Pishkavac Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 da li je neko iz klana srbija rekao da krst nevalja ili se to meni cini (da 4 krsta nista neznace) posto su srbijanci poznati po uzimanju krst i demidz magija naprimer ko babojeb koji je uzeo sa balanarom (vampirom) prvu i krst i budzio ulty :DDDDD Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 da li je neko iz klana srbija rekao da krst nevalja ili se to meni cini (da 4 krsta nista neznace) posto su srbijanci poznati po uzimanju krst i demidz magija naprimer ko babojeb koji je uzeo sa balanarom (vampirom) prvu i krst i budzio ulty :DDDDD ← Nemoj da cuju da sam to rekao, kickovace me iz klana! :D Samo hocu da kazem da ipak IMA magija koje su bolje od krsta, a mislim da su rakete definitivno bolje... Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 @topic rasta ftw Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Ma panda je zakon clap i kritikal + posle ulti JAO a za dva na dva on i crystlal bite + clap + da te usere crit + nova = Smrt u diskoteci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fista89 Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Kakav bane bone je imba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Kakav bane bone je imba ← Ti nisi ni svestan kako bone ne moze banetu nista.... Bas juce sam tukao fletchera sa banetom, umirao je u shestoj.... Skupio je mkb, ali na 20. levelu. Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 (edited) bane 5 na 5.jednog uspava,jednog digne,jednog uvati,caos iako ja volim da ga repikujem na battlenetu:) Edited January 31, 2006 by badnick Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiperion Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Slazem se da je bane jedan od najboljih za timsku igru 5 na 5 ali na b-netu je sranje i za b-net po meni najbolji su agi heroji sa wind w Najbolji heroj death propeth , panda i lancer :D Quote Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 kad vec pricate:)...sta mislite o skeleton kingu...i kako je najbolje igrati vs njega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Ti nisi ni svestan kako bone ne moze banetu nista.... Bas juce sam tukao fletchera sa banetom, umirao je u shestoj.... Skupio je mkb, ali na 20. levelu. ← umirao je non stop kad ti se downloadovala sesta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 kad vec pricate:)...sta mislite o skeleton kingu...i kako je najbolje igrati vs njega... ← dobar tanker, dobar dmg dealer za endgame, dobar speed, svaki mu skill vredi protiv njega igranje zavisi od toga shta si i na shta je on ishao ako je ishao na hp onda shto vishe disablea(stun, zabovanje, windovanje ..) i dmg ako je ishao na dmg onda nukovanje i range dmg prvo shto mi pada na pamet je magina kewa zbog sk-ovog ultija i normalne kombinacije sa 2xbashera Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 kad vec pricate:)...sta mislite o skeleton kingu...i kako je najbolje igrati vs njega... ← Najlosiji strength heroj. Treba mu 2 dana da baci checkic, nit ima mane, nit ima dmg-a, ona vampiric aura zamajava, kao nesto se lecis, doduse dobra je ako je pored tebe naix, pa kao nesto kombinujete.... Counteruje se necronomiconom, i bilo cim drugim sto sisa manu. Dobar je to heroj posle 1 h 30 min igre, kad kupi treads, hyper, divine, aegis, satanic i burizu, ali brate, tad su svi dobri! :) Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 u svakom slucaju king leoric nije za repick :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 mene interesuje sta praviti kad heroj pravi aegis od pocetka partije a ima mnogo hp -a sam po sebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 ajd jos nesto da pitam...gde moze da se nadje domet nekih magija...recimo hocu da bacim silence, ali on baci pre mene svoj spell, verovatno zato sto mu je veci range za taj spell... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 u svakom slucaju king leoric nije za repick :) ← KING LEORIC prejak heroj skuplja pare ko lud i nemoze da umre.tt :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Labus Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 mene interesuje sta praviti kad heroj pravi aegis od pocetka partije a ima mnogo hp -a sam po sebi ← Praviti damage herojima ! Jednu partiju smo igrali Bane,Axe,Rhasta,Techies protiv Dryade,Snipera,Silencera,SK...Ostali na kraju Bane i Axe i Rhasta na njih 3 a SK su koristili samo za cekic i kripove. Sniper je imao BoTravel, Aegis, Burizu, Nogicu, Skadi i Divajn, Silencer i Dryada su bili zanemarljivi spram ovog i ja (Bane) i Axe smo mu istopili 3 (recima TRI) cela Aegisa,tj. 9 zivota + kad smo ga ubili,iako je imao Divine i srusili smo im bazu...A zasto ? Zato sto su i sniper i dryada, pravili aegis kao prvi ajtem... @topic Djiha-djiha,Bucke,Cica sa stapom...Inace ja mislim da treba prvo da procitate topic pre nego sto postujete na njega, da ne bi dolazilo do prepucavanja i offtopicarenja, jer topic je "Koji vam je najomiljeniji heroj" a ne "Koji i ZASTO..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Praviti damage herojima ! Jednu partiju smo igrali Bane,Axe,Rhasta,Techies protiv Dryade,Snipera,Silencera,SK...Ostali na kraju Bane i Axe i Rhasta na njih 3 a SK su koristili samo za cekic i kripove. Sniper je imao BoTravel, Aegis, Burizu, Nogicu, Skadi i Divajn, Silencer i Dryada su bili zanemarljivi spram ovog i ja (Bane) i Axe smo mu istopili 3 (recima TRI) cela Aegisa,tj. 9 zivota + kad smo ga ubili,iako je imao Divine i srusili smo im bazu...A zasto ? Zato sto su i sniper i dryada, pravili aegis kao prvi ajtem... @topic Djiha-djiha,Bucke,Cica sa stapom...Inace ja mislim da treba prvo da procitate topic pre nego sto postujete na njega, da ne bi dolazilo do prepucavanja i offtopicarenja, jer topic je "Koji vam je najomiljeniji heroj" a ne "Koji i ZASTO..." ← Ne mogu da verujem.... Ima 4 posta i vec se pravi pametan! :) Kontam da treba reci zasto ti je neki heroj dobar, a ne samo npr : riki, i gotovo... Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Sniper je imao BoTravel, Aegis, Burizu, Nogicu, Skadi i Divajnsta ce mu nogica?doesnt stack,dakle ne daje ni 30%attack speeda ahah rofl:)pa koji su to debili pravili aegis prvi ajtem sniperu.ili nisu culi za windwalk? ja sniperu nikad,ali nikada ne budzim skadi ili dezolator.zasto?zato sto mu se napad ne vidi.dok on primeti da ga napdas,ti mu odradis par bashova,yasha uspori,i cao. aegis jako brzo cuci npr doomu.ali opet ,mnogo brze ce skupiti za aegis ako prvo kupi preservence Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 sta ce mu nogica?doesnt stack,dakle ne daje ni 30%attack speeda ahah rofl:)pa koji su to debili pravili aegis prvi ajtem sniperu.ili nisu culi za windwalk? ja sniperu nikad,ali nikada ne budzim skadi ili dezolator.zasto?zato sto mu se napad ne vidi.dok on primeti da ga napdas,ti mu odradis par bashova,yasha uspori,i cao. aegis jako brzo cuci npr doomu.ali opet ,mnogo brze ce skupiti za aegis ako prvo kupi preservence ← Ne usporava yasha nego sange! Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Labus Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Combi, topic je OMILJENI heroj, ne NAJBOLJI>>>Znas li ti da citas ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 (edited) e ali kad cujem te izuzetno talentovane igrace da pricaju: ne treba sniperu praviti nikakav orb effect zato sto mu se onda vidi napad...lolchina bre,jedino slep ne vidi ko ga i odakle napade(ili je kao sto sam reko debil).a leoric nije jos ali sam ne moze nista i topi se ko sladoled ako ima 1nekro. Edited February 8, 2006 by LoSmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 e ali kad cujem debilejel se znamo mi? nisam jos cuo nekoga da ne uzima orb sa sniperom.a ti ako vidis sniperov atak u fajtu 4na4 5na5 alal ti vera.sange i yasha je mnoogo jednostavnije da se sakupi,a s obzirom da uz bash ako nekog udaras ne udaras ga jednom,velike su sanse da ga usporis i vese nego sa skadijem Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Labus Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 e ali kad cujem debile da pricaju: ne treba sniperu praviti nikakav orb effect zato sto mu se onda vidi napad...l Ha,ha,ha, Vukova taktika Combi Isto i sa flecerom ne uzima strele jer se vidi kad krene da shora iz windwalka...Klasika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiperion Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Niko ne spomenu tidehuntera mnogo dobar 5 v 5 . Skupish splesh i gledash ringispil :D Quote Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts