Jump to content

Troll Bridge

banman

Recommended Posts

E sad, ne znam da li ste pratili razvitak ovog projekta, ali mogu Vam reci da je veoma interesantan. Utoliko vishe ako ste obozhavalac Precheta.

Za one koji nisu pratili, nashli se par ludi iz Australije i reshili da naprave next best thing in life. Ali, ali... od kojih para? Pa jednostavno. Ljudi otishli u banku, uzeli kredit (slagacu, ali mislim da je u pitanju 2500$), pokupovali shta su mogli (budget varijanta kupovine filmske opreme), i ajd' na snimanje?

Ali kako vratiti novac? Pa sistem koji je pomalo rizichan ali ipak funkcionishe. U pitanju je sistem donacija, shirom sveta, a za dotichnu donaciju ljudi su dobijali ime u credits sekciji i DVD izdanje kada film izadje.

Za sada, na njihovom sajtu su objavljene slike, obrade, intervjui itd. Film ce veoma verovatno biti blockbuster u svetu kratkih filmova.

Sada sam opazio da su updateovali njihovu verziju trola (da da, sa dijamantskim zubima). Sve u svemu film koji ce biti vredan pazhnje i vremena. Samu prichu mozhete "naci" na netu. Likovi su tipichno Prachetovski: Koen varvarin i porodica trolova sa porodichnim poslom trolovanja ispod mosta.

Sve u svemu projekat koji vredi podrzhati.

Sajt:

Snowgum films

Edited by banman

• 2 weeks later...

Rado, chim dodjem do iole valjanog posla > zbog neshto novca > zbog malo bolje opreme > zbog ljudi bolje rade kada su placeni/stimulisani > trudicu se da neshto i ispadne od cele priche koja je zapochela prodajom motora.

Shto bi bio interesnatan test, videti da li iko od rurovaca tj. forumasha se bavi dotichnom tematikom, pa mozhda i neshto ispadne...

Tipa svi znaju po neshto > u kazan > film.

E sad znam da si i ovako preopterecen Lucky, ali, ali ako si voljan i imash malo vremena i ideje kako bi se mogli locirati ljudi... pa da padne neka kolaboracija tipa kao za SW: Revelations.