Jump to content

Povodom hejta

Recommended Posts

I kad smo vec tu,kakva je to famozna prica obudzenu postova?Mislim,jel' se dobije nesto sa odredjenim brojem,kao na onim sajtovima za download muzike-nije mi to jasno?Ko bi imao razlog da ovde budzi postove,eto,ja,naprimer,postujem samo kad imam sta da kazem,kao sad,a ovo sve bi se moglo reci u 10-20 postova...

Pa pazi , kao sto u drustvu onaj sa najvecom kitom je najveci macan , tako i na forumu onaj sa najvishe postova je najkul , razumesh? Takav je zivot.

Recimo smuvash se sa ribom i kad te pita koliko postova imash na RUR-u , ti kazes 300 i odma te ostavi.

Edited by Longleyy

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Recimo smuvash se sa ribom i kad te pita koliko postova imash na RUR-u , ti kazes 300 i odma te ostavi.

hahahaha, ako me to ne pita nishta nece da me pita... :))

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

nja. brisite ovo.

Edited by dvnityCker

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ma skontao sam odma kad sam postovao, imam predrasude o longley-u iz foruma muzika pa nisam puno razmisljao :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Nisam siguran da bih mogao da dodam jos nesto na ovo ... zar je vama stvarno bolje da nemate warn i ne znate u kojem ste stadijumu pred glavni ban, nego da on postoji? Meni je najmanji problem da to sklonimo, ali nemojte posle da smarate pitanjima "E a kada sam ja to pre toga spamovao, e a kako sam od jednom dobio ban" i tome slicno.

Cinjenica je da se pravilnik nikada nije postovao do tancina, jer nam to nije ni bio glavni cilj, da napravimo dikaturu u kojoj sve ide kako pravilnik kazhe. Cilj je bio da se malo dovede red, sto bi trebalo da se ostvari i putem warna. I nema tu nikakvog macha niti nikome ista iznad glave, ako se ponashate i postujete kako treba.

Nisam siguran da bih mogao da dodam jos nesto na ovo ... zar je vama stvarno bolje da nemate warn i ne znate u kojem ste stadijumu pred glavni ban, nego da on postoji? Meni je najmanji problem da to sklonimo, ali nemojte posle da smarate pitanjima "E a kada sam ja to pre toga spamovao, e a kako sam od jednom dobio ban" i tome slicno.

Cinjenica je da se pravilnik nikada nije postovao do tancina, jer nam to nije ni bio glavni cilj, da napravimo dikaturu u kojoj sve ide kako pravilnik kazhe. Cilj je bio da se malo dovede red, sto bi trebalo da se ostvari i putem warna. I nema tu nikakvog macha niti nikome ista iznad glave, ako se ponashate i postujete kako treba.

ja nisam primetio da je forumom zavladao "kaos" pa da treba da se uvode neke senzacionalne mere...

pre nego shto sam dosao na rur, bese davno, pa sam onda zaboravio pass pa sam se registrovao pod novim nickom, elem pre toga sam bio na forumu gde nema spama, ako imas nesto da kazes imas ako ne... tisina. I tako je sve teklo medjutim onda kada sam stigao na rur sve mi je to bilo chudno[postovi sam jednim smajlijem...] ali nije tesko da se naviknes :))

e sad kada je vec to duboko uzelo traga u korisnicima rur-a vi ste rekli "e sada nema vishe spama, sada cemo drugu pesmu, i "zaposlili" ste jednog admina da izigrava inkviziciju"

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

OK, ali sam opet promasio poentu, sta si zapravo hteo ovim da kazhes?

ah koliko mrzim da se ponavljam...

ok... warn je glupost najjednostavnije... rur smatram veoma liberalnim forumom i sada se pravi zaokret od 180stepeni...

totano nebitno... kad-tad ce se videti kolika je glupost ovaj warn...

Edited by Formica

ja sam za to da warn ostane. i da se poveca na 20% umesto 10% po warnu. kad se dodje do 100% sledi trodnevni ban and so on...

warn je dobra stvar zato sto ce svi ovi koji spamuju i lupaju gluposti kad dodju na 80% dobro da paze sta ce da kazu i urade.

haha ivane pwnovao te lik :D

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

buahahahahahh!!!

sta uradi moj topic!! hehehe

inace, meni je warn sasvim ok, mislim relativno nova je fora i sto ne bi imali u vidu koliko imamo opomena pred iskljucenje??

lakcki, VRati nam warn sistem ispod nickaaaaa..

e da, a sto se ivan ne javlja????

Edited by manager

ok drago mi je da se dosta vas javilo da prokomentarise moj post... :)

Ok, ovako, smatram da ban sistem treba da funkcionise drugacije...

Example:

Ja ostavim idiotski post jednom, izbrise mi se... drugi put ostavi se post medjutim edituje se i napise se "Formica opasno adminima skaces po zivcima svojim ponasanjem...", ja obratim paznju na ponasanje... ako ne obratim i nastavim tako...

BAN... vratim se i ponovo tako BAN i treci put dozivotna...

Pazite svako ima pravo na svoje misljenje... meni je WS glup jer ti non-stop stoji damaklov mac nad glavom da ces pogresiti i napisati nesto pogresno a da ja sedim 3dana i bubam pravila RUR-a i zakone i amandmane mi ne pada na pamet... ne ucim ono shto treba a ne to... no offense za ne koji su to pisali ali to mi je zivotni princip kao shto kad pocnem da igram neku igricu ne ukljucujem prvo tutorial... tako i ovde...

Primer...

imam 10% vec 5 dana... zbog dva komentara koja su mi izbrisana... Kada ce to da se smanji ponovo na 0%? "Kada se popravis"

Od tada nisam ni jedan post ostavio u tom delu... da bi se kao popravio kad ono idalje 10%...

ono seva mi paja... i znam da necu nikada da doguram do 100% ali ipak, zbog drugih ljudi...

Meni i dalje fascinira chinjenica da nikakve radikalne meri nisu preduzete od strane Ivana_...

Apsolutno nema potrebe ... ja smatram da dodatno smaranje posle smaranja ne vodi nicemu. Covek je upozoren, dobio je suspenziju, povecan warn level i samo zato sto je jedan od prvih takvih slucajeva nije zaradio vecu sankciju. I to ne zato sto je bilo ko uvredjen njegovim postom (sta vise, on nije prostacki, kao sto vec rekoh) vec zato sto se po mnogo cemu krsi sa osnovnim pravilima foruma. A morao bih da kazhem da mi je drago sto Ivan nije nista radio vec prepustio stvar meni, ja drzim da se sve da resiti u komunikaciji, ali to ne treba zloupotrebljavati jer isto tako ne smatram da warn i suspendovanje nije dobro, ali krajnje, resenje.

Ja ostavim idiotski post jednom, izbrise mi se... drugi put ostavi se post medjutim edituje se i napise se "Formica opasno adminima skaces po zivcima svojim ponasanjem...", ja obratim paznju na ponasanje... ako ne obratim i nastavim tako...  BAN... vratim se i ponovo tako BAN i treci put dozivotna...

Ja i dalje ne shvatam tvoju poentu, moraces da se ponovis jos jednom, iako to ocigledno ne volis. Ostavis post, izbrise se - 10%, drugi se edituje - 20%, ban - 40%, jos jedan 60% ... i tako se to penje na lestvici. Warn sistem je samo nacin da admin ne drzi u glavi to kada te je banovao a kada nije vec da sve postoji dokumentovano, kako za tebe, tako i za njega.

Pazite svako ima pravo na svoje misljenje... meni je WS glup jer ti non-stop stoji damaklov mac nad glavom da ces pogresiti i napisati nesto pogresno a da ja sedim 3dana i bubam pravila RUR-a i zakone i amandmane mi ne pada na pamet... ne ucim ono shto treba a ne to... no offense za ne koji su to pisali ali to mi je zivotni princip kao shto kad pocnem da igram neku igricu ne ukljucujem prvo tutorial... tako i ovde...

To je citavih 10 recenica koje treba procitati a koje cak ni ne moras da citas ako imas dva grama mozga jer se podrazumevaju, osim mozda eventualno pravila oko velicine avatara i signature.

imam 10% vec 5 dana... zbog dva komentara koja su mi izbrisana... Kada ce to da se smanji ponovo na 0%? "Kada se popravis"

Pa? Mis'im, i u glavi admina ces imati zauvek 10%, pa ces zato i umesto da ti drugi put obrise post, on drugi put editovati post i reci da se ne ponasas primereno ... zato ce te i treci put banovati, jer je zapamtio da si dva puta napravio prekrshaj. A ovako to pamcenje za njega radi forum.