Jump to content

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ponavljam jos jednom,nikada mi nije bilo do prozivanja,vredjanja i ostalih decijih fazona...nije bilo ok od sweeta sto je poceo sa tim retard si i pavglu si itd..nisam ja njega vredjao tako da nije ok sa njegove strane...nema potreba za tim....a ako kazete da je slatkis onda ok,i belive U :)))

onda sweet navali na picke,i uzivaj do 30-35 a posle jbg:)))

ja ga znam i mogu ti reci da je sladak

khm,khm...gay...khm :))

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ako stvarno ocekujete da u srbiji zivite od krafta, i da ce neko da vam placa da igrate jebenu igricu dok je 80% ljudi ispod granice siromastva i zive sa platama od 6,7,8000 dinara onda ste svi u jako,jako,jako losem tripu ( necu da koristim teske reci ). i sta vase ambicije u zivotu su da igras wc3 dobijas lovu i kao dobro mi je.....o Boze....odrastite vec jedanput, dodjite bre sebi,okrenite se malo oko sebe...ako se neko dokazao i nema vise motiva da igra, onda jbt nemoj vise da igras, a ne da zivis u uverenju kako treba neko da ti plati da igras craft.....

taj rad :D !!!111!!!, sala naravno, ne kontam poentu tvoje price, mi smo ovde svi glupi pa si nam bas objasnio

Edited by YuRi-

o boze josh sam na toj slici ispo ko retard , oci mi na pola ko da sam kinez

Meni si vishe ispao na kvazimoda neko na kineza.

Shalim se naravno :), pre nego shto sam te upoznao video sam ovu sliq i vikao au jebote onaj mile se kurchi da ga ribe vole a izgleda kao kvazimodo, slichna pricha kao shto je bila sa mojom slikom :)

Stvarno je ochajno ispao na slici da se nelazemo [8)]

bnlsignature.jpg

E znachi... smuchilo mi se negde na 4. strani da chitam pa sam chitao samo krace postove... Shto ste bre napali dechka toliko...? Opet glumite neku nedodirljivost... I to ono kao ceo forum napda njega... a zashto...? Vas nekoliko se javlja kako je glupo da igrate to i kako necete da igrate kad nema nikakvog motiva, t.j. kad nema nikakve nagrade... Nagrada = novac... Onda se javlja dechko i kaze vam da ne glumite i da ne umishljate da mozete da zivite od w3-a i vi ga svi iznapushavate sa obrazlozenjem da vam kesh nije ni na kraj pameti i da igru igrate chisto iz zabave...

Ja ili sam glup pa ne mogu da shvatim neke rechenice ili ste vi toliko zaboravni pa ne mozete da se setite shta ste napisali na prethodnoj stranici...

Sad me napadnite i neznam shta... nije me briga...

Edited by Mario^^