Jump to content

Sezam "Krv & Smrt" Pro

Kole

Recommended Posts

ima li iko sem mene poslednjih par dana problema sa sezampro dialupom?

znachi problem se ispoljava kao prestanak transfera na 2-5 minuta, svakih 5-15 minuta...tj taman kad se opustim i ponovo ulogujem ono prestane, diskonektuje me sa servera i za pomenuta 3 minuta kad transfer ponovo pocne, ulogujem se i nadjem se mrtav =o) znachi veza ne puca, samo nema transfera i kad ponovo krene opet ide nrmalno, nije sporije nista, nema laga...sve ovo se desava samo posle ponoci tj u dnevnim casovima veza je stabilna...

dal nesto majstore u sezamu ili imaju toliko veliki protok ka svetu da imaju potrebu da seckaju transfer dialup korisnicima?...ali samo nocu?!?

all info is appreciated...

Ja sam vec prestao da postujem oko ovih stvari, a i vise nisam siguran da je samo sezam, plasim se da su i neke vise sile. Znaci prvo mi je par puta trebalo po jedno tri sata da se konektujem na server, a onda mi se desava ovo sto i koletu, samo prestane protok, i onda nekad pomazhe rekonekt, nekad ne, zavisi ... uzasava.

margijev lek pomazhe, mada 186333 je analogna linija = losha konekcija neverovatno, zato lepo 042 110220 i fervera bez problema...se sad...zasto puca digitalna linija za beograd to je enigma...

btw yubc je i po mom iskustvu najbolji za dialup i pinga i stabilnosti veze sto se tice...

Hehe, upravo se nerviram zbog iste stvari... dakle, indentichan problem sa dial up sezamom ... meni je inache do sada chesto pucala veza, ali sada se desava upravo ovo shto se desava Koletu... kliknem na link i jednostavno sve stane... nishta se ne desava, veza ne pukne ali i dalje sve onako stoji i to bogami zna da traje i po punih 5 min. ... Shta znam... problem resavam tako shto dialujem ovaj 042... Tada nemam taj prekid...

sad sam ih zvao, naravno lik nije imao pojma o chemu pricham, te ne znam da li sad mislim da ga zajebavam ili shta.ja sam mu naravno objasnio da se to ne deshava samo meni.elem reche da poshaljem mail na podrska@sezampro.yu sa malo preciznijim opisom shta se tachno deshava, kako bi i ljudi koji rade jutarnju smenu isto primili i ne bi li reshili problem.naravno bilo bi lepo da dobiju josh par mailova, od vas recimo:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

sad sam ih zvao, naravno lik nije imao pojma o chemu pricham, te ne znam da li sad mislim da ga zajebavam ili shta.ja sam mu naravno objasnio da se to ne deshava samo meni.elem reche da poshaljem mail na podrska@sezampro.yu sa malo preciznijim opisom shta se tachno deshava, kako bi i ljudi koji rade jutarnju smenu isto primili i ne bi li reshili problem.naravno bilo bi lepo da dobiju josh par mailova, od vas recimo:)

Znam da te mailove sigurno citaju, pa cak na njih i odgovaraju. Jedino je mozhda zgodno da Ivan javi ako se po konfama povela ta prica, to je pravi nacin da se dobije neki koristan odgovor od uprave ili onih koji su upuceniji u tematiku.