Lucky Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Imam jedan maleni problem. Pokusavam da snimim neki DVD sa harda, i imam nekoliko malih fajlova i jedan od 4.2GB. CDBurnerXP odbija fajl, kazhe ne mozhe da snimi na DVD fajl veci od 4GB, dok Nero ide jos ekstremnije, kazhe da ne mozhe da snimi fajl veci od 2GB. Sta radim pogresno, gde treba sta da podesim, ili mi prosto treba neki treci program za snimanje? Alkohol mozda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Fajlovi veci od 2GB mogu da se rezu samo u UDF modu, znaci ne u ISO/Joliet ili ISO/Joliet + UDF, nego cist UDF. Znaci otvoris Nero, odes na novu kompilaciju, sa leve strane na listi izaberes DVD-ROM (UDF) i udri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 Danke! Zapravo ja obicno reckam iz Nero Expressa, i prvi put mi uopste nije ponudio da konvertuje u UDF, dok drugi put kada sam ga startovao jeste. Tako da hvala u svakom slucaju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Ah, to je taj Nero i njegovih 10235 bagova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 izashao je nero 7 Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2005 Author Report Share Posted October 29, 2005 Ima tome dosta vec :) ali to bas nije tema topica :) Ja jos uvek furam ovaj neki Nero express i skroz sam srecan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts