Kovach_ Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ajmo ljudi HITNO mi treba gde mogu da skinem sa neta "Cekajuci Godoa" ili da je citam na netu...i nemam nijedan p2p program..ako to treba samo recite koji i bacam se na posao Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 probaj www.rastko.org.yu - mozda ima bar neka interpretacija ... a inace ... u knjizi sede samo ispod nekog drveta i kenjaju kako ce uskoro da se obese ;P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 (edited) Ma znam :)) al treba mi za danas za skolu da povadim neka sranja :))hvala odo da proverim Edit: e jbg nema nista...nema veze vidim ja da cu i danas da zapalim iz skole :)Jos jednom fala Edited November 2, 2005 by Chodah Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 brate iznajmi iz biblioteke...skolske ili neke druge... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 www.titlovi.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ono, da bi knjigu pročitao, i najgorem retardu (pod ovim ne mislim na tebe) ne bi trebalo vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 (edited) istina ja sam je procitao u skoli za veliki odmor! Edited November 2, 2005 by Attila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 "dolazim za 5 minuta" godo Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 brate iznajmi iz biblioteke...skolske ili neke druge... ← pa da sam mogao uzeo bih zar ne :) @Ivan trejdmark Ma procitao sam ja knjigu al su mi trebali citati za neki domaci koji moramo da predamo a knjizevnost mi prvi cas :)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 neshto mi je smeshno kod te knjige, da nije malo pogreshno preveden naslov, "Cekajuci godoa" , a i navodi se da godo znaci bog , znac god = bog, a oni stavili godo :D Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 (edited) Nije to pogre Edited November 2, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 pa mogu i ja da procitam LOTR za sat vremena ali mi nista nece ostati u glavi -.- Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 pa da sam mogao uzeo bih zar ne :) @Ivan trejdmark Ma procitao sam ja knjigu al su mi trebali citati za neki domaci koji moramo da predamo a knjizevnost mi prvi cas :)) ← domaci, koju skolu pohadjas? Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ako tu knjigu ne procitas ostaces duhovno uskracen veoma, knjiga je laka veoma za citanje, inace cak bi se slozio sa onim sto ti je Ivan^tm rekao, mada opet on ga je malo preterao kao i uvek... Knjigu trebas obavezno da procitas jer je fenomenalna a i shvataces sta znaci kad ti neko kaze: "e bate cekas godoa tu"... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 @darijan Fililosku @De1RektOn Po koji put...procitao sam knjigu :)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 E a mislim da bi stvarno trebalo da prochistash knjigu :))) Ebiga morao sam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rimljanin Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ma obavezno da procitas knjigu! Quote Bila je jedna od tri zelje koje sam ikad imao... Founder of Rebels,elite Planetarion crew. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 Pa aj kad je nabavim procitacu Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 čekajući bogoljuba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Боље рећи чекајући Богољуба као човека који ће од Србије направити Америку! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 E bacate mi topic u politiku...a politiku ne volim..ajmo lock posto sam zapalio iz skole danas a za sledeci cas cu imati uradjen domaci :)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 (edited) Ahahaha, opet nisi ishao u shkolu...idiote. Pa shta da kazem caletu, da stavi 3 nedelje na opravdanje i da napishe da si bio u komi, poshto kapiram da svaka bolest prolazi za 3 nedelje...btw, dobicesh isto uskoro. Edited November 2, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 Ma meni treba za one 2 nedelje...a ovo cu sam da sredim..valjda :)) jebote ljudi koji se voze preko zelenog venca su videli skolu vishe nego ja ove godine :)) ne znam sta mi je al mi se jednostavno ne da da odem...i pre nego sto neko pocne da se pravi pametan nisam neki tamo pajser koji se jedva izvlaci..vrlo dobar sam ucenik sa namerom da budem odlican ove godine Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 pa mogu i ja da procitam LOTR za sat vremena ali mi nista nece ostati u glavi -.- ← ih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 linak evo ako ti jos znaci:)) meni nesto baguje ali valjda ce hteti da ti otvori... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts