Jump to content

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

gde ironija, dechko mi je otvorio ochi

^^

higl1=mladic=zlocinac => da njega nema usli bismo 2012.u EU...

@sharky & vladica: vanilica je pre tri godine mislio da je 6 pool rush imba na terrana... danas je zvanicno u 30 na svetu... studira FON i cini mi se da ce i tu da sabija... sto se tice njegovog seksualnog zivota nisam vodio evidenciju... mada o hico-u bih mogao da kazem par stvari i na tu temu...

vladica moze da bude u prva tri na svetu... a sharky sabija vladicu... dao sam vam premise... ;)

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

Vi ljudi ili nista ne kapirate ili ne zelite da skapirate... Duke je osvojio wcg i kao nas najbolje plasirani igrac otisao zaslozenu u Singapur, sledeci put neka ga neko dobije pa neka on ide umesto njega i nek radi sta hoce...

Jos sad ispade da je Duke trebao da pusti nekog drugog da ide na WCG jer nije spreman za njega, ma dajte ljudi mi ovde pricamo o gaming olimpijadi, a ne o ko zna cemu...

pa da je pustio recimo ristu mislim da bi pravda bila zadovoljena... mada sada ne pricam o wc3... :)

vanila ti si bolesnik... ugledaj se na uzora koji vitla 17- (najbolje je pice kad mu dlaka nice), a ne da teras coveka koga su pitali da li je gay da javno iskazuje ljubav prema tebi na forumu :)))

Edited by JetSet

cali = ghettopimp

ahaha, hulio :D

djape lave, videh da si medju jedinima uvalio nemcu 2 komada, svaka chast :) i chastish treshnju kad se vratish zbog toga :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Iskombinovacemo se nekako. Btw thx  [:D]

nishta, moram da ti zahvalim za vrele noci iz shlajmberga (iako si tad vishe vremena posvetio zoltanu [:D])

mrzim turiste

mrzim shtrumf-gumice [:D]

Nije tachno.....nemash osecaj za pravdu.....sve je u redu i svaka pravda je zadovoljena-bar sa moje strane.

btw IMBA    by DUKE the GEY :))

pricamo o tome da je covek koji je zavrsio 1. na kvalifikacijama u sava centru otisao da se zajebava u singapur... cini mi se da rista nije imao tu mogucnost...

cali = ghettopimp

tamo u nekom imba klubu ja udjem, a kosooke vrishte(ali bukvalno) tamo mislile da sam latino ^^....marija..tutututututu...marija....porque! loze se tamo max ^^...smaram se na aerodromu nemam shta da radim pa pishem ovde valjda nije spam.....da i tamo gosui mi se chepe tamo igraju tod i filbot ja refree prozivam ih tamo, a oni mi se chepe :)) da i bilo je smor finale, ja se nadao sace da se kidaju tamo.....a ono ko da mene sa elfom neko tornja ili tako neshto-mozda bi i ja bolje proshao :)) a shto se tiche partija puko sam od dva elfa koja su dobro odigrala,hu na lt,a miror neznam :) poenta je chak i da sam vezbao ko zna shta bi bilo....da ako sam nekog razocharao....practis....micro....imba....smorio sam se ^^

to djuke :) moj ucenik tako treba :) samo nemoj da se zacrvenis jebote :) hehehe

kakav kralj i sve bre fuck off duka decko je sabio i zasluzio da ode :) ko misli da on zasluzuje nek dokaze to na sledecim qualy i to ti je to

ne sad definitivno igram aktivno nesto da uzmem da odem u inostranstvo da se nacugam :)

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

Ali koji komentari...cccc, nisam uopshte ulazio u topic, a postalo je zanimljivo. Pa chisto da ponovim rechi nekih ljudi: Realno, Djuk je bio najbolji na kvalifikacijama, i nema tu shta, on ide u Singapur. A sad, samo je njegov izbor dal` ce da vezba, drka kurac, juri kosooke ili bere treshnje...Vezbajte, budite bolji na qualli-ju, pa cete i vi imati taj izbor. As simple as that. Btw, Djuche, jel si stvarno gej? [:)]

najace kad sam bio :) jednom u bg i kao decemo a sharky ajmo u x club kao gey znas kako je dobro vladice samo sam ga pogledao :) hmm ne sharky :)) no pitacemo yuricu geya da li je bio u nekoj semi sa dukom :) pa ako jeste znaci duke je gey :)

neznam ja za koga kazu da ima gey patike i jaksu :)))

Imba.

Au....znam da trenutno nisam najbolji i nisam vezbao za wcg jer znam da jedva mogu da prodjem grupe chak i sa vezbanjem a dal imam 3 2 skor(sa mesec dana pikanja) ili 1-4 isti je qrac.....sve u svemu nisam vezbao jer nisam imao zashto. a to da je npr mile bolji trenutno od mene, nije bio bolji kad je trebalo i ako neko misli da ce da vezba za wcg i da ce da uzme neq nagradu ili tako neshto- nek vezba pa nek me dobije.ja sam ovde(jer sam na josh u singapuru-aerodrom ^^) doshao da se zajebavam jer znam da nemogu da vezbam 10h dnevno da bi neshto postigao-mada o5 mogu ko zeus da ne prodjem ni grupe! a ti si gouste trebao da oduzmesh meni pravo tako shto me dobijesh a ne da kenjash neshto ovde-lepo nagruvash skill, sabijesh me i sabijesh posle 20000$ na wcg.

ako nekog zanima - lepo smo se proveli i tako to- zajebancije, smorili smo se ovde na aerodromu...i josh cemo da se maramo.

da i zovu me hulio(kao latino pimp)

ma pk cavo, nego sam bio ljut na tebe sto se nisi trudio, mada ono, sada kad vidim uopste nisam imao pravo, tvoja stvar dal cesh da se trudish il ne, barem si se lepo proveo, i daj slike da vidimo [:D]

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...