Jump to content

Partizan Euroleague

Formica

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne diraj Iztoka, nije on kriv, krive su nashe draft nade :)

e to volim...

samo neka uporede Luku i Tripka sa Manchinelijem i Bellinelijem...

sve ce vam biti jasno...

"draft nade" - bolje bih ja bio pozicioniran da sam nastavio da treniram...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

haha,Shuput,covek sam na sutu za 3 i promasi celu jebenu konstrukciju,pa covece,za sta si ti placen...a da ne pricam kad je usao na onaj ulaz minut pre kraja i takodje promasi konstrukciju celu celcatu ;)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Jebi ga, Shuput je igrach sa jednom stvari koju zna da uradi-da ugura protivnika pod kosh i polozi :) Mislim da ce nam u tekmama domace lige kada bude uzeo Lukino, a Lonchar (ako ne umre do tada) Tripkovo mesto biti sasvim koristan...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

dakle veceras na Real... imajuci u vidu da ce Rakoch da se popali chim vidi crno-beli dres mislim da ce da nas isprmpachi onako krvnichi... :)) Ko ce kome ako nece svoj svome...

Dakle 300 dindzi karta... svima preporucujem da dodju jer mislim da ce biti lepo veceras u Pioniru

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

Evo stizem sa tekme...

Bilo je ODLICNO! I pored poraza...

Znachi likovi sa Juga koji su stavili transparent "Rodio se Vuk nek se cuje Huk" ili tako nesto su koma... ono verovatno neko od njih odbio sina pa onda se slikaju tamo - show!

Pre tekme neki lik je uleteo na teren i poceo da se pozdravlja sa Duletom i kompanijom.

Onda klima izgleda nije radila tako da je bilo 50 stepeni u hali, ne znam za ostale koji su bili ali ja sam iznemogao... bejah na Zapadu[Zvezdina strana] i celu tekmu sam se drao sa one sipke... i ono kad krene serija Reala onda stanem malo da se odmorim i tek tada osetim koliko sam umoran... Ni sam ne znam kako sam stigao do kuce.

Ono pevanje na kraju je TOP! Znachi genijano stvarno... Posebno pesma na kraju "Aleeeeeeee, part. lea aleeeeeeeeeee, part. lea aleeeeeeeeeee, Grobari s' tobom sve do pobede!!" Tri bubnja su davala fantastican ton navijanju... zaista nezaboravno

Shto se pak tiche igre, pa ono mislim da nismo mogli bolje... Jbg ne shvatam podrsku sudija ekipa koja bi nas dobila i da su sudije protiv njih... Interesantan je sudija sa brojem 2 na ledjima[protjelavi]... ali na trenutke mi je doslo da skocim sa one sipke od besa... ali Ok, onaj skakavac {Gelalbal} je neprevazidjen... ima 2m duge noge i Bogdanovic je razumljivo izgbio mnooogo duela sa njim.

Bullock, posebna prica, nadchovek, majstor, kosarkaski genije... lik pogadja sve. Jedno 3-4 suta smo uspeli da ga zaustavimo medjutim trojka preko Perovica i kos sa poludistance iz koraka mi je rekao da je sve shto sam naveo na pocetku ovog pasusa tacno...

Na kraju aplauzi za Real, bis nasih kosarkasa, navijanje - svaka cast... iako sutra imam math, fiziku i info kontrolni nije mi zao shto nisam nista od toga naucio da bih otisao na ovakvu tekmu...

Aj odo' da ucim... [:D]

Imash par chudnih zapazanja :)

Bullock je sjajan igrach, sam je drazo tim u igri juche, ali mnogo slabiji shuter od njega bi bez problema ubacivao trojke kada uradi obichnu promenu, a Tripko (koji se sve vreme udaljava i skoro mu daje shut za 3) padne...

A drugo, imali otprilike 4 defanzivna skoka i 2 trojke, pa shta da trazimo na toj tekmi?

btw Pionir je imao tu chast da sinoc ugosti i eminentne chlanove rur foruma-lexa i azdaju... :D

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Bullock je sjajan igrach, sam je drazo tim u igri juche, ali mnogo slabiji shuter od njega bi bez problema ubacivao trojke kada uradi obichnu promenu, a Tripko (koji se sve vreme udaljava i skoro mu daje shut za 3) padne...

ah nije to bash tako kako ti kazes....

ja gledam sebe kad igram basket... pa ti skochi igrac koji je 10cm visi od tebe kad sutiras za 3 poena pa se zbunis i budes primoran da promenis sut... a sad vidi visinsku razliku izmedju Koste i Louisa i sve ce ti biti jasno jer je upravo Bullock pogodio trojku kada se lomila utakmica preko naseg balvana...

Haha, nisam znao da si ti profesionalni kosharkash, pa se poredish sa Bullockom i ostalima :D

pa ovaj trebao sam da budem [:D] ali povreda je ucinila svoje...

Jao Boze koliko si nekada kratkovid, kazem da meni skoci igrac od 10cm visi od mene pa se zbunim... e sad on koji je profi kosarkas e njemu skoci igrac koji je pola metra visi... svako svoj kalibar ali ishod je isti (nadam se da sam ti otvorio oci)

dobro mozda je glup primer ali razmisli malo koja je verovatnoca da play pogodi preko centra od 2,17 trojku? Mnooooogo mala, tako da ona tvoja "Tripko is guilty" pada u vodu...

Edited by Formica

Svakako ne ulazim ni u kakve rasprave sa tobom, znamo kako to ide iz ranijeg iskustva... :D

pa i oko gluposti smo zapoceli pricu...

nego prokomentarisi nesto sa tekme... ono bio si pa malo prenesi svoje utiske... isto vazi i za Lex-a :))

Nego Luka je imao cini mi se index -2 :)

Edited by Formica

Lexov glavni utisak je da smo imali tu srecu da misha tumbas celo drugo poluvreme sedi na stepenicama do nas... Azdaja i ja smo imali najvishe srece, bili smo mu najblizi :) Red bi bio da se i zahvale shto su doshli u 20.40 u halu, a sedeli su na najboljim mestima u istoj :D

Super atmosfera i sve to, ali nesumnjivo manje ljudi nego na mechu sa Ortezom...

Uspeli smo da ostvarimo i prvu uspeshnu akciju koja nije pick'n'roll ove sezone (verovatno u svim takmichenjima, ne samo u euroligi), Kosta je to zavrshio zakucavanjem...

Ja odavno pricham da nam je Luka (ne reachunajuci ove koji su tu samo da popunjavaju roster, tipa Novica ili Borovnjak) najbeskorisniji i najgori igrach...

Edited by Bartuc

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

To sto sude patrizanu ovde kod kuce u domacoj ligi u euroligi ne prolazi i zato partizan gubi!

Bravo majstore... Lepo je shto se trudish, ali batali pracenje kosharke, gubi vreme na neshto drugo...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

To sto sude patrizanu ovde kod kuce u domacoj ligi u euroligi ne prolazi i zato partizan gubi!

jedna stvar koju sam naucio od ovog Bartuca je da se u ovakve polemike ne ulazi...da nije njega sada bih se raspisao i podigao sebi pritisak... :))

ali ovako je bolje:

[dance2]