Jump to content

Zivotna situacija 1


Recommended Posts

Zivotna situacija br 1: Prdnete na javnom mestu (na faxu,skoli basu...) sta raditi?

Opis: Sedim ti ja danas na faxu u amfiteatru,kad najedom nesto zasmrde.Sta to bi?-pitam se ja.Karakteristican miris se sirio i sirio,primecujem da moje kolege primecuju da nesto ovde smrdi,pogledam ortaka do mene,i reknem mu da je neko

opasno prdno.Ne damo se prevariti (takvi smo mi buduci politikolozi),krenemo da njuskamo okolinu,i eto iznenadjenja.Od svih alkosa,neradnika,seljaka,karakteristican miris bese najjaci kod neke ribe ispred nas.BRUKA,mi svi sa facama ko da smo govno progutali,samo ona mirno sedi i pravi se da je sve u redu,kao ne cuje ''joj sto je neko prdno'', ''kako smrdi ovde'' itd.

Ne cuje, a? More,ima da joj dodjem sledeci put i da joj kazem : AaAaAAAA,Kucko

smrdljiva, jesi li sljunak jela???!!!

Pa,ovo je moja I tema na ovom foumu,trudio sam se da bude glupa,pa ocekujem i glupe odgovore,nemojte me razocarati....

Obito.jpg

What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy

Link to comment
Share on other sites

Ja stalno prdim na javnim mestima , fora je da rasiris guzove tako da se ne taru jedan o drugi i samo ispustis bezcujno , to se najbolje radi tako sto sednes na jedan guz a odignes sa na drugi i opusteno.

E ne verujem. Isto i ja radim kada ocu tihomira da pustim. Mada sam sad naucio i bez ruku da ga ispustam. A sto se tice prdenja ja nikad nisam krio da sam prdnuo.

Ja svaki put kada tako prdnem kazem ja se izvinjavam ali moj cale je meni rekao da kada god mi se prdi ja prdim jer to je zdravo ! !

V

Link to comment
Share on other sites

Profesorka je komunista. Ja prakticno nemam dupe koliko sam mrsav pa i ne mogu da pustim glasan prdez, tj moram da se namestam da pustim glasan prdez. To je potpuno odlicno na javnim mestima kada se kreces, tada samo pustis i produzis, malo stisnes dupe da brze odleti. Za sedeci polozaaj sam razvio tehniku: potrebno je mekano sediste, tipa ono u bilo kojim kolima, znaci situacija sa tom ribom otpada, ne verujem da i na bk imaju tapacirane stolice. Ugl, stisnesh noge, sedis bukvalno kao da nemas onu stvar, i maksimalno se zabijes u stolicu. Posto ja ne prdim glasne, samo ga ispustim i ne pomeram se. Fizionomija prdeza je takva da on posle nekog vremena, par desetina sekundi prosto izlapi. Cekao sam ovaj topik citavog zivota izgleda, jako dugo sam zeleo da ovo podelim sa nekim

Edited by nickwood

Ovdashnji

 

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...