mojoj izjavi, jer ponekad, ponekad, to moze da uspe ali samo u nekom normalnom okruzenju poput EVEa (valjda)

- killYg0r (po prichi gore navedenoj a i po njegovim odgovorima) - tipichan primer korova koji je u MMORPG svetu izrastao posle nadjubrivanja stajskim djubrivom zvanim WoW. Ovo sam namerno napisao (uopste me zabole za WoW, Killija, iteme, i necije bubice) jer je to trolovanje, iliti flamovanje, ako cemo taj zargon, ili na nashki pljuvanje i poseravanje dotichnog. I ovakav tip razgovora nije dolichan ovom forumu, ili ovom delu foruma. Vidi se da je CS imao velikog uticaja po tom pitanju. Kao sto je recheno, postoji ignore (meni je na hamiju prijavilo da ne mogu vise da addujem playere u ignore listu, bila je full) pa ako vam neko smeta, caos. Prosirivati diskusiju, koja se pretvori u pljuvanje, ovde, na forumu je veoma glupo i nedolichno ali i to je nepostovanje prema  ljudima koji su ga napravili. Imate problema u guildi - imate valjda sajt te guilde. Imate problema sa nekim igrachem - upozorite prijatelje na njega i ignore. Kraj priche. Beskonachna prozivka izgubi smisao posle par postova.

[claps][claps][claps]

/salute

.

- killYg0r (po prichi gore navedenoj a i po njegovim odgovorima) - tipichan primer korova koji je u MMORPG svetu izrastao posle nadjubrivanja stajskim djubrivom zvanim WoW. Ovo sam namerno napisao (uopste me zabole za WoW, Killija, iteme, i necije bubice) jer je to trolovanje, iliti flamovanje, ako cemo taj zargon, ili na nashki pljuvanje i poseravanje dotichnog. I ovakav tip razgovora nije dolichan ovom forumu, ili ovom delu foruma. Vidi se da je CS imao velikog uticaja po tom pitanju. Kao sto je recheno, postoji ignore (meni je na hamiju prijavilo da ne mogu vise da addujem playere u ignore listu, bila je full) pa ako vam neko smeta, caos. Prosirivati diskusiju, koja se pretvori u pljuvanje, ovde, na forumu je veoma glupo i nedolichno ali i to je nepostovanje prema  ljudima koji su ga napravili. Imate problema u guildi - imate valjda sajt te guilde. Imate problema sa nekim igrachem - upozorite prijatelje na njega i ignore. Kraj priche. Beskonachna prozivka izgubi smisao posle par postova.

ah jos jedan idiot koji kenja o meni a nije prove 1 min u igri samnom.

A mene si procenio na osnovu mojih postova

[;)]

Edited by killYg0r

Pa ti si ovim tvojim nadugackim postom potvrdio da se svi Srbi prave pametni...

yap ... verujem da je to mogao i tako da kaze ... uostalom mislim da sam i rekao kolu ... znachi sto vishe srba toliko gora guilda :) smehsno ali se dogadja !

elem vidim da se fraza dement rashirila po forumu :) a ja je nisam licencirao jer sam dakle dement , tako da cu morati da razbijem ovog kiligora kao gusenicu u patofni :D

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

"ah jos jedan idiot koji kenja o meni a nije prove 1 min u igri samnom.

A mene si procenio na osnovu mojih postova "

Nazalost, nisi ni razumeo pasus koji si quoteovao...

"Pa ti si ovim tvojim nadugackim postom potvrdio da se svi Srbi prave pametni..."

Bilo mi dosadno u trenutku pa se rasprichah, sorry ako vam citanje duzeg texta zadaje glavobolju

SHhgh WOW jhgkjyfkjf Killy khgfkgdfjkdgjdjg Barrens gdfhfdhgfdhg WOW jhgfjhfg jh iytf ninja jgfjhgfjhfg yhgkjhgkjhg kjhb WOW kjgfjgf jebise opuahrgoauhgl ja sam naj oajbhglkahgbf nooboo akejhbglakh

a'pifhg;al WOW qaohgafh moj ego al;kjrhglakjsfhlkj syndrome laglkhglaksj @#!$

evo i ja ulazhem napor da ovo stigne do page 6 shto pre...

nema te logike koja ce me zaustaviti

a pa ti ne smesh , ti si kao mali upao u mohicanovo bure , pa si zato ceo zivot lood , a on je na sve ljut :)

elem ... ova teme ja vishe nego spremna na zatvaranje :)

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...