Rancid Blade Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Molio bih samo ove zaludjenike koji gotive epsku fantastiku da ne preteruju,nista licno,mrzim epsku fatastiku. Moja omiljena knjiga je ALHEMICAR-Paulo Koeljo Cool je,naizgled jednostavo pisanje,a u sustini sve je metaforicno. Definitivno procitajte Moj mozak: Glupi filozof!!! ''paulo koeljo,procitajte'' mrs bre, CRVENI BAN JE KEVA Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 clive barker - imajica Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Majstor i Margarita - Mihail Bulgakov Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Pol Vinsent - Slobodan Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 ana karenjina i karamazovi od tolstojevskog mada sam premalo knjiga pročitao da bih dao neki sud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Gradimir Stojkovic - Hajduk u Beogradu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Hyperion - Dan Simons Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Molio bih samo ove zaludjenike koji gotive epsku fantastiku da ne preteruju,nista licno,mrzim epsku fatastiku.pa brate mrzi ti sta hoces,ali ostavi one koje vole nesto sto ti negotivis da iskenjaju o tome...nije fora...topic omiljena knjiga,a nema smaranja sa epskom fantastikom,gospdaru,idt...gde to ima:)))))))))))))))))?! naravno Gospodar je meni zakon knjiga!(samo nemojte da mi pricate kako je sad to svima omiljena,bla,bla,bla to me nezanima!!!) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Robert Jordan - Wheel of time (ne zato sto je neki mega kvalitet (A mislim da jeste) nego zbog nekih sentimentalnih razloga) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 (edited) pa brate mrzi ti sta hoces,ali ostavi one koje vole nesto sto ti negotivis da iskenjaju o tome...nije fora...topic omiljena knjiga,a nema smaranja sa epskom fantastikom,gospdaru,idt...gde to ima:)))))))))))))))))?! naravno Gospodar je meni zakon knjiga!(samo nemojte da mi pricate kako je sad to svima omiljena,bla,bla,bla to me nezanima!!!) ← DUDE,pogresno si shvatio,stavi sta hoces,nemam nista protiv,samo znam neke druge forume,na kojima sam postavljao ovaj topic,na kraju su se pretvorili u rasprave o oluji maceva,ili gospodarima,ili sta ti ja znam,to je sve,nema ljutis? A da,ne gotivim epsku fantastiku,samo iz 1 razloga-borba,kako ce on recima da opise bitku ili dvoboj,mislim naravno da moze ali je bljutavo,to je po meni za strip,za animu,za film,a ne za knjigu Edited November 8, 2005 by Rancid Blade Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Akademija - Isaac Asimov Majstor i Margarita - Bulgakov Bela garda - Bulgakov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Gradimir Stojkovic - Hajduk u Beogradu :P ← Ladno sam je juche prochitao :) Nemam omiljenu knjigu, mada sam Orlovi Rano Lete prochitao 30 puta dok sam bio klinac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 (edited) ana karenjina i karamazovi od tolstojevskog mada sam premalo knjiga pročitao da bih dao neki sud ← Svaka cast,mnogi kazu da nisi procitao nijednu knjigu dok ne procitas nekog Rusa, oni pisu do jaja teske knjige Edited November 8, 2005 by Rancid Blade Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 (edited) Faust-Gete @off topic ne znam zashto, nikad nisam iskreno ni razmishljao o tome, ali meni se Koeljo uopshte ne svidja, iako je Alhemichar prva da kazhem "ozbiljnija" knjiga koju sam prochitao... i koja mi se prvi put iskreno svidela, mada tad sam bio 6 razred osnovne :) Edited November 8, 2005 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Ladno sam je juche prochitao :) Nemam omiljenu knjigu, mada sam Orlovi Rano Lete prochitao 30 puta dok sam bio klinac :) ← Aj reci da nije najjacha knjiga ikada , znaci znam je napamet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 A da,ne gotivim epsku fantastiku,samo iz 1 razloga-borba,kako ce on recima da opise bitku ili dvoboj,mislim naravno da moze ali je bljutavo,to je po meni za strip,za animu,za film,a ne za knjiguhe,he,a meni je bas to super...kada se opisuje ogromna borba,ili samo neki obican dvoboj nevazno,...alo ok ukusi se razlikuju... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Koeljo je u najboljem slučaju sme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Herman Hese - Demijan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Hese - Stepski vuk Kastaneda - Ucxenje Don Huana i ostatak serijala ;) Daglas - Vodicx... Selindzxer - devet pricxa Kishon - Josx malo pa istina ... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 ana karenjina ← Daj bre,nisi valjda ozbiljan...;)? Hyperion - Dan Simons ← E bas ga cita trenutno moj ortak i ono isto mi daje toplu preporku [quote name='Ivan Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 potpuno sam ozbiljan za karenjinu, a o ukusima ne vredi raspravljati.. ali recimo da se slažem da je alhemičar krajnje prosečna knjiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 koliko nacitanih na ovom forumu... ko bi rekao? Tolstoj - Ivan Grozni Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Daj bre,nisi valjda ozbiljan...;)? E bas ga cita trenutno moj ortak i ono isto mi daje toplu preporku Jebote,Ivane ne znam kako mozes to da kazes,koliko god ga mrzeo,Alhemicar je fenomenalna knjiga... E vidi se da covek zna znanje :))) Kod Stepskog vuka procitas samo deo za ludake i to ti dovoljno ;))) a od Selindzera definitivno Lovac u Razi,jedan jedini neponovljivi ;)) E a Kishona sam svasta procitao,ali ovo nisam,ali Nista bez kavijara,Nije fer Abrahame su me odusevljavale... ← Josx malo pa istina ti je zbirka svih njegovih satira, inacxe interesantan podatak za ovog pisca jeste to da je najprodavaniji od svih zemalja na Svetu bio u SFRJ gde su mu knjige bile reizdavane npr. naleteo sam na peto izdanje knjige koju sam naveo i "josx malo pa istina" mislim da je posvecena iskljucxivo staroj Jugi ;) "samo za ludake" je naravno vrh a "lovca u zxitu" nisam namerno naveo jer je ipak za mladji uzrast, ali je jebeno dobar, naravno preporucxujem knjigu sa hrvatskim prevodom...pre svega zato sxto sav Koldenov sarkazam mnogo bolje zvucxi, nesxto kao i Alan Ford ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Jebote,Ivane ne znam kako mozes to da kazes,koliko god ga mrzeo,Alhemicar je fenomenalna knjiga...← Brate, nemamo ista merila. A i da imamo, ozbiljno bih se zapitao, da li treba dobrom da smatram istu knjigu, kao i lik koji postuje "ja i moj mozak" fore... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 clive barker - imajica ← odavno zelim da prochitam nesho od barkera(od kada sam prvi put igrao undying) ali ne znam sha. filmovi radjeni po njegovim knjigama me bash i nisu odushevili. mozesh li mi nesho preporuchiti uz kratji opis(nisha u vezi radnje vetj vishe tvojih utisaka, kakva je atmosfera i slichno) kao sho reche ivan_ nisam prochitao nesho preterano knjiga da bi moj sud imao bilo kakvu teznu(jbg. vreme televizije, igrica i stripova) ali silmarilion je knjiga koju bih najradije prochitao ponovo Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts