PetarDa Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 sigurno zna da kaze: fuck! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 hmmm zar nisu svojevremeno pominjali zacarda i fov-a kao retke koreance koji parlaju engleski sasvim dobro? fova sam video milion puta u repovima kako diskutuje kao obs o partiji i sl.. za zaccarda nisam 100% siguran toliko, ali je progovorio na engleskom dosta puta kao obs :) Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Btw, ima na Waaagh!TV-u 2 repa... Inso protiv nekog... i Fury Winner... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 pa sigurno da znaju.jbt oni bre u skolama prvo uce eng pa onda maternji.ne svi naravno ali vecina jako dobro govori eng.najveci trgovinski partner koreje je amerika,jbt..na kom jeziku ce da se sporazumevaju...korejanskom?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ne lupaj leba ti, oni u shkolama uche kineski, svi koreanci znaju kineski ko maternji, a engleski se tek uchi na fakultetu ko hoce. To ko je chiji trgovinski partner nema veze. Ovo pricham jer sam siguran 100%, ortakinja mi studira koreanski i bila je prosle godine u seulu 3 meseca, kaze niko ne zna ni da bekne engleski. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ako ortakinja kaze...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 SuhO [0:1] BrO jos jedan suprise, no po meni takve stvari i nisu toliko cudne, to je bo1, luck, mapa i taktika faktor ko je uopste alt)flyshow.DFI T_T ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ista stvar ko i inso, prvi u grupi, libo ga ckura da se cima Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikiboi_MV Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 WCG (3.83)WE.IGE.Sky vs 4K^Grubby (1.23) ja mislim da je grubi dobio kintu da izgubi , isto vazi za fova i suhoa koreanci su zaludjeni warcraftom tako da se klade kao nenormalni i tu se obrcu dobre pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 sigurno da je do toga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Javite ako saznate neki sajt gde izbace repove sa wcg-a obavezno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 SuhO [0:1] BrO jos jedan suprise, no po meni takve stvari i nisu toliko cudne, to je bo1, luck, mapa i taktika faktor ko je uopste alt)flyshow.DFI T_T ^^ ← Taj alt)flyshow.DFI je neki lokalni igrach iz singapura, secam se josh u 1.14 da ga je grubby redovno guzio.......btw samo se nadam ga grubby nece osvojiti, a pogotovo onaj sh***k tod. [:(!] Najvishe bih voleo da wcg osvoji zacard, inso, sky........ Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 WCG (3.83)WE.IGE.Sky vs 4K^Grubby (1.23) ja mislim da je grubi dobio kintu da izgubi , isto vazi za fova i suhoa koreanci su zaludjeni warcraftom tako da se klade kao nenormalni i tu se obrcu dobre pare ← Ako je dotle doshlo onda jebiga brate...Ja razumem da neko pomisli da nameshtaju bilo shta drugo,ali da se neko proda na wcg-u,shto po meni pretstavlja glavni i najrealniji odraza skilla na svetskoj mp sceni,onda stvarno.Shto bi se neko prodao za pare(dodushe sigurne...) i bruku,kad umesto toga ima realne shanse da dobije relativno slicnu kolicinu kesha,slavu,poshtovanje i josh mnogo toga... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) Ako je dotle doshlo onda jebiga brate...Ja razumem da neko pomisli da nameshtaju bilo shta drugo,ali da se neko proda na wcg-u,shto po meni pretstavlja glavni i najrealniji odraza skilla na svetskoj mp sceni,onda stvarno.Shto bi se neko prodao za pare(dodushe sigurne...) i bruku,kad umesto toga ima realne shanse da dobije relativno slicnu kolicinu kesha,slavu,poshtovanje i josh mnogo toga... ← Zashto ? Ja da sam na grubby-evom mestu, realno boleo bi me ku***c. Njemu to nije nishta, ako se prodao za pare, to su pare verovatno vece nego shto bi dobio da osvoji wcg. A i boli ga k***c, osvoio je sve moguce turnire (ESWC, WCG itd.) i ja mislim da ovo igra chisto 4 fun. Ne kazem da se prodao, mozda je "zapravo" izgubio, ali nije iskljuceno, poshto to mu je mozda i dosadilo da stalno osvaja turnire, ali ovo je samo moja pretpostavka. Edited November 17, 2005 by FistBorn Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 niko od pro igraca ne vice noob,fuck,etc...mozda ToD ali na njega su svi navikli da je whinerska bulja koja se zali na elfa orca uda a posle dodje i zabode sve vrh igrace tih rasa... ← Ne lupaj, jako veliki broj "pro" igracha proziva nikad gore kad izgubi, narochito ako ga pobedi neko nepoznat. hmmm zar nisu svojevremeno pominjali zacarda i