Guest account 5 Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Svaka cast momcima !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 juju sta mu je ovaj ghost decko pocinio svaka cast :)) mora paladin drugi vs toga :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Ghoste stvarno si skiller :D Svaka chast, ortak koji redovno gleda tvoje replaye smarao me da pogledam neki i ajde reko' taman sad da vidim... i za sve je u pravu... E dok sam gledao onu drugu partiju... ja verujem da si chist igrach i sve to, ali neznam nikog ko ne bi pomislio da je ono bio maphack :) Verujem da je to sve iskustvo, skill i sve shto ide uz to, ali onoliko creepjackova u tako malo vremena nisam video ni na jednom replayu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 oh yeah! 4gl.w3 osvaja wpl,mi osvajamo emi-nema sta! 4gl ftw gj m8s ... i naravno,glupi sharky proda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 ma Mare je sedeo do Ghosta i pokazivao mu ekran...kao da svi to ne znamo... ^^ valjda cete sabiti one australijance...samo se pazite Gladea i ne dajte mu Undeada jer jer masterovao NE>UD mu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 (edited) Ghoste stvarno si skiller :D Svaka chast, ortak koji redovno gleda tvoje replaye smarao me da pogledam neki i ajde reko' taman sad da vidim... i za sve je u pravu... E dok sam gledao onu drugu partiju... ja verujem da si chist igrach i sve to, ali neznam nikog ko ne bi pomislio da je ono bio maphack :) Verujem da je to sve iskustvo, skill i sve shto ide uz to, ali onoliko creepjackova u tako malo vremena nisam video ni na jednom replayu :) ← naucicesh da citash protivnika ko knjigu jedan dan... igram protiv 20 humana i svih tih 20 humana ima isti creeping proces, a u prvoj partiji sam se izretardirao svetski, izasla mi 2 tenka a nisu imali unapredjen vatromet, tu mi zaginuo papagaj i 2 grifona, ja se smorio ko zmaj, kao kupio orb mk-u i onda se drndali pola sata ispred moje baze... Edited October 30, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 ma Mare je sedeo do Ghosta i pokazivao mu ekran...kao da svi to ne znamo... ^^ ← ma nije mare bio tu, bili su fata i xzar, samo sto nije bilo slobodnih mashina, gad dem. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 ghost sabija na skill...... btw GJ guys.....^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Gj svima, odo ja da vezhbam sada da se ono moje ubuduce ne bi ponavljalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Gj svima, odo ja da vezhbam sada da se ono moje ubuduce ne bi ponavljalo. ← rupa si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 as simply as that :P Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Sta reci samo GG i GL...I zamolio bih nekoga da mi okaci mapu (3)Trivantine 1.0.w3x molim vas da bih gledao repove... 4GL-Rules Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 rupa si ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Sta reci samo GG i GL...I zamolio bih nekoga da mi okaci mapu (3)Trivantine 1.0.w3x molim vas da bih gledao repove... 4GL-Rules ← Ista molba ovde... Googlao sam pola sata i nishta nisam nashao... bilo je na nekom Kineskom sajtu, ali tamo mora da se registruje da bi moglo da se downloaduje... probao sam da se registrujem, ali mi izbacuje neke errore... Nishta mi nije jasno, aj pls ko ima, nek uploaduje negde. Hvala unapred. Btw, kad je finale ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Ista molba ovde... Googlao sam pola sata i nishta nisam nashao... bilo je na nekom Kineskom sajtu, ali tamo mora da se registruje da bi moglo da se downloaduje... probao sam da se registrujem, ali mi izbacuje neke errore... Nishta mi nije jasno, aj pls ko ima, nek uploaduje negde. Hvala unapred. Btw, kad je finale ? ← LINK ZA REPOVE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 svaka cast,samo da nije sharky popustio inace bi bilo kantarenje :) Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 sharky je tu da niko ne moze da bude najgori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 LINK ZA REPOVE ← Ne, ne , skinuo sam ja repove, ali ne mogu nigde da nadjem ovu mapu Trivantine, pa ako neko ima pls, upload, a sigurno ima dok ste igrali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 ko vam dade kompjuter u ruke :) http://warcraftpl.com/forums/showthread.php?t=2844 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 (edited) ko vam dade kompjuter u ruke :) http://warcraftpl.com/forums/showthread.php?t=2844 ← Thx :D Otvarao sam neki topic sa mapama, ali nije bio link za download :) Edit : Neshto sam chitao, nisam siguran da li je ovaj topic ili onaj drugi ( "Highl1 shto ne prijavish" ) da franse i onaj drugi lik ( ne secam se imena : D ) vishe ne igraju za 4Gl, a koliko sam izvalio sve su Srbi, shodno tome shto ne promenite onu zastavu u nashu ? ( Na WPL-u ) Edited October 30, 2005 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 franse i neytpoh su presli u QPool a kot u aLwM,tako da bi mogli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 Thx :D Otvarao sam neki topic sa mapama, ali nije bio link za download :) Edit : Neshto sam chitao, nisam siguran da li je ovaj topic ili onaj drugi ( "Highl1 shto ne prijavish" ) da franse i onaj drugi lik ( ne secam se imena : D ) vishe ne igraju za 4Gl, a koliko sam izvalio sve su Srbi, shodno tome shto ne promenite onu zastavu u nashu ? ( Na WPL-u ) ← ja za godinu dana prelazim da zivim u Shvedsku pa zbog toga mi se ne menja zastava. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 pozdravi tamo sve u Stokholmu,a znas koga posebno :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 http://www.replays.net/bbs/htm_data/165/0510/323697.html ghoste, svaka ti dala - postao si internacionalna zvezda evo i kinezi stavili tvoj rep od juce na replays.net obraduj nas uskoro jos kojom slicnom pobedom p.s. moram da pitam: koje je nacionalnosti tharkas i odakle je.....? Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 mislim da je shvedjanin i to progamer... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts