Kole Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ima li iko sem mene poslednjih par dana problema sa sezampro dialupom? znachi problem se ispoljava kao prestanak transfera na 2-5 minuta, svakih 5-15 minuta...tj taman kad se opustim i ponovo ulogujem ono prestane, diskonektuje me sa servera i za pomenuta 3 minuta kad transfer ponovo pocne, ulogujem se i nadjem se mrtav =o) znachi veza ne puca, samo nema transfera i kad ponovo krene opet ide nrmalno, nije sporije nista, nema laga...sve ovo se desava samo posle ponoci tj u dnevnim casovima veza je stabilna... dal nesto majstore u sezamu ili imaju toliko veliki protok ka svetu da imaju potrebu da seckaju transfer dialup korisnicima?...ali samo nocu?!? all info is appreciated... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ne znam za dialup ali poslednjih mesec dana chesto se prekida veza na adslu, naravno svaki put je telekom bio kriv.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 da, bash sam sinoc to primetio i to zajebava iskljuchivo veza prema inostarnstvu. btw.nije mi se to deshavalo prethodnih dana. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 zajebava me danas ceo dan sranje:/ kole probaj onaj drrugi broj 186... izgleda shljaka bez problema. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 mene na adlsu ovih dana ceso zajebava veza... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Kole sta igras na dial upu??? wow??? meni reche ortak da je yubc najjbolji za wow...bar njemu... Quote Novi forum smrdi  Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Ja sam vec prestao da postujem oko ovih stvari, a i vise nisam siguran da je samo sezam, plasim se da su i neke vise sile. Znaci prvo mi je par puta trebalo po jedno tri sata da se konektujem na server, a onda mi se desava ovo sto i koletu, samo prestane protok, i onda nekad pomazhe rekonekt, nekad ne, zavisi ... uzasava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 21, 2005 Author Report Share Posted November 21, 2005 margijev lek pomazhe, mada 186333 je analogna linija = losha konekcija neverovatno, zato lepo 042 110220 i fervera bez problema...se sad...zasto puca digitalna linija za beograd to je enigma... btw yubc je i po mom iskustvu najbolji za dialup i pinga i stabilnosti veze sto se tice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Hehe, upravo se nerviram zbog iste stvari... dakle, indentichan problem sa dial up sezamom ... meni je inache do sada chesto pucala veza, ali sada se desava upravo ovo shto se desava Koletu... kliknem na link i jednostavno sve stane... nishta se ne desava, veza ne pukne ali i dalje sve onako stoji i to bogami zna da traje i po punih 5 min. ... Shta znam... problem resavam tako shto dialujem ovaj 042... Tada nemam taj prekid... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Sada mi je palo napamet da dolazi prva zima za nase ADSL prikljucke ... Vece padavine, snegovi ... kakve su vam prognoze? :) To mozhda ne bi trebalo da utice na bilo sta, ali znamo svi kako kod nas stvari funkcionisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 zvacu ih danas da im se najebem keve.ko stija sbb-u onomad:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 sad sam ih zvao, naravno lik nije imao pojma o chemu pricham, te ne znam da li sad mislim da ga zajebavam ili shta.ja sam mu naravno objasnio da se to ne deshava samo meni.elem reche da poshaljem mail na podrska@sezampro.yu sa malo preciznijim opisom shta se tachno deshava, kako bi i ljudi koji rade jutarnju smenu isto primili i ne bi li reshili problem.naravno bilo bi lepo da dobiju josh par mailova, od vas recimo:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 isti problem na sezamu...i to je pocelo pre vishe od mesec dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 sad sam ih zvao, naravno lik nije imao pojma o chemu pricham, te ne znam da li sad mislim da ga zajebavam ili shta.ja sam mu naravno objasnio da se to ne deshava samo meni.elem reche da poshaljem mail na podrska@sezampro.yu sa malo preciznijim opisom shta se tachno deshava, kako bi i ljudi koji rade jutarnju smenu isto primili i ne bi li reshili problem.naravno bilo bi lepo da dobiju josh par mailova, od vas recimo:) Znam da te mailove sigurno citaju, pa cak na njih i odgovaraju. Jedino je mozhda zgodno da Ivan javi ako se po konfama povela ta prica, to je pravi nacin da se dobije neki koristan odgovor od uprave ili onih koji su upuceniji u tematiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts