Chobo_Freeman Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Kada smo vec kod para,od igranja war3a jeste zaboravili na mene i yurija pro gamore? i InT?:D GG peropetardo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 ponavljam jos jednom,nikada mi nije bilo do prozivanja,vredjanja i ostalih decijih fazona...nije bilo ok od sweeta sto je poceo sa tim retard si i pavglu si itd..nisam ja njega vredjao tako da nije ok sa njegove strane...nema potreba za tim....a ako kazete da je slatkis onda ok,i belive U :))) onda sweet navali na picke,i uzivaj do 30-35 a posle jbg:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 ne pokusavaj sa obrnutom psihologijom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 ko je rekao miletu da je sladak mora umreti bolnom smrcu... nesto tipa staviti miletovu sliku nekom ispred ociju da mora neprekidno da je gleda par dana... PECHE PECHE!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 LMAO Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 ja ga znam i mogu ti reci da je sladak khm,khm...gay...khm :)) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 misho lagala te keva FFS!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 (edited) ako stvarno ocekujete da u srbiji zivite od krafta, i da ce neko da vam placa da igrate jebenu igricu dok je 80% ljudi ispod granice siromastva i zive sa platama od 6,7,8000 dinara onda ste svi u jako,jako,jako losem tripu ( necu da koristim teske reci ). i sta vase ambicije u zivotu su da igras wc3 dobijas lovu i kao dobro mi je.....o Boze....odrastite vec jedanput, dodjite bre sebi,okrenite se malo oko sebe...ako se neko dokazao i nema vise motiva da igra, onda jbt nemoj vise da igras, a ne da zivis u uverenju kako treba neko da ti plati da igras craft..... ← taj rad :D !!!111!!!, sala naravno, ne kontam poentu tvoje price, mi smo ovde svi glupi pa si nam bas objasnio Edited November 24, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 misho lagala te keva FFS!!! ← nebrini mile i still love u :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 misho lagala te keva FFS!!! ← Mozda ti baka ne vidi dobro,ali sam joj uzeo naocare ne brini ^^ + moja percepcija je dovoljna da ustanovim tvoju cudnu pojavu. Zastitite Mileta on je ugrozena vrsta ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 ja procito mishin oglas , ide ovako: trazim devojku sa 2 noge i bar jednom rukom po mogucstvu, obavezno da je slepa , i da slabo cuje ... opis : nisam lep al sam zato glup!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 brate tu ribu nisam trazio za sebe ... jesi zaboravio da si mi trazio da ti nadjem nesto.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 misho ne izvlaci se sad ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 ja procito mishin oglas , ide ovako: trazim devojku sa 2 noge i bar jednom rukom po mogucstvu, obavezno da je slepa , i da slabo cuje ... opis : nisam lep al sam zato glup!!! ← Heh.. da se i ja prikljucim chat-u, ioano ne mogu da spavam... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Shta fali miletu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 hhaha lepi mica kao iz ko to tamo peva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 o boze josh sam na toj slici ispo ko retard , oci mi na pola ko da sam kinez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 (edited) da a inace si mnogo lepsi . Edited November 25, 2005 by Misha-King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 o boze josh sam na toj slici ispo ko retard , oci mi na pola ko da sam kinez ← Meni si vishe ispao na kvazimoda neko na kineza. Shalim se naravno :), pre nego shto sam te upoznao video sam ovu sliq i vikao au jebote onaj mile se kurchi da ga ribe vole a izgleda kao kvazimodo, slichna pricha kao shto je bila sa mojom slikom :) Stvarno je ochajno ispao na slici da se nelazemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Kako mozes da poredis svoju sliku sa miletovom ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Mogu, obe su retardirane :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 mile na sta si ti spao goga se poredi sa tobom ^ ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 (edited) E znachi... smuchilo mi se negde na 4. strani da chitam pa sam chitao samo krace postove... Shto ste bre napali dechka toliko...? Opet glumite neku nedodirljivost... I to ono kao ceo forum napda njega... a zashto...? Vas nekoliko se javlja kako je glupo da igrate to i kako necete da igrate kad nema nikakvog motiva, t.j. kad nema nikakve nagrade... Nagrada = novac... Onda se javlja dechko i kaze vam da ne glumite i da ne umishljate da mozete da zivite od w3-a i vi ga svi iznapushavate sa obrazlozenjem da vam kesh nije ni na kraj pameti i da igru igrate chisto iz zabave... Ja ili sam glup pa ne mogu da shvatim neke rechenice ili ste vi toliko zaboravni pa ne mozete da se setite shta ste napisali na prethodnoj stranici... Sad me napadnite i neznam shta... nije me briga... Edited November 25, 2005 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 a taman smo promenili temu...poenta je da petarda nije u pravu da ne mozes da se zivi od wara,moze,ali moras da zapnes ,igras 2 meseca po 12 sati dnevno i uspeces,ali ocigledno niko nema zelju za takvim necim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Imam ja :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts