urgh Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 bla...smara me da hejtujem vishe.shta cesh da radish kada josh par ljudi bude pisalo cirilicom?mislim, shta je sledece na redu? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 (edited) По зна који пут, сморили сте више, горе него ја вас: - Пишем како пишем због себе не због других - Пишите како хоћете, којим год писмом и нека буде српски, француски, енглески или немачки ако бисте да и ја то читам. - Нека цео форум пише ћирилицом, у реду је, нећу прећи на латиницу само да бих се разликовао. Свиђа ми се овако и тачка. Тада се само нећу разликовати толко, али ћу бити први и даље... или барем међу првима... - Ако немате ништа конструктивно да кажете, ћутите. - Вратите се у основну школу, реченице се почињу великим словима, без обзира којим писмом се пише. Ако си неписмен, а јеси, не оглашавај се. Мене боли глава од неписмености и од "lol", "ownez" и "powned" постова па не серем. Нервира ме "атачовање", "принтање" и "сејвовање" па ником не седим за вратом због тога. Дакле, ако немате шта да додате, осим броја постова испод аватара, тишина! Ова тема је и онако била намењена превасходно администраторима као сугестија и ништа више. Било би лепо да се закључа. Довољно је речено.... Edited November 4, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 za nekoga ko pishe cirilicu 10 dana poprilichno si smeshan. btw.daleko od toga da si prvi. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Jak ti motiv, ako si samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 samo jedno pitanje, nije hejt.. što ne promeniš nick u nešto na srpskom.. preljubazni možda? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 (edited) Zato shto onda ne moze da stavi "1" umesti "и". A to onda nije 1337. edit: Odnosmo moze da stavi, ali svejedno nije vishe 1337. :) Edited November 4, 2005 by Dreadnought Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 a sto matorac zavlaci!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 (edited) Evo priznajem da ste mnogo jaki, zajebao sam se. Ajde ja ću od sada da se igram striknto po pravilima va Edited November 4, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 1337 tj leet odnosno elite :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Evo priznajem da ste mnogo jaki, zajebao sam se. Ajde ja ću od sada da se igram striknto po pravilima va Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 Ne mogu da se raspravljam oko iste stvari stalno sa istim zaludnicima. Lak Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 lol ownez powned !!! ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 lol ownez powned !!! ... ← Nemoj i ti sada... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 samo jedno pitanje, nije hejt.. što ne promeniš nick u nešto na srpskom.. preljubazni možda? :) kolega, mnogo si jak:) jel ovo neka nova tehnika hejta? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 ne brate, stvarno sam ga pitao.. mislim, nekako mi nije išlo da se busa (opet u nenegativnom smislu) srpstvom s jedne strane, a s druge strane ima leet haxor engleski nadimak.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Uzgred, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 kada svi pisemo latinicom sto ti pises cirilicom... mozak mi se baguje Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 kada svi pisemo latinicom sto ti pises cirilicom... mozak mi se baguje Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 A Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 zar se nismo ranije dogovorili da je sluzbeno pismo latinica? vidim onaj problem sa operom josh nije reshen!!! arghhhhh:) ← jedna od retkih prilika da citiram samog sebe:) da li ovo shto je trenutno stvar sa operom reshena znachi da je neko skontao u chemu je problem ili mozemo da ochekujemo da ce se sve opet vratiti u "normalu":) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 ja taj problem sa operom nikad nisam imao, bolje se seti šta si ti menjao na svom kompu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 pitao sam i lakija pre nedelju dve, izgleda da nisam bio jedini sa tim problemom. mada jesam updejtovao firewall...hmmmm:/ Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 ako je firewall koji blokira reklame, stavi rur u izuzetke pa vidi kako radi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 da li ovo shto je trenutno stvar sa operom reshena znachi da je neko skontao u chemu je problem ili mozemo da ochekujemo da ce se sve opet vratiti u "normalu":) Zoolok mi se pre nekog vremena javio sa istim problemom kao i ti, i vas dvojica ste bili jedini (sto ne znaci da ste ukupno jedini). On se posle toga vise nije javio, pa je moguce da je problem iscezao kao i kod tebe. S obzirom da mi nismo nista menjali, ko bi ga znao sta je uzrok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 mozda ljudi jednostavno misle da je to namerno stavljeno:)) kao shto sam rekao za sada je opet sve ok,a dokle ce biti videcemo.jedien dve stvari koje su se desile od kako je sve vraceno u normalu su instalaciaj tj updejt firewala i pad foruma.shta je pravi uzrok problemu vreme ce pokazati. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts