unknwn Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 (edited) . Edited October 28 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 pa shta je sa servisom kod koga je imao garanciju? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 vidi u bg elektroniku, oni popravljaju sve i svashta i skroz su korisni a imaju mini servis u bulevaru, broj 38, a mega servis je kod ofka stadoina Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 jbt spu na tom avataru izgledash kao chovek slon;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 prosto da poludish koliko su serviseri bezobrazni, i to nije sluchaj samo kod aparata. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 pa nisu oni bezobrazni jebi ga taj ekran ti kosta 50e isporuka je 30e i ugradnja 20e ali u principu sva danasnja tehnika je pravljena po principu ako se pokvari kupuj novo a ne popravljaj staro Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 brate ovi traze sto eura, a 200 kosta nov aparat :P Kao sto sam ti rekao na RHHu, vecina domacih racunarskih firmi vrsi popravku ekrana za digitalne fotoaparate. Dobijes ekran, a neverovatno, za istu cenu popravke prati ga i ostatak novog fotoaparata, valjda da imas za delove :P :) Da podsetim, meni je baja za popravku ploche na lap topu starom dve godine trazhio 750 evra, u ovlascenom Dell servisu. 600 evra kosta danasnji ekvivalent tom laptopu, nov, sa tri godine garancije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Ma brate, jel ima negde servis, nemoj me jebati :) ← Jel to fazon "drugaru malo krcnuo al on to jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 pa nisu oni bezobrazni jebi ga taj ekran ti kosta 50e isporuka je 30e i ugradnja 20ecustomercare je nesho o chemu svaka kompanija u svetu vodi rachuna.kod nas naravno distributere, koji bi trebalo da obezbede ovakvu podrshku, zabole kurac.isporuka ne moze da koshta 30evra jer sve stize u paketu sa aparatima.primer kako to drugi rade:znachi buraz je kupio neki sto sa stegom koji je pozajmio komshiji koji je naravno uspeo da ga sjebe polomivshi neke ruchice.buraz naravno ode tamo gde je kupio da zameni/uzme/plati druge gde ga naravno napushe.sateran u coshak sedne za komp i napishe mail proizvodjachu iz zajebancije vishe.posle nedelju dana stizhu dva seta ruchica iz nemachke za dz na kucnu adresu.e tako se to radi.kad bi bi strane kompanije znale kakvu podrshku obezbedjuju njihovi distributeri siguran sam da bi pola njih ostalo bez posla. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 fora je sto nasi distibuteri ne nabavljaju robu direktno od "onog tamo" proizvodjaca vec on nekog naseg veceg "komsije" mi smo ipak sitna riba veruj mi znam pouzdano imao sam problem sa canon kamerom i odem u servis i covek mi lepo kaze deo treba da se naruci iz austrije toliko kosta + isporuka + ruke = 80% realne cene kamere mene ne mrzi posaljem kameru kod ortaka u u austiju i izdje me samo cena tog dela ali mnogo manja nego sto mi je reako ovaj baja u servisu ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 (edited) Moje isqustvo sa ruskim ovlashcenim servisom Cannon-a: Desila se nesreca sa foto aparatom (natopio se vodom kada je krov prokishnjavao) i poshto je to firmin aparat odnesemo ga mi u ovlashceni servis poshto je josh bio na garanciji. Oni ga naravno uzmu i kao nema frke nashli smo shta je riknulo, zakazali smo delove, bice to cool. Prodje mesec, zovem ih, nije gotov, delovi josh nisu stigli. Dva meseca, isto. Tri meseca, josh nema delova. Chetiri meseca - lik iz servisa opet kao delovi se izgubili u putu i onda tiho (da ga valjda ne chuju njegovi tamo) kaze da bi trebali da tuzimo servis! S druge strane, kada je meni riknuo Yamaha home theater od strujnog udara, drzali su ga u servisu tri meseca, ali su ga popravili i produzili garanciju za tih tri meseca. Edited November 9, 2005 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 dobro, to jeste neprofesionalno i sve to, ali ni jedan od ta dva kvara standardne garancije ne pokrivaju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts