iguana Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 dosao kuci u pola osam, zabo krevet u osam digao se u 1 i evo sada cu kao vampir ponovo da radim celu noc projekat za faks It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 (edited) Uffff...bio sa Domijem (SnOu sa foruma) i njegovim ortakom Zhikom kod moje shkole, crtali grafit (tj. Domi je crtao, i malo Zhika). Ogromna Shrekova glava koja poruchuje Srecan rodjendan mojoj devojchici (ipak sam nashao Shreka, u nekom obliku bar) . Posle bio do nje, proslavili pochetak rodjendana, pa doshao gajbi malopre i evo me . Ludo veche, realno. Nego, Domi, hvala hvala hvala hvala hvala!!! Duznik sam ti...i Zhiki . [edit]Nego, posle sam otishao sa 2 ortaka koji su hteli to da vide odma` sada odma`. I rekli su da je predobro uradjeno [/edit] Edited November 30, 2005 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 pisem pismo... devojci koju volim... srecan sam Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 sad sam ustao i ispalio sam se... a mogao sam jos sat vremena da spavam do busa... danas ima da se raspadnem u skoli a kada dodjem moram da pecem prasice za rodjendan i veliko spremanje po kuci... a tako mi se spava i jako sam umorannnn.... mada sutra je moj dan :) ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 пишу се белешке, куцају се решења, пливам у папирима до гуше. ипак, баш сам лепо расположен. кашљем као да имам чудовиште из мочваре које воблује у мојим несрећним плућима. планирам неку блеју са другарима које нисам видео месец дана. и даље сам одушевљен могућношћу да пишем ћирилицом. некако сам навикао на њу у електронској форми, овде је то службено писмо и све се ради на ћирилици. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 њорд! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Uffff...bio sa Domijem (SnOu sa foruma) i njegovim ortakom Zhikom kod moje shkole, crtali grafit (tj. Domi je crtao, i malo Zhika). Ogromna Shrekova glava koja poruchuje Srecan rodjendan mojoj devojchici (ipak sam nashao Shreka, u nekom obliku bar) . Posle bio do nje, proslavili pochetak rodjendana, pa doshao gajbi malopre i evo me . Ludo veche, realno. Nego, Domi, hvala hvala hvala hvala hvala!!! Duznik sam ti...i Zhiki . [edit]Nego, posle sam otishao sa 2 ortaka koji su hteli to da vide odma` sada odma`. I rekli su da je predobro uradjeno [/edit] ← A devojka sta kaze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Smorio sam se juche sa reklamom - ceo dan su me cimali i na kraju sam ih oterao u pm. Naravno posle toga kako su platili Sada sedim na poslu i razmishljam kako brze-bolje da pobegnem kuci... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 A devojka sta kaze? ← Devojka ce videti oko 3 danas, ili tako neshto. Kum koji ide u drugu smenu mi je poslao SMS da mi kaze da ima novi graf na shkoli i da je mnogo dobar, da svi komentarishu i tako to . Javljam reakciju uveche . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 (edited) Smorio sam se juche sa reklamom - ceo dan su me cimali i na kraju sam ih oterao u pm. Naravno posle toga kako su platili Sada sedim na poslu i razmishljam kako brze-bolje da pobegnem kuci... лењивче један, како ће Мајчица да стане на ноге поред вас забушаната. Edited November 30, 2005 by Ignis Dei MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 brat ti je stariji ili mladji?? ← stariji,ali to me ne sprecava...zar ne ? @topic umirem od gladi..cekam da mi keva zavrsi rucak...mmmmm,pohovano+pire+neki sosovi...grrrrr... fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 stariji,ali to me ne sprecava...zar ne ? @topic umirem od gladi..cekam da mi keva zavrsi rucak...mmmmm,pohovano+pire+neki sosovi...grrrrr... ← A , pa ako je stariji to je onda standard , sad znam kako se moj mladji brat oseca :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 konacno jedan dan da ne moram na fax...iscimao se za neke racune, sad blejim u ovom net kafeu, pa cu kuci da hasam nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 dobio martine ! kasnije saljem pismo... sda mi dolazi ortakposto mu je riknuo HDD, pa da vidimo jel moze ista da se spase... recimo da je zivot dobio neku leps nijansu... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 ustajem i izvaljujem da sam navucen na kocu ,jebote...tek sada vidim..........pa ja popijem po 5-6 litara na dan :((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 btw radim update steam-a i msn me nervira jer nece da se konektuje vec par dana.... "sorry,we were unable to sign you in to MSN Messenger at this time,Please try again later...." (mater!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 dosao do ortaka....da uzmem win sp2.....pa limpa gajbi da format C: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 gledam nemogucu misiju sto trpaju mimu karadzica. joj al je dobro ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Ignis koji je razlog prelaska na ćirilicu? btw došao iz škole,odigrao malo Civ4 sa Srbijom(nova igra),sada idem da jedem nekog pasulja pa da se radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 па, у принципу ме нервира што не могу да пишем слова типа шчћђ на енглеској тастатури, а не волим дифтонге у српском. иначе, од кад знам за себе, српски пишем и куцам на ћирилици. мало ми је необично када видим ћирилицу на форуму, јер сам навикао да овде видим углавном латиницу, али ми се свиђа примена нашег савршеног писма у електронским комуникацијама. ДОБРОДОШЛИ У ЗЕМЉУ ЋИРИЛИЦЕ MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 и, такође, да Ћиле не би разумео шта сам написао MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Devojka ce videti oko 3 danas, ili tako neshto. Kum koji ide u drugu smenu mi je poslao SMS da mi kaze da ima novi graf na shkoli i da je mnogo dobar, da svi komentarishu i tako to . Javljam reakciju uveche . ← to na 13oj ne bi izdrzalo ni sat vremena,odma bi ga okrecili ( : inace,devojka ce ti otkinuti,provereno... svaka cast... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Jebeno... Mada d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 inace,devojka ce ti otkinuti,provereno... ← Auuu jbt! A shta tje da mu otkine? Glavu? Jajca? ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Auuu jbt! A shta tje da mu otkine? Glavu? Jajca? ← aaa bla... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts