millanče Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Ortak mi je pre par dana doneo njegov hard, pa sam prebacio gomilu muzike, ali nema sanse da sve preslusavam, pa jos ako se uzme u obzir da meni treba bar 2-3 puta da cujem pesmu, da bih stekao pravo misljenje o njoj, jasno je da mi treba mala pomoc. Dakle, ja cu napisatai imena grupa/izvodjaca, a vi, ako ste slusali te stvari, preporucite mi koje su pesme najbolje, najuspesnije, ili koje se vama extra dopadaju. 1. Alogia 2. Bad Copy (kakvi su to kraljevi:-) 3. Black Sabbath 4. Covenant 5. Death 6. Edo Majka 7. Gorgoroth 8. Kiss (jbg, znam jednu:-) 9. Macbeth (ova riba peva nenormalno dobro, provalio sam pesmu The Dark Kiss of My Angel, ako jos nesto valja, obavezno mi preporucite) 10 .Megadeth 11. Ministry 12. Savatage 13. Symphony X 14. Vision Divine (provalio Of Light And Darkness, gimme more:-) Hvala unapred. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Blek Sabat - Paranoid, jel dosta? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Blek Sabat - Paranoid, jel dosta? ← xexex...cale ol' school! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 ma samo slushaj Bad Copy, Black Sabbath i Kiss... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 ja bih ti preporučio da prvo skineš ceo sadržaj topika "klasika", pa onda idi dalje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 1. Alogia........preslusaj sve :D 2. Bad Copy .......isto sve 3. Black Sabbath......sto vise mozes 4. Covenant.....jbg ne znam sta je 5. Death...samo ol skul stvari 6. Edo Majka.....sve 7. Gorgoroth......batali 8. Kiss......ima ok pesama 9. Macbeth.....isto ne znam sta je 10 .Megadeth.......ol skul samo 11. Ministry......mozes i da batalis :D 12. Savatage......onako 13. Symphony X.......sve 14. Vision Divine .......preslusaj po koju evo ja sam ti napisao uposteno sta da radis :D Glupo je da ti neko preporucuje pesme jel se meni recimo svidja Symphony of Destruction dok se mom ortaku recimo ne svidja....zato ti stvarno preporucujem da preslusas sto vise mozes i da sam doneses sud :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 ja bih ti preporučio da prvo skineš ceo sadržaj topika "klasika", pa onda idi dalje.. ← Basx si se navuk`o na klasiku, a? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Moj savet ti je da sacuvas sledece grupice : 1. Alogia 3. Black Sabbath 5. Death 7. Gorgoroth 8. Kiss 10 .Megadeth 11. Ministry [yeahdude] Uzivaj u muzici brate !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 ja bi odatle (da nemam already) uzeo samo megadede... ostalo nije u mom balonu.. i da, naravno kiss i sabbathm cisto iz respecta treba imati te stvari. ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 alogia,sabbath!!!!!!!!! Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Alogia: Bajka, Tonem u san, Igra, Secanje na slike iz sna, Novi dan, Kao snegovi, Metamorfoza, Vreme istine. Death: [iz thrash/death faze:] Infernal Death, Zombie Ritual, Torn to Pieces, Scream Bloody Gore, Beyond the Unholy Grave... [recimo ceo prvi album] [iz prog/death faze:] ceo Symbolic album Megadeth: sve Od Vision Divine imam samo dva albuma tako da ne znam, Symphony X slično, ovo ostalo je manje-vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 brate. sta slusas ti? mislim ovde ima svega i svacega. ? Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 (edited) To shto kaze byp, mada mi delujesh ko svashtojed :) Elem: 4. Covenant.....jbg ne znam sta je - Gothic 10 .Megadeth.......ol skul samo - Letos bio cert u SKC-u, odvalili su 11. Ministry......mozes i da batalis :D - Tate industriala, obavezno Edited November 6, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 (edited) brate. sta slusas ti? mislim ovde ima svega i svacega. ? ← Vidi Edited November 6, 2005 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 od savatagea je dobra ona balada belive.kiss onako,sada su mi nekako smesni:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Basx si se navuk`o na klasiku, a? ← odavno brate, odavno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 6, 2005 Author Report Share Posted November 6, 2005 (edited) brate. sta slusas ti? mislim ovde ima svega i svacega. ? ← jbg, sve, favorizovano metal, i slicno (da se ne upadne u raspravu o muzickim pravcima, please!) Niravana (znam, nije metal!), Metallica, Gunsi su mi sveto trojstvo, a Eda M je slusao ortak i lozio se, pa rek'o da vidim... POENTA je da su ovo grupe za koje sam cuo, i za mnoge smatram da TREBA da znem nesto o njima (Sabbath, Megadeth npr. ) , a ostalo je radoznalost, a vremena je malo da se sve preslusa... EDIT: @ XT3X[C]ha0s i ostali: Ne brisem nista, sve ostaje, samo me interesuje manji izbor ljudi koji su slusali nesto od ovoga-so far, so good... Edited November 6, 2005 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 mrzim alogiu... nekako su mi mnogo smesni.. mislim, svaka njima cast i sve to, lik ima doyaya glas, skolovan and stuff.. ali su mi i dalje mnogo smesni Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Alogia je skroz OK, jedino mi se ne sviđa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Ortak mi je pre par dana doneo njegov hard, pa sam prebacio gomilu muzike, ali nema sanse da sve preslusavam, pa jos ako se uzme u obzir da meni treba bar 2-3 puta da cujem pesmu, da bih stekao pravo misljenje o njoj, jasno je da mi treba mala pomoc. Dakle, ja cu napisatai imena grupa/izvodjaca, a vi, ako ste slusali te stvari, preporucite mi koje su pesme najbolje, najuspesnije, ili koje se vama extra dopadaju. 1. Alogia 2. Bad Copy (kakvi su to kraljevi:-) 3. Black Sabbath 4. Covenant 5. Death 6. Edo Majka 7. Gorgoroth 8. Kiss (jbg, znam jednu:-) 9. Macbeth (ova riba peva nenormalno dobro, provalio sam pesmu The Dark Kiss of My Angel, ako jos nesto valja, obavezno mi preporucite) 10 .Megadeth 11. Ministry 12. Savatage 13. Symphony X 14. Vision Divine (provalio Of Light And Darkness, gimme more:-) Hvala unapred. ← Evo liste shta ti preporuchijem: 1. Alogia - Samson, Bajka 2. Black Sabbath - Paranoid, Iron Man 3. Death - Philosopher, Crystal Mountain, Spiritual Healing, Painkiller (Judas Priest cover) 4. Gorgoroth ZAOBIDJI!!! 5. Megadeth - Rattlehead, Symphny Of Destruction, Countdown To Extinction Toliko od mene Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 mrzim alogiu... nekako su mi mnogo smesni.. mislim, svaka njima cast i sve to, lik ima doyaya glas, skolovan and stuff.. ali su mi i dalje mnogo smesni nemoj brate nevalja ti to...mislim taj hejt prema nasem najboljem bendu:):):) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 (edited) slusaj Sabath - iron man , paranoid , kiss- i was made for loving you , badcopy&edo ostalo Edited November 8, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 covenant-preslushaj sve Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Covenant - Jihad (...twisted hands of faith...) ovu stvar bar preslushaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts