coll Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 nice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 very very nice pala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Pfff... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 hm .... poceo sam da sumnjam u ovo zato sto sam video neke interesantne bildove pala za pvp ne znam sta je i kako radi al sam video da su u duelu nesto testirali i rogue pegla paju i pegla i pegla a ovaj ne vraca i samo u jednom trenutku paf rogue gubi duel ja reko cek cek cek aj combat log znaci 5 instant udaraca 1 standardni + 4 extra sa nekim cudom koje ne znam sta je i na kraju toga soc crit a ja stojim i nishta mi nije jasno tako da cu sad da overim paladinove talente i skillove posto izgleda da je nesto promenjeno. Elem mislim da ima veze sa onim kad zabodes crit na palu da ti on vrati udarac ili tako nesto ali nisam siguran ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 sad mi je jasno zashto toliki update-ovi i onoliki maintenance period... Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Mohican, da nije on koristio Jek'lik Crusher? On proc-uje 5 puta za redom (mozda i vize ali jos nisam video) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 hm .... poceo sam da sumnjam u ovo zato sto sam video neke interesantne bildove pala za pvp ne znam sta je i kako radi al sam video da su u duelu nesto testirali i rogue pegla paju i pegla i pegla a ovaj ne vraca i samo u jednom trenutku paf rogue gubi duel ja reko cek cek cek aj combat log znaci 5 instant udaraca 1 standardni + 4 extra sa nekim cudom koje ne znam sta je i na kraju toga soc crit a ja stojim i nishta mi nije jasno tako da cu sad da overim paladinove talente i skillove posto izgleda da je nesto promenjeno. Elem mislim da ima veze sa onim kad zabodes crit na palu da ti on vrati udarac ili tako nesto ali nisam siguran ... ← znash koji je tu bedak ? Pa vidish dok , magovi / rogueovi / shamani i sve ostale rase imaju samo jednu shansu za krtitikal , pala ima 5 % shanse da lupi kritikal , i onda posle toga 1 % shanse da ako ponovo lupi kritikal satre sve sa zemljom ... sto je smeshno koliko je mala shansa ... ( inache sve ove brojke sam uzeo proizvoljn ali tako od prilike funkcionishe ) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 [quote name='Ve Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 (edited) Sad cu ti pokazati screen :) Momenat Moze i vise :) Edited November 11, 2005 by Ve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 hahaha zomg, tamo gore je na jednom napravio 6 puta dmg za redom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 hm .... poceo sam da sumnjam u ovo zato sto sam video neke interesantne bildove pala za pvp ne znam sta je i kako radi al sam video da su u duelu nesto testirali i rogue pegla paju i pegla i pegla a ovaj ne vraca i samo u jednom trenutku paf rogue gubi duel ja reko cek cek cek aj combat log znaci 5 instant udaraca 1 standardni + 4 extra sa nekim cudom koje ne znam sta je i na kraju toga soc crit a ja stojim i nishta mi nije jasno tako da cu sad da overim paladinove talente i skillove posto izgleda da je nesto promenjeno. Elem mislim da ima veze sa onim kad zabodes crit na palu da ti on vrati udarac ili tako nesto ali nisam siguran ... ← ima jedna mnogo gadna fora sa paladinom (samo sam mislio da su to fixovali) a zove se Reckoning .. stim shto je fora u tome da budete out of range (ili prekidate attack kastovanjem sealova al onda treba jako sporo oruzije) kad se to desi i onda se napadi na neki chudan nachin stakuju .. do beskonachnosti ... ljudi su se chak zamlacivali dotle da su ishli na neke bossove u MCu sa tom forom da ih one shot killuju al ne znam dal je to nekome stvarno i uspelo =) pitaj mandu nekako mi to zvuchi kao neshto shto bi on se zamlativao sa tim :p Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 jel popravljen taj bug, ili to josh uvek funkcionishe ? Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 jel popravljen taj bug, ili to josh uvek funkcionishe ? ← pravish paju a? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 tjoravi tjira !!! Bug sa oruzijem ne sa palamudinom. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Ako govoris o Jeklik's Crusher, to nije bug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 pa proc nekoliko puta za redom, kako nije bug ? Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Pa dok Blizzard ne kaze "Menjamo proc Jeklik's Crusher-a" nije bug. Likovi iz naseg guilda imaju Crusher vec odavno i niko se ne buni. "Working as Intended" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade.crs Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 meni je darkmoon card: maelestorm procovao dva puta na jednom ambushu, a ja se pitao gde ode sav hp onom liku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 a: nije imao taj mace b: hitovi nisu bili za 200-220 vec dmg njegovog udarca primer sledi hits for 320 hits for 295 hits for 350 hits for 340 crits for 620 seal of command crits for 1034 Ovo sto masta kaze mi zvuci poznato cini mi se da su pominjali reckoning u razgovoru ajd sad bolan masto ti nama to malo bolje objasni :D elem sad sam procitao sta radi talent sa 5/5 daje 100% sansu da na primljeni crit pala dobije extra udarac na sledecem udarcu. Znaci ono sto sam ja gledao je pala koji stoji ne udara rogue koji napravi 5 kritova na njemu i onda ovaj koji udari i dobija kolko sam ja razumeo 4 extra udarca na postojeci sto je maximum .... jebeno O.o Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Da, poenta je u reckoningu koji je talenat kod paladina u protection tree...Mnogi ne znaju za ovaj talenat posto je bio izbagovan do 1.7 patcha ili tako nesto....Elem kako radi: svaki put kada critujes paladina njemu se "puni" reckoning....5 "punjenja" je maximum...e sad on kad to releasuje dobija onliko extra udaraca koliko je nastackovano samo sa svojim attack powerom i svojim oruzjem naravno...Isto tako poslednji talenat u protection tree-ju (Repentance-puts the enemy target into state of meditation for 6 seconds...any damage will awaken the target...only works on humanoids) je po meni isto imba...Ne mozete da zamislite koliko traje fajt sa paladinom koji je protection a bije sa 2h....moze da se healuje do besvesti a svako ko ima brzo oruzje u ruci i veliki crit % nece mnogo da potraje....zato ja recimo cim prepoznam palisu sa ovim buildom vadim 2h i bacam rockbitter....dakle sa talentima u ovom tree-u pala ima: Hammer of justice stun, repentance moze da iskoristi za heal, Seal of justice talenat koji povecava sansu da stunujes protivnika za 67% (!!!!!), reckoning.....Naravno pravi jos manji DPS nego inace ako nema dovoljno talenata u retribution tree-ju ali to nije tolko bitno s obzirom da sa ovim moze da traje jebeno doveka 1na1...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 pa verovatno su tvikovali jel je pre ... pre 1.6 patcha mislim bio dovoljan jedan krit i onda ostanesh out of range (al sa isukanim oruzijem) i reckoning se stakovao valjda (1 po weapon speedu) do beskonachno .. vidjao sam bio neke skrin shotove gde lik je ispushtao 20 udaraca od jednom al skoro 100% su sada prepravili u ovo shto je Grim rekao Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 15, 2005 Author Report Share Posted November 15, 2005 update> jedan ortak iz guilde (orc shaman) je malo sliku unapredio sa vise cinjenica :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts