ch1zra Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 znam da se zove manga, ali menga me podseca na izraz za zenin ciklus kad zena KRVari i to do jaja zvuci. sve sto ima veze sa zenama mi je do jaja, pa cakĀ i to * prajsles uistinu... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 (edited) vecina ljudi sere o necemu o cemu nema pojma. zamisli kada bi svi pricali samo o onome o cemu znamo (i definisi taj pojam znati nesto o necemu). dosli smo svi na rur da se razonodimo, smejemo tudjim komentarima, da razmenjujemo misljenja i da se manje/vise prepiremo (sto bakuta kaze moja) i ako sam ja uvredio tvoj ego time sto ne volim menge crtane onda IZVINI OD SVEG SRCA nisam hteo da ti diram crtane. ā znaci kako si me pwnovao nemam reci...evo cutim od sada posto me sramota da se raspravljam sa takvom osobom Edited November 4, 2005 by Chodah Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 najgori avatar i signa ep1c iceqov ryu iritira statorov avatar me takodje iritira poshto se ne uklapa dobro sa pozadinom, ali je inache dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 slazem se sa zelenim, manga avatari su nekako bezveze, vecina ni ne zna ko je na tim slikama a jos manje sta ti avatari znace.. da li znash odakle je tvoj avatar? btw sve, sve ali wTf je ghost in the shell? ali svi ti crtani su ipak crtani izmisljeni nerealni samim tim za decu. bolje onda gledati gospodar prstenova jbt. tako neshto bi ochekivao od moje keve da kazhe, ili nekog komshije pandura.. Necu da se svadjam i osporavam tvoje mishljenje, ali nazivati neshto dechjim samo zato shto su likovi crtani/radjeni 3d animacijom je stvarno glupo. meni lichno je anime bolji od filma, jer je svaki lik stvoren samo za taj anime, i mnogo manje se osecaju ogranichenja budzeta, samim tim scenarista i rezhiser imaju mnogo vecu slobodu od holivudskih kolega. Shto se tiche komentara za dechje, josh treba da vidim film koji ce po kompleksnosti i tezhini biti ravan jednom 'Kousetsu Hyaku Monogatari' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 znaci kako si me pwnovao nemam reci...evo cutim od sada posto me sramota da se raspravljam sa takvom osobom ā znam, moj alterego pwnuje sve redom Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 najgori avatar i signa ep1c ā to zbog Zvezde? Quote Novi forum smrdi Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 da, naravno. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 to zbog Zvezde? ā ma ko im je kriv sto su ih zajebali dok su bili mali. zvezda pwnzor Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 heh jedini avatar koji pamtim je onaj cyrin(valjda) gde neka zena udara glavom u cesmu,glavom u cesmu, glavom u cesmu, glavom u cesmu, glavom u cesmu, glavom u cesmu, glavom u cesmu, glavom u cesmu, glavom u cesmu, glavom u cesmu, glavom u cesmu, glavom u cesmu, glavom u cesmu, glavom u cesmu, glavom u cesmu, glavom u cesmu, glavom u cesmu, glavom u cesmu ^^ itd ā sluchajno sam izbrisao folder sa tim kul avatarima pa ga trazim vetj duze vreme mada mislim da sam se setio 'dje sam ga nasho'. ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 pa aj nek jos neko kaze da je Hellsing , Naruto , Ghost in the shell za decu pa napucacu ga u usta sa zapaljenim chekitjem... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 pa aj nek jos neko kaze da je Hellsing , Naruto , Ghost in the shell za decu pa napucacu ga u usta sa zapaljenim chekitjem... ā A ja cu ga karati motornom testerom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 znam, moj alterego pwnuje sve redom ā tvoj warn level, pogotovo Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 ja skazija nisam nikad i nigde pomeno... so... ā Nisam govorio o tebi, to je deo razgovora dve budale iz jednog beogradskog autobusa: - "E brate, idemo na Skozija" - "Majmune, nije Skozi nego Skazi" - "Svejedno, to je najbolji tehno koji postoji" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Ajoj koje prsotine...ili joÅ” bolje kada sam sluÅ”ao neke pecaroÅ”e u busu kako priÄaju o pimp my ride...koma Quote Ā Ā Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 internet je cudo. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 @Lucky: ne chituj!! :) @Ivan_: picked:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 <- cornuo sam ovaj sa jednog foruma, bas mi se svideo ... bolest 100% Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 <- cornuo sam ovaj sa jednog foruma, bas mi se svideo ... bolest 100% ā auuuuu brate...loÅ”e mi je.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts