Guest Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 ne mogu da izbacim neke misli iz glave, kako vi to radite? kada netjete da razmisljate o nechemu a to neshto je uvek prisutno u glavi i mislima. ubitju see.. (aj, ne morate da pravite zuraju, enviej posetjivatju rur iz raja votever, bar imaju adsl koj valja - nadam se.. ) fizichki napor. nikako ne budi sam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Eh ova kisha smorna, bas upropasti povratak kutji, na kraju sam krenuo peske jer trole sve pune, naravno, kad padne kisha prevoz vishe ne radi i to. Sad opet moram nesto napolje, posle se vracam na gledanje fudbala i piskaranje kakvih tekstova i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Ewo malopre doshla sa posla, ruchala, skuwala kafu, sad kuliram i chekam druga da dodje da prawimo palachinke :) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Dobio shipku za zgibove , pa sam se uplaio od zgibanja :) , sad cu josh trbusnjake i sklekove pa da rucham i da pocnem da ucim hemiju , sutra kontrolni :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 meni buraz stoka sjebao shipku za zgibove.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Polomio ili su se sjebali oni gumeni dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Kupio kso i gricko i cekam da pocnu tekme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Stigoh kutji, pa malo cituckam forum dok ne krene fudbal. Danas sam na stanici gledao ljude, koliko smorenih faca covece, ne znam dal' je zbog vremena ili sta, ali potpuno blesavo je sve to izgledalo. Jedva sam cek'o da dodjem kutji ... nekad se stvarno zapitam kako zhive ti ljudi sa svojim "generickim" poslovima i desavanjima ... al' dobro, evo taman ukinushe HRT2, znaci pocinje program na B92. Samo ih cekam da jedan dan posle lige sampiona ne ukljuce HRT pa da ne mogu da odgledam 24ku i idem da im bacim bombu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 stigao iz teretane , keva sprema pice.... jao sto mi se jedu piceee... srecan sam... ii da puko sam sve tikete na kladionici... ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Došao iz škole,večerao pa večeras se maksimalno odmaram,sabio sam fiziku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Vratio se sa chasa iz mate, sutra kolokvijum, tako da sad imam neki ludachki plan da legnem sad i probudim se u 4-5h AM da provezbam josh mate i tako "svez,, odem na kolokvijum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Spremam se za neku razmenu muzike, nastup Slayera i Napalm Deatha sa Exita 05 na DivX-u, [duffman]ooou jeeea[/duffman] :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 (edited) Evo doso pravo sa treninga kod nudle i blejimo(ocu da mu dosadjujem sve dok ne ode ) Jeli sad neke pljeke i tako...Sad cemo pikamo warcraft... Edited December 7, 2005 by Ajkulica Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 sedim i pitam se sto citam sva sranja koja napisete... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 ovajdila kevu za kes za nove vezove...tralalalalalala :) inace iznervirana do bola... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 [quote name='Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 ustao.. kafa/net... kenjam po 4umu, as always.... btw, treba da sam u 10 u vojnom odseq.. izgleda da sutra pocinjem da soldzerishem... smesnoca jbt inace, sutra palim za bi-dzi... jeij... da se malo pobegne iz mrtvog zr-a Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Ustao posle dugo vremena relativno rano, a kao za baksuz, nestalo mi caja. Sada kao kompenzujem kafom, ali nije to to, iako je u pitanju Nescafe trenutak, kao sa reklame. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Sedim na poslu, a chujem kako me krewet doziwa od kuce... I narawno chituckam shta se owde tiche u nadi da tju smisliti neshto pametno da lupim... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Sedim na poslu, josh uvek spavam... Nadam se da cu danas konachno dobiti platu. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 (edited) Stigo ja juce kuci sa fax-a. Upalim komp te mi stize poruka na jabber. E statore aj sa nama na klizanje. Uff pomislim ja pa ja ne znam da klizam/vozim rolere. Ali nema beze posto je to geek BGW okupljanje nisam hteo da propustim. I tako portpali se mi u pola i odosmo na miljekovac. Tamo prvo naravno u kafanu da zalijemo malo (vise). I ond kao aj na klizanje. kada ono led je na otvorenom a kisa pada. Ali to nije nikakav problem za nas nista nas gomila uzosno klizaljke pa na led. Ok navukoh ja to cudo na noge i kako sam stao na led padoh :) ali ok bice bolje. Nista u svakom slucaju posle 2 sata stadoh ja normalno na noge i poceh da se lepo vozim. I kada sma planirao da izadjem sa terena krenem ja i na 1 m od ograde presece mi jedna cica put ja se uspanicim i prosu u led/baru koliko sam dug :) Posle smo otili na pojacanju pljeku i na ponovnu cirku. Pa smo se ona u 1 uvece trakali kolima do NBG-a dakle ono 180-190 kilometra na sat :)m cik cak voznja da te ovaj ne bi preteko, onda u trecoj pod punim gasom preko lezecih. Iskreno ziv sam se usro :) imam i neke shotke :) Zajebi ovo izlazenje sa geekovima em sam se polomio el sam se odseko sledici put cu da bleim sa mangupima u bloku mnog je bezbednije :) Edited December 8, 2005 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Sedim naposlu i pitam se zashto je owaj dan tako smoran... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 aaaa treba da sipam benzin,a taaako me mrzi... i taaako mi se jede cokolada... i taaako mi se ne ide u skolu... pih...smor I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 kakva je komplikacija nastala oko kompa boze.....moram da predjem na AMD ne vredi...idem da kupim danas CPU i plocu.....skupa stvarcica ovaj intel :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 ^^ Kolko para tolko muzike :) nego danas sam se naspavao svetski,nikad duže.Poslednjih dana sam bio tako zatrpan svakojakim sranjima da nisam mogao da se odmorim ko čovek :) ali sam zato danas sve nadoknadio :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts