weasel Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Haha, lepo lepo :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 koliko je ovo dobro... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Hey weasel ajde salji mi ovo na email majke ti jedine !!! Ako si ti ovo uradio svaka ti chast ... evo mog email-a : warden.elf@gmail.com !!! Salji sto pre mozes,molim te !!! p0z... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ^ Izvuci ga iz cache-a, jebote... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 znachi boles' :) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 nista spec.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 početak je dobar ali kasnije smara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Pitam se sta ce reci darjan na ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 ovo je preterano dobro !!!!!!!!!!! n1 svaka cast onom ko je ovo uradio!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 ludo je ko struja :0) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Pitam se sta ce reci darjan na ovo ← sta treba da kazem? najbolja muzika + najpametniji politicar srbije = vrh ;) p0z skvadro Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 budalashtina Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Hahahahaaaa... Odlichno zvuchi...vrtim vec par puta u krug i nikako da mi dosadi. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Ma daj, terete coveka u optuznici za stvari koje uopste nije uradio, mislim kapiram svi (srbi) ga mrze zato sto je vulgaran,tj. neki koji sagledavaju na drugaciji nacin ga gotive, ali je ipak srbin. Njega terete za ratne zlocine, on nije ni bio na ratistu, niti je imao ikakve veze sa tadasnjom vojskom(osim sto je obilazio ratne dobrovoljce), a seselj je doktor prava, ima da ih zajebava tokom celog sudjenja. Ono sto me nervira kod haskog tribunala jeste to sto ponovo pishu istoriju (lazima). Jos ranije kad je pocinjalo sudjenje Slobodanu Milosevicu, iscitali su optuznicu u kojoj pise : " Jos pre 600 godina, za vreme Kosovskog boja, u Srbiji se javila ideja tzv. 'Velike Srbije', od tada se ,pa do dana danasnjeg ,ukljucujuci i Slobodana Milosevica, pokusava proslediti ta ideja itd." Nije originalna verzija, ali ono sto sam zapamtio. Pa vi sad vidite, sve sto Seselj kaze, ja ga potpuno podrzavam, makar bio do vulgaran ko neznamnijako. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 hahahaha owned :D Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 3 godine u zatvoru, covek sam otisao, ni da pocnu da mu sude... haski tribunal je jedan veliki cirkus koji ne moze da osudi nikog nego eto, drze ljude tako dok ne umru.... Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 20, 2005 Author Report Share Posted November 20, 2005 Samo se nadam da ovo nece preci u politicki topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Odlichan mix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 (edited) Ma daj, terete coveka u optuznici za stvari koje uopste nije uradio, mislim kapiram svi (srbi) ga mrze zato sto je vulgaran,tj. neki koji sagledavaju na drugaciji nacin ga gotive, ali je ipak srbin. Njega terete za ratne zlocine, on nije ni bio na ratistu, niti je imao ikakve veze sa tadasnjom vojskom(osim sto je obilazio ratne dobrovoljce), a seselj je doktor prava, ima da ih zajebava tokom celog sudjenja. Ono sto me nervira kod haskog tribunala jeste to sto ponovo pishu istoriju (lazima). Jos ranije kad je pocinjalo sudjenje Slobodanu Milosevicu, iscitali su optuznicu u kojoj pise : " Jos pre 600 godina, za vreme Kosovskog boja, u Srbiji se javila ideja tzv. 'Velike Srbije', od tada se ,pa do dana danasnjeg ,ukljucujuci i Slobodana Milosevica, pokusava proslediti ta ideja itd." Nije originalna verzija, ali ono sto sam zapamtio. Pa vi sad vidite, sve sto Seselj kaze, ja ga potpuno podrzavam, makar bio do vulgaran ko neznamnijako. ← nije bio u bosni i hrvatskoj !? jel su ti poznate mozda Bele Beretke A.K.A Seseljevci www.un.org/icty/bhs/cases/ seselj/indictment/ses-ii030115b.htm prvo procitaj ovo ... mislim nemam nishta protiv radikala i seslja cak i gotivim seselja al on JE PRIKUPLJAO MOMKE ZA SESELJEVCE i PODPOMAGAO ih tako nek snosi posledice a i ima nebrojano snimaka seslja u bosni sa gorepomenutom jedinico m Edited November 20, 2005 by Intruder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 @intruder i darjan ] Jebala vas politika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 (edited) 30 reci za repliku sam iskoristio :) rec prepustam Narodnom poslaniku Maretu Edited November 20, 2005 by Intruder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 nije bio u bosni i hrvatskoj !? jel su ti poznate mozda Bele Beretke A.K.A Seseljevci www.un.org/icty/bhs/cases/ seselj/indictment/ses-ii030115b.htm prvo procitaj ovo ... mislim nemam nishta protiv radikala i seslja cak i gotivim seselja al on JE PRIKUPLJAO MOMKE ZA SESELJEVCE i PODPOMAGAO ih tako nek snosi posledice a i ima nebrojano snimaka seslja u bosni sa gorepomenutom jedinico m ← Kao prvo, ne radi ti taj link koji si naveo. (tj. radi bez space-a pre "seselj") Kao drugo rekao sam ti da haski tribunal i ostale evropske/svetske plasiraju ogromne lazi u koje nije svet upoznat i naravno prihvati ih kao istinu. Kao trece to sto imas nesto crno na belo, pogotovo kad ga je napisao neki neobrazovani kreten iz Haskog tribunala, ne prihvatam kao bilo kakav dokaz. To bi bilo isto kao kad bi ja sada napisao "Intruder je gej.", objavio na internet i onda bi ti dolazili iskopleksirani likovi na gajbu i iskasapili te. Naravno malo bi to lepse uoblicio. Kao cetvrto da potkrepim "Kao trece" jeste to da je glupo optuziti coveka za neki zlocin ako je bio na tom mestu i ako je isao da obilazi regrute radi publiciteta i dizanja morala vojnika. Sto znaci da bi trebao biti neki pismeni dokaz (koji haski tribunal nema) da bi se optuzio bilo ko za bilo sta. Znaci ne mozes da uradis nesto kao sto ti sada radis "Ja sam cuo da je tamo i tamo taj i taj radio to i to." Dovoljno, za sad. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 1) Ovo me podseca na onaj miks slobe od pre 15 godina "srbija ce gladovati" :) 2) Ovo nije politicki topic, suzdrzhite se od takvih komentara, a posebno sto ovo kompletno nije politicki forum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 1) Ovo me podseca na onaj miks slobe od pre 15 godina "srbija ce gladovati" :) 2) Ovo nije politicki topic, suzdrzhite se od takvih komentara, a posebno sto ovo kompletno nije politicki forum! ← Okej. Soz. U svakom slucaju odlican mix. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts