Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

^^Al bas si mi izmamio jedan veliki osmeh. :) Eh, porodica-obaveze i nesporazumi. A ne, ne. Ja se tako necu zajebati (kao jos se koprcam ;).

Postujem na ovom topiku posle duzeg vremena.

Ustao sam ko zombi i blejao po kuci da bi na kraju ispalo da keva moze u ambasadi da zavrsi vize i bez mene.

Sad sam em pospan, em me ceka gomila poslica...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

os da qpis ??

dajem za 300, za kolegu forumasa [:D]

onace, bio da snimim kljovu, pa naleteo na pauzu.. life is pain.. tako da o5 po vetru moram da se cimam popodne, posto nastavljaju kreteni sa radom od 17 do 19.

doduse, onda cu izvuci matorima kola.. kao duva vetar, ovoono... :P

osim toga, krljam sistem ovim Mechanicom, i kao on radi i radi i radi, a ja nista ne primecujem, i nista ne primecujem, i nista ne primecujem...

btw, ima li leba od njega uopste ? [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Danas sam se prvi put ove godine na vreme probudila za faks i nisam trcala, kasnila ili sta god. Ponosim se... A s obzirom da sam jos uvek bila cirke kad sam legla... weeeeee...

Posle faksa bila na treningu i sada me sve boli...kmek. Jadna moja guza i nogice...

signatura.jpg

_malimjau.

LOL za garfilda...

inace bio u skoli...smaranje...trebad a ucim matu sad...

u subotu bio kod ortaka na 18...kaaaaako mi je bilo do jaja...odshrafio sma se od piva,ali ne "ne znam sta sam radio,pricali su mi" nego onako da mi bude do jaja...

Edited by ep1c

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Nisam mogao da palim na noodle-ov humanitarni cert...tako da sam malo gledao preko tv-a...sve je bilo ok,dosta ljudi,noodle-a su stalno snimali...

a malo sam i gledao na vaisat explorer kanalu dokumentarac star otprilike 4-5 godina kada se na isti dan igrao derbi Boka-River i Lacio-Roma...pa kao price o bokinim i lacievim tifozima...bruka koje tuche...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...