Lucky Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 ... mozhda stigne i do pinka negde tamo na leto, tako su barem radili sa proslom sezonom. Sve u svemu, nova sezona, cetvrta, je pred nama. Sto se tice stanja stvari u seriji, za sada znamo da je Cloe postala mnogo vaznija u citavoj ekipi, a Dzek vise nije u antiteroristickoj jedinici vec radi u ministarstvu odbrane. Cerka ministra odbrane je inace nova Dzekova devojka, ako sam dobro razumeo. Ono sto ce obradovati sve fanove serije Nikita jeste da je Madlen iz te serije (ne znam joj ime) sada glavna u CTU, u kojem je Dzek nekada radio. Valjda su je namerno odabrali, da bi bas ljude podsecala na ulogu koju je glumila u Nikiti. Odma' u prvoj epizodi kidnapuju ministra odbrane i njegovu cerku, a kako ce se stvari dalje odvijati, videcemo. Serija inace ide u nekom cudnom vremenu izmedju 23h i 01h na HRT2 (recimo danas je u 23:30, sutra u 0:30, u ponedeljak 0:00h, sudeci po sajtu), i to od ponedeljka do cetvrtka (opet suluda stvar). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Da su ubacili Operaciju mogli bismo jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 sinoc sam gledao u 3:45 reprizu na HRT-u... stvarno mi nije jasno kad se daje repriza (?), u svakom sluchaju, interesantno je (cheer for madlen) :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 sinoc sam gledao u 3:45 reprizu na HRT-u... stvarno mi nije jasno kad se daje repriza (?), u svakom sluchaju, interesantno je (cheer for madlen) :)) Repriza je uvek u to vreme, kako sam uspeo da provalim po programu dok sam jurio premijere. Prosle godine je premijera bila na HRT1 oko 23 a repriza ponedeljkom na HRT2 u 21h ... i to je islo samo jednom nedeljno, sto sad ide ovako, ko bi ga znao. Mene interesuje samo kad ce se prikljuciti ostali poznati likovi, i kako su "oblikovali" Cloe da odgovara ovoj situaciji. Naravno, neki od super negativaca iz proslih sezona ce sigurno doci da ovde pravi probleme, videcemo vec ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 OK ... odgledao sam danas epizodu, mislim da je peta od pocetka, pa cisto da spomenem utiske. Za sada mi se cini da su je malo razvodnili, i ne dopada mi se taj "patriotizam" kojeg ima u americkim filmovima. Bilo ga je i u ovoj seriji pre, ali sada ga bas preteruju, posebno kroz lik kidnapovanog ministra odbrane. Sa druge strane, jos uvek nema onih pravih 24ka tripova sa obrtima u prici i desavanjima koja ne mozes da predvidis, mada ok, tek je 5. epizoda u pitanju, ko zna sta ce biti do 24. a jasno je da je ovo sa hellerom tek samo pocetak citave price. Inache sam za vreme reklama dok je isla serija, ladno video identicnu reklamu za Rosu, samo na HRTu. Ide moby kao muzika, krece ona beba u vodu, onda ide malo razlicitih kadrova, na kraju isti onaj tip izranja i pije vodu, isti kadrovi isto sve. Ja rek'o, nije valjda rosa krenula u proboj na hrvatsko trziste, kad ono - "Bistra". Koja god to voda bila. Pa osim ako i nju ne drzi Coca Cola pa je dozvolila obostranu upotrebu, to je skroz ripoff. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2005 Author Report Share Posted November 21, 2005 Da updateujem i odgovorim samom sebi :) Polako je krenulo da se kuva u 24ci, sto je posebno zanimljivo. Otkrivaju se neke prevare, podmetanje nogu i tome slicno. No medjutim, kada ste mislili da ne mozhe dalje, kao heroj epizode da spasi Bauera i dragu mu njegovu stizhe niko drugi do - Toni Almeida (publika u transu)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 kao heroj epizode da spasi Bauera i dragu mu njegovu stizhe niko drugi do - Toni Almeida (publika u transu)! Necu da spojlujem pošto sam odgledao ceo serijal ali 24 rula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2005 Author Report Share Posted November 22, 2005 Necu da spojlujem po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 strashna serija, ja gledam reprizu rano ujutru, i nije mi zhao shto ne spavam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2005 Author Report Share Posted November 22, 2005 Ti ionako radis ;) No ajde, da ne kvarim ugodjaj sa vecerasnjom, necu nista reci, mada priznajem da se nije dogodilo nista bitno sto vec nisam ocekivao. Sad u sledecoj ocekujem neke vece obrte naravno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 laki, nabavljaj to pa da padne razmena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 rekao sam Luckiju, ima kod mene u klubu prve cetiri sezone na dvd-u, pa ako neko hoce samo nek kaze Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 kod tebe u klubu = u dvd klubu espro? zgodnije mi je na divx-u.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 pa jeste tako Ivane sine, ali nisam bas hteo da reklamiram, nije lepo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 jes vala, al pošto sasvim slučajno espro možemo nazvati i dvd klubom kod mene, informacija je bila neophodna, tata bole.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 bole, hocu ja, koliko koshta iznajmljivanje + rezanje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 @Ivane ne kaki @Seint 150 dinara je iznajmljivanje, kada uzmes tri komada 4. je bsplatan. Kapiram da jedna sezona ima najmanje 5 dvd-ova, a mozda i vise, pa ti racunaj. Sto se narezivanja tice ja nemam rezac, mogu samo da uzmem pa da ti dam da narezes. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2005 Author Report Share Posted November 23, 2005 Morali bismo to da odradimo, svakako ... samo da nadjemo neko zgodno uputstvo, osim ako vec ne znate detalje oko "pravljenja rezervne kopije" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 znam ja gde može da se nađe.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 jel imaju u tom esprou i nesto od sf-a ? sto se tiche 24ke, ok, ali i dalje mislim da je ova tema - razvoj situacije u 24 casa, nije pogodna za vec 4 odnosno 5 sezona. mislim da je 2 sezone bilo max a da ne pochnu da se ponavljaju i ne posezu za nekom patetichnom romantikom ili patetikom. Nisu ni ovako loshi, ali mislim da pocinju kao dosije iks. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2005 Author Report Share Posted November 23, 2005 Valjda zato i menjaju likove u svakoj sezoni sem Dzeka ... cak mislim da ce u petoj mozhda njega da bace u drugi plan, jer je iovako EP serije, a napravice nekog drugog glavnog lika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 moze nesto da se zavrsi Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 laki, shta mislish da ti i ja iskeshiramo iznajmljivanje, pa ti uzmesh i narezhesh, a posle i meni dash ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 24, 2005 Author Report Share Posted November 24, 2005 laki, shta mislish da ti i ja iskeshiramo iznajmljivanje, pa ti uzmesh i narezhesh, a posle i meni dash ? Pa to je bila moja generalna ideja ... mislim, ideja je bila da ja dam kintu boletu da uzme te sezone, ja to sredim kod kutje i onda posle ko kako hoce dobija. Mislim da nema potrebe da mi dajes kesh, osim ako kinta nije neka uzasna. Mada, kad malo bolje razmislim, svaka sezona ima po 6 diskova, to je 24 DVDja ... a DVD je sigurno po danu nesto preko 100 dinara, ili se varam? Provericu dodushe na jos jednom mestu za seriju, na onom gde sam odavno trebao da ih nabavim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 dobro je da ovaj Lucky cita moje postove, a mozda me je stavio na ignore? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts