Jump to content

think game...

Recommended Posts

thinking game..

isto toliko sam znao i ja koliko i vi.. znachi nema nikakvih objashnjenja, nishta...

samo treba pretji misije..

ja sad se razmishljam neshto na petom..

da vidim shta treba uopshte da uradim...

pliz nemojte da postujete reshenja i how to... ako su glupi, glupi su... (:

edit:

ok preshao sam i peti.. nije nishta teshko...

ali je zanimljiva igritza.. barem meni (:

Edited by Ph0r3w3r0

Ph0r3w3r0-va privremena signa:

(u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?")

Incest is the best, put your sister to the test

konza mi je igrica :)

evo stigao sam do 3ceg nivoa,pa cemo da vidimo dalje :)

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

ja sam stigo do petog pa sluchajno kliknuh na link neki i otvori mi ga u istom prozoru :? sad me mrzi da ponovo radim ova prva 4 tako da tju se sutra sa tim zezati. inache super je fora, tolko sve deluje komplikovano dok ne provalish a onda se sam sebi smejesh kolko je jednostavno :)

cimam se oko chetvrtog lvla... sklopim zeleno, plavo i zhuto i vidim lepo brojeve... a crveno kad sklopim dobijem neki znak... ne mogu da izvalim shta je koji qrac.

edit: ignis, verovao ili ne, ali izvalio sam sluchajno :D

i obrnuo sam igru, onaj poslednji je i najlakshi nivo

Edited by Ramirez

otkluchash gore,pomeranjem crvenog dugmeta smanjish "crveni" glas,zakljuchash i onda okretanjem crvenog kruga dobijesh zadatak za najtamniji broj.kad zavrshish to opet otkljuchash smanjish crveni,pojachash plavi i isto

uradio sve ali nece... konto sam da je tako... najtamniji broj i cujem glas primer za 1 kaze ejt majnus siks i ja sad kontam da je to 8-6 i napisem 2 i tako za sve ali ono neeee

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...