fov-a kao retke koreance koji parlaju engleski sasvim dobro? fova sam video milion puta u repovima kako diskutuje kao obs o partiji i sl.. za zaccarda nisam 100% siguran toliko, ali je progovorio na engleskom dosta puta kao obs :) ← Fov je nauchio engleski pored 4k-ovaca, dok oni nisu otishli u Koreju nije znao skoro nishta. A i boli ga k***c, osvoio je sve moguce turnire (ESWC, WCG itd.) i ja mislim da ovo igra chisto 4 fun. Ne kazem da se prodao, mozda je "zapravo" izgubio, ali nije iskljuceno, poshto to mu je mozda i dosadilo da stalno osvaja turnire, ali ovo je samo moja pretpostavka. ← Ajde molim te nemoj vishe ovako da pretpostavljash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 Manner is first thing near a gosu ? znaci ko nije manner nije ni gosu...KAzem od bas pro igraca,da li si video HoTa,Insomniu,MadFroGa,Deadmana,Zacarda,FoVa,Moona...Bilo koga tog ranga da se zali na imbu?pljuje drugog igraca?Cak kad je FroG lameovao i satiini ga ispsovao ovaj mu rekao samo GG na kraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Deadman zna da bude bezobrazan do bola, Moon zna engleski kolko i grinovo kuche, a svi se secamo frogovih chlanaka na wcr-u povodom prodaje one partije protiv tak3ra, to je meni vishe no-manner nego da je nekog ispljuvao. Hot jeste manner, ko i Zad i Fov, ali zad nije bash sjajan sa engleskim. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Dragon Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Ma brate, ako ne Djuk, onda Inso osvaja WCG, veruj mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaXy Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 svi su oni gosu-smradovi ;p meni ok lik onaj fnatic-Creo i Inso ali dzabe to kad ce grubby osvojiti samo nedaj bozhe da onaj nosati tod dodje do 1/2finala ... Quote DaXy ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaXy Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ee sry sto spamujem ali plz neka neko ostavi sajt za repove chim sazna ;p ima na replays.net 6-7 ... Quote DaXy ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 jel treba da ti se crta? zacard zna samo da kaze gg, gl, hf i sl ;) kako ce da proziva nekog kad ne zna ni rech engleskog ← Ne lupetaj, znam zacarda i decko prisha savrsheno eng., tj ne savrsheno nego dovoljno da bi se sporazumeo sa nekim., jedino shto koreanci ne vole evropljene ( zato shto je 90 % njih no manner ), dok ih ne uverish da ti nisi kao drugi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Zashto ? Ja da sam na grubby-evom mestu, realno boleo bi me ku***c. Njemu to nije nishta, ako se prodao za pare, to su pare verovatno vece nego shto bi dobio da osvoji wcg. A i boli ga k***c, osvoio je sve moguce turnire (ESWC, WCG itd.) i ja mislim da ovo igra chisto 4 fun. Ne kazem da se prodao, mozda je "zapravo" izgubio, ali nije iskljuceno, poshto to mu je mozda i dosadilo da stalno osvaja turnire, ali ovo je samo moja pretpostavka. ← znachi kako neko ume da odvali strasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Deadman zna da bude bezobrazan do bola, Moon zna engleski kolko i grinovo kuche, a svi se secamo frogovih chlanaka na wcr-u povodom prodaje one partije protiv tak3ra, to je meni vishe no-manner nego da je nekog ispljuvao. Hot jeste manner, ko i Zad i Fov, ali zad nije bash sjajan sa engleskim. ← E ovde si skroz u pravu, starno im svaka cast za manner, samo shto zad zna eng! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ,Nov 17 2005, 23:53]Ne lupetaj, znam zacarda i decko prisha savrsheno eng., tj ne savrsheno nego dovoljno da bi se sporazumeo sa nekim., jedino shto koreanci ne vole evropljene ( zato shto je 90 % njih no manner ), dok ih ne uverish da ti nisi kao drugi. ← ti znash zacarda ko shto ja znam hemana, progovorio si sa njim 2 rechenice ako i toliko. A engleski lik bash i ne zna, nabada rechi ko rusi, ko je bio na wc3l kanalu zna kako to izgleda. U partijama jedva da progovori i rech, isto je i na kanalima. A kad mu je smetao lag vs mioua prosle zime u eps.de, znao je da bude i no manner(fuck host, fuck lag ..), ajd da kazemo sa razlogom i da mu oprostimo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ti znash zacarda ko shto ja znam hemana, progovorio si sa njim 2 rechenice ako i toliko. A engleski lik bash i ne zna, nabada rechi ko rusi, ko je bio na wc3l kanalu zna kako to izgleda. ← imam ga na msn-u, zna eng dovoljno da se razume sa nekim, a time i dosta da ispljuje nekog., samo je master manner kao i drugih 90 % koreanaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts