Therion Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Moj bozhe1! Zashto ostavljash u zhivotu tog retarda koji je smislio tu retardiranu emisiju!!!! elem, rech je o "Date my mom"drugim rechima, o anorexichnim americhkim babama sa protezama, mindjushama u naboranom pupku, silikonima uradjenim sa 50+ godina, 5 + zatezanja lica i sl. Slicno je room REJDERSIMA, samo shto umesto po sobi, partner se bira po kevi... bolesno, nishta drugo!!!! [:(!] [:(!] Ladno lik vodi kevu po kafitjima i kao, prichaj mi o svojoj ktjerci 0.o, jednom sam imao nesretju da vidim kako je taj lik pitao jednu kevu da ga namazhe losionom!!! o.O toliko isfolirano, toliko nameshteno!!! recituju, svaki put ista rechenica, samo druga imena!!!! [:(!] Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 ma daj to sam i ja bas neki dan komentarisao sa drugarima! Ali komentar jede mame moja cerka je izgubila nevinost sa 13 godina a njena nevinost je bila rodjendanski poklon njenom 16 godisnjem decku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 ma daj to sam i ja bas neki dan komentarisao sa drugarima! Ali komentar jede mame moja cerka je izgubila nevinost sa 13 godina a njena nevinost je bila rodjendanski poklon njenom 16 godisnjem decku! ← o moj bozhe!!!! jadno!! verovatno se ponosi na svoju "ktjerkicu"!!! i kako ona to uopshte zna, ova se verovatno sva sretjna doshla hvaliti sutradan kevi kako joj je ovaj svrshio po licu!!! pa joj je ova za nagradu qpila kola!! mrzim ih!!! Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Sve je to namešteno,bolesnici jedni američki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 najbolesnije..... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Debilizam... Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 gde gledate to? Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Uzasavam se svih tih MTV fora. Jedino cool mi je bila Xibitova emisija Pimp my ride. Nazalost, dobio sam Adriju na kojoj ne pustaju to (makar ja nikad nisam uhvatio). A veliki sam fan tuning & stylinga... Quote Never underestimate the predictability of stupidity! 'Ajde mala bubice, vreme je za pesmicuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=32172 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 OMG... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 (edited) ali vechito "bljak" je tu!!! :D Edited November 4, 2005 by Therion Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 puštaju pimp my ride na adriji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 mislis "nabudzi mi masinu" ili tako nesto... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 pravo pitanje je zashto je to iko od vas i zeleo da pogleda? baciti 5 sekndi na emisiju sa imenom "date my mom?" i to josh u produkciji mtv-a je gore od mog dnevnog desetosatnog igranja wowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 puštaju pimp my ride na adriji..jel gelda neko pimp my whatever. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Ivane, jel' znas kada pustaju Pimp My Ride? Quote Never underestimate the predictability of stupidity! 'Ajde mala bubice, vreme je za pesmicuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 jel gelda neko pimp my whatever. ← sranje,isto ko i "pimp my fahraid" (ako se ovako piše) sve glupe modifikacije originala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Ivane, jel' znas kada pustaju Pimp My Ride? ← http://www.mtvadria.com/program.sr.py mislim, da to pomognem, pošto nemamo isti internet.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 date Ur Mom??? XD meni je odvratna emisija ,... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts