neeboja Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 igram wow 3 meseca, i juce, u nedelju 13-11 istekla mi pretplata. samo mi je odjednom hladno, cujem neke zvukove, pada mrak, osecam se sam, itd . Mislio sam da cu kupiti prepaid card u zemunu, u igraoni Ring, gde sam kupio i proslu, jer me je, jel' da, Extreme izdao(kakvog li cuda). Dogovorim se ja sa drugom koji zivi tamo da pita da li imaju game card, kad ono ... Zvao sam extreme plato i knjiz i GLsoft, i many many others, cak sam se iscimao do Foruma (lol) jer mi je receno da ima tamo kad ono ku*ac . Nego, pitanje je: gde u beogradu ima da se kupi game card?Nemojte da pricate ono za sta niste sigurni, nego ono za sta znate otpr vise od 50% da ima. Dajte ime prodavnice, i po mogucstvu broj telefona. Ja se izvinjavam ako ovo ima vec negde postovano(nisam uspeo da nadjem na ovom forumu), ali meni trebaju sveze informacije. Hvala unapred, feel free to post BTW Sargeant major pallblitzen @ silvermoon (naravno paladin ) lvl 57 zelim da napumpam knighta do srede ali se to izgleda nece desiti iako imam preko pola ranka i 10k CP za ovaj week ali smo raidovali UC uleteli unutra i dobili 3HKa i 5DHKa za 30 sec smorio sam se i heartstone u IF. bili smo besna rulja ali ne mozes to da controlises. Ajde, bacite se na postovanje i pomaganje jos jednom nesrecnom wow addictu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted November 14, 2005 Author Report Share Posted November 14, 2005 (edited) lol ne verujem da je neko postovao ovaj topic ispod mog za 15 minuta dok sam ja bio AFK i jos nisam submittovao... LOL izvinjavam se zbog ovoga... LOL jos jednom Edit: Procitao sam na starijim stranama foruma, ali tu sam vec proverio! nema! zato vas molim da ipak postujete sveze informacije Hvala Edited November 14, 2005 by neeboja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted November 14, 2005 Author Report Share Posted November 14, 2005 ajde ljudi sta samo gledate topic, molim vas postujte,pomozite ne znam koliko cu izdrzati jos :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SabijamZivot Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 a jadan.. :( pa ne znam ti ja to..a da nabavis neku kreditnu oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Probaj ovde na forumu da nadjesh Gorana iz Subotice.On bi trebalo da ima na prodaju. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 samo mi je odjednom hladno, cujem neke zvukove, pada mrak, osecam se sam, itd ← omg....nije smesno.... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Pa nije bilo smeshno ni kad su tebi sjebali kablovsku.. kapiram da znash o chemu chovek pricha ;) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted November 15, 2005 Author Report Share Posted November 15, 2005 Jao momci... kakav smor... nema gamecarda, i zamolio sam druga da doplati, on doplatio preko svoje kred card u nedelju uvece i ja jos uvek ne mogu da igram! u acc managementu kaze da nije ni doplaceno! socijalni blizz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 ne obaziri se na account management odbijanje. meni nijedna uplata nije prihvacena u management ekranu - uvek prijavi neki error (nekoliko razlichitih do sada). slobodno se konektuj na server, trebalo bi da ti radi. btw probaj malo ovo za promenu, mozhda ce ti prijati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted November 15, 2005 Author Report Share Posted November 15, 2005 (edited) Fora je to sto drug nije uspeo da mi doplati ne znam kako a kaze da je sve bili ok pri doplacivanju a ja kad krenem da se connujem kaze "u have used up your prepaid time plz pay more to play bs bs bs... " BtW hvala za sliku, osecam se malo bolje iako sam bolestan, dokon i igra mi se wow a da ucim ne pada mi na pamet BTW pogledajte kako smo mi socijala najgora nema wowgamecard u celoj srbiji kamoli beogradu... Edited November 15, 2005 by neeboja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 probaj u mikoknjizi na banovom brdu, ja sam svoj game card kupio tamo kada mi je istekla cc a za novu sam trebao da cekam 10 dana Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 khm na ono sa slike bi bacio bombu :P pogledaj shta pishe u linku :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxfnm Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 PALLYYYYY.....pusimiga ovde sa silvermoona.....istekla mi pretplata bre isto...nema nigde game card...ajde ako nadjes negde javi ,plz....maxfnm@sbb.co.yu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 VISA VIRTUON!!! Zajebi game card!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oblivion Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 VISA VIRTUON!!! Zajebi game card!!! ← Gde ima da se uzme ta visa virtuon i sta treba za nju ?????? Ja bio u par banaka i kazu mi da trebam da imam tekuci racun da bi mogao da uzmem cc, STRASNO !!! [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) http://www.raiffeisenbank.co.yu/srpski/ret...isa_virtuon.asp "Internet je ćudo...." ukrtako, ne ne treba ti tekuci racun, treba ti devizni kod rajfajzena, a to sve obavljash u roku od 20minuta kod njih... Samo ces samu karticu da sachekash par dana... Edited November 17, 2005 by modjo Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 hvala modjo ;) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts