goran.rs Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Citam cuveni strip "Hiljadu zamki".Onaj kad su se upoznali Zagor i Ciko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Smorih se danas, od jurcanja tamo-vamo. Bio jutros do faksa, potom nazad u Pančevo na vo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Sedim za kompom, surfujem, obzovao do malopre neki cw. Standardno ovih dana, shkola, bleja sa raznim ljudima, komp, svashta... . Sve u svemu, nije loshe...samo me malo shkola pritisla sad pred kraj polugodishta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Citam cuveni strip "Hiljadu zamki".Onaj kad su se upoznali Zagor i Ciko. ← Taj imam pod imenom " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 opet sam se razocarao u ljude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 polu pijan sam ili jelte pripit.. totalno izbedachen, slusham doom a misli samo doletju bez poziva.. bezim na internet da bih ih se otarasio ali neuspeshno. koliko neko moze ovoliko da ode u kurac? uopshte mi nije jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Jeo sam 'leba i eurokrema. Posle du Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Blejimo kod mareta...jos veceras pa za 3 meseca. Diskutujemo o drugarici koja je bila ovde malopre...vrlo dobra odlicna... Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 ^^ znači neće ti više počinjati isto svaki post :) btw bio na humanitarnoj svirci za Mareta pa došao kući i smaram se :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 (edited) opet sam se razocarao u ljude... ← Welcome to my world. U poslednje vreme sam ba Edited December 8, 2005 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 [quote name='Ivan 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Jesu. Stvarno. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 Forumao celo veče pa sad na kunt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 Gledao na Pinku ''Prva brachna noc'' ili kako vec po prvi put i umro od smeha.Sam malo forumam shto bi se reklo pa odo' da knjavam. btw O5 nisam odgovarao biJologiju.2 meseca me nije pitala. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 sprzio 1gb rama,kako...ne znam....nisam o/c nishta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 (edited) promenio signu... cisto da razbijem monotoniju (ne, avatar NECU !! ). nadam se da nije prevelika.. :\ danas prvi dan civilne.. jos samo 9 meseci more to go... sad eto, smor... net / kafa... 'ladno u sobi :\ Edited December 9, 2005 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 Gledao na Pinku ''Prva brachna noc'' ili kako vec po prvi put i umro od smeha. ← Šta je sad to? btw ustao,pa malo švrljam po netu dok se ne probudi glad u meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 Pokushao sam da gledam prvu brachnu noc sinoc, ali samo sam blejao u TV, nikako da se koncentrishem na rechi :DDD Ustao, idem da perem kosu, uspeo sam da zashtekam kablove, tako da moji mogu da sisaju kobas :PPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 Lepo sam se naspavao nocas, sad sedim i cooliram na poslu, necu nishta da radim dok mi ne daju platu... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 spavao sam 8h i dalje mi se spava, sad moram na fax, a pored toga imam milion stvari da zavrshim u gradu. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 divim se srpskim građevinskim radnicima.. juče nisam imao vodu jedno dva sata jer su priključivali novu zgradu na vodovod, a danas su me u 8 probudili onim pneumatskim čekićima koji se koriste za rušenje betona.. pa jebem mu, šta ima da ruše u zgradi koju su tek izgradili? inače je forum nešto zezao jutros, al sad izgleda da je sve u redu.. no, za svaki slučaj još jedan "pričajte topik odlazi u istoriju, da bi ga zamenio novi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